Cautare: 551 rezultate dupa tagul "sarcina"

Ioana Popescu trăiește un adevărat coșmar! Vedeta a pierdut sarcina, iar visul de a deveni mamă s-a spulberat

acum 16 zile

Ioana Popescu trăiește un adevărat coșmar. Visul de a deveni mamă i s-a spulberat după ce medcii au anunțat-o că a pierdut sarcina.

Cum îţi repari sânii după sarcină şi alăptare

acum 25 zile

Sânii sufera multe modificări pe parcursul sarcinii şi din acest motiv este foarte important să le acordăm atenţie după naştere! Cum îţi repari sânii după sarcină şi alăptare

Adda a slăbit 22 de kilograme în șapte luni

acum 31 zile

Adda a născut anul trecut un baietel, Alex. În timpul sarcinii, artista s-a îngrășat 24 de kilograme pentru că a mâncat exagerat de multe fructe.

Simona Gherghe, primele declarații după naștere: "N-am avut deloc o sarcină ușoară"

acum 31 zile

Simona Gherghe este o mămică fericită. Vedeta a hotărât ca numele fetiței sale abia venită pe lume să fie Ana Georgia. Prezentatoarea de televiziune și soțul ei Răzvan au trecut prin clipe unice la nașterea copilei lor.

Cum a reacţionat Adelina Pestriţu când a fost întrebată despre sarcina iubitei lui Liviu Vârciu: ”Nu mi-ar plăcea să...”

acum 38 zile

Adelina Pestriţu a vorbit in premieră despre perioada copilăriei, dar iată cum a reacţionat când a fost intrebată de sarcina iubitei lui Liviu Vârciu.

Beyonce, nonconformistă și în ultima lună de sarcină

acum 43 zile

Poate să nască în orice moment, dar nu renunţă la stilul ei nonconformist. În ultima lună de sarcină, Beyonce şi-a surprins fanii atunci când şi-a făcut apariţia pe nişte tocuri uriaşe.

Celebrul cântăreț Nicu Paleru trece prin momente foarte grele: "Soția mea a rămas marcată după pierderea sarcinii"

acum 51 zile

Nicu Paleru, celebrul cântăreț de muzică lăutărească, are parte de momente foarte grele. Soția artistul a pierdut sarcina.

Tudor și Anamaria Ionescu vor avea o fetiță: "Am o sarcină nu tocmai ușoară"

acum 52 zile

După 13 ani de relație Tudor și Anamaria Ionescu vor avea o fetiță, pe care o va chema Ilinca. Viitoarea mămică și-ar dori ca cea mică să moștenească de la tată ochii și părul, iar de la ea nasul și buzele. De la amândoi: ambiția, perseverența și determinarea.

Simona Gherghe, totul despre sarcină

acum 53 zile

Simona Gherghe, totul despre sarcină

Tratamente stomatologice permise în perioada sarcinii și alăptării

acum 53 zile

Ruxandra Luca a prezentat la ”Prietenii de la 11” un material despre tratamentele stomatologice permise din perioada sarcinii și alăptării.

Lavinia Pârva a făcut marele anunţ! Ce spune iubita lui Ştefan Bănică jr. despre sarcină

acum 58 zile

Veste că Lavinia Pârva ar fi însărcinată şi că urmează să îi aducă pe lume un copil lui Ştefan Bănică a luat prin surprindere pe toată lumea! După apariţia acestor zvonuri, bruneta ia atitudine!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV