Cautare: 325 rezultate dupa tagul "secret"

Secretul siluetei Roxanei Nemeș: ”Totul are legătură cu psihicul”

acum 7 zile

Secretul siluetei Roxanei Nemeș este dezvăluit la Neatza. ”Totul are legătură cu psihicul”, a afirmat artista.

Ea e cea mai batrâna femeie din Europa! Care este secretul longevităţii ei!

acum 9 zile

Ana Vela traieste intr-un centru de ingrijiri din Barcelona si are o fiica in varsta de 89 de ani.

Iubirea, secretul tinereții fără bătrânețe

acum 13 zile

Iubirea, sportul, cumpătarea şi sexul. Toate la un loc, spune academicianul Ovidiu Bojor, l-au ajutat să ajungă la venerabila vârstă de 93 de ani. Nu-şi numără anii, ci se bucură de ei. De pastile nici nu încape vorbă. Are remediu pentru orice durere. Secretul longevităţii? Ni-l...

Pasajul secret al Castelului Bran va fi reabilitat

acum 26 zile

Pasajul secret al Castelului Bran, pe care chiar Regina Maria îl folosea, va fi reabilitat. Turiştii vor avea posibilitatea să exploreze traseul care îi va duce din cetate, direct în curtea castelului.

Este considerat a fi unul dintre cele mai romantice oraşe din lume, însă Veneţia are secretele ei

acum 30 zile

Este considerat a fi unul dintre cele mai romantice oraşe din lume şi singurul care este construit pe apă! Are mai multe nume, începând de la Regina Adriaticii şi până la Oraşul Măştilor. Pe scurt, discutăm despre Veneţia, oraşul în care nu există nicio maşină, însă există...

Secretul unei relații de 31 de ani: ”Facem baie împreună tot timpul!”

acum 35 zile

Sunt împreună de nu mai puțin 31 de ani, iar secretul stă ascuns în baie, în cada plină cu spumă.

Secretul siluetei Mădălinei Ghenea! Micul dejun al vedetei este alcătuit doar din fructe

acum 38 zile

Madalina Ghenea și-a dezvăluit secretul siluetei sale lucrate, chiar și pe timpul sarcinii. Micul dejun al vedetei este alcătuit doar din fructe

Dan Helciug: ”În relația mea, secretul este infantilismul meu”

acum 53 zile

Dan Helciug a venit la ”Dincolo de aparențe” și a vorbit despre viața lui de familie. ”În relația mea, secretul este infantilismul meu”, a declarat artistul

Mirabela Dauer s-a reinventat! Care e secretul?

acum 57 zile

A început luna femeii și ce altă femeie mai potrivită să fie azi alături de noi decât Mirabela Dauer. Celebra artistă are o carieră de succes și este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi.

Secretul Alinei Vidican a ieșit la iveală. De la cine a primit blondina un milion de dolari și pentru ce?

acum 58 zile

Secretul Alinei Vidican a ieşit la iveală. Blonda nu-şi plânge în pumni după divorţ, ba din contră. Şi pentru că are planuri mari, a făcut repede rost de 1 milion de dolari. Dar şi mai interesant e de la cine a primit atâţia bani.

Secretele unor praline delicioase

acum 63 zile

Când spunem că ne este poftă de ceva dulce, în cea mai mare parte a cazurilor ne gândim la ciocolată! O mâncăm cu mare plăcere, fără să ne punem problema, nici măcar o secundă, oare cum se face. Dar, dacă vă interesează istoria ciocolatei, puteţi merge la La Muzeul Civilizaţiei...

Trucurile la care apelează starurile de la Hollywood pentru a arăta perfect

acum 64 zile

Ca sa fie perfecte, stariurile si-au facut abonamente la saloanele de infrumusetare, dar si la clinicile chirurgilor esteticieni.

Secretele şi trucurile la care apelează star-urile de la Hollywood pentru a arăta perfect pe covorul roşu

acum 64 zile

La Hollywood se fac ultimele pregătiri pentru marea zi a decernării premilor Oscar, iar organizatorii au grijă ca totul să fie pus la punct! Nici vedetele nu stau degeaba, acum, în ultimele zile rămase, până la defilarea pe covorul roşu.

Cele mai bine păstrate secrete ale divelor de la Hollywood

acum 69 zile

V-aţi întrebat vreodată care sunt secretele divelor de la Hollywood si cum reuşesc ele să stârnească admiratia femeilor si bărbaţilor deopotrivă? Nu o să vă vină să credeţi ce trucuri uimitoare folosesc! Unele dintre ele la indemana oricui.

Secretul unui păr frumos

acum 81 zile

Toate femeile îşi doresc un păr ca cel al lui Rapunzel, însă doar câteva reuşesc să-l aibă. Specialiştii spun că un păr frumos creşte pe un scalp curat şi sănătos.

Femeia cu care se iubea Nadir în secret

acum 86 zile

Încurcate sunt căile vieţii. dar mai încurcate sunt căile dragostei! Am aflat cine este femeia cu care se iubea în secret Nadir! Şi nu este vorba despre cea oficială. ci despre cea neoficială! Blondina este foc şi pară pe artist şi spune lucrurilor pe nume!

Secretul relației perfecte dintre Shakira și Pique

acum 92 zile

Shakira și Pique au o relație parcă ruptă din filmele Hollywoodiene. Ei au dezvăluit ceea ce pare a fi secretul unei relații de lungă durată. Haideţi să vedem cum îşi răsfaţă soţia, celebrul fotbalist.

1
2
3
4
5
»