Cautare: 188 rezultate dupa tagul "selfie"

Smiley News: Peştele nebun dupa selfie-uri

acum 2 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un clip amuzant cu un peşte care îşi doreşte să fie pur şi simplu să fie prins!

Apar informaţii noi, în cazul selfie-ului ucigaş de la Sibiu. Cei 8 copii urcaseră pe bloc împreună cu două profesoare

acum 9 zile

Două profesoare au fost şi ele pe acoperişul blocului din Sibiu, în seara în care o adolescentă şi-a pierdut viaţa din cauza unui selfie! Directoarea şcolii spune că profesoarele s-au întâlnit cu elevii în faţa blocului turn, iar aceştia le-au invitat să urce împreună cu ei, ca...

Pericolul din blocuri, după selfie-ul mortal

acum 9 zile

Psihologul care a stat de vorbă cu colegii Denisei, fetiţa care a căzut de pe bloc în timp ce îşi făcea o fotografie, s-a alăturat unui experiment realizat de reporterii Observator.

Denisa, adolescenta care a căzut în gol de pe blocul turn din Sibiu, condusă pe ultimul drum

acum 10 zile

Părinţii, rudele, prietenii şi colegii şi-au luat astăzi rămas bun de la Denisa, adolescenta care a căzut în gol de pe blocul turn din Sibiu, în timp ce îşi făcea un selfie. Zeci de oameni au trecut pe la căpătâiul tinerei, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Ipostază șocantă în cazul adolescentei care s-a prăbuşit în gol 30 de metri pentru un selfie

acum 11 zile

Răsturnare de situaţie în cazul Denisei, adolescenta de 15 ani din Sibiu care s-a prăbuşit în gol 30 de metri pentru un selfie. Mama fetei lansează o ipoteză şocantă. În seara tragediei, tinerii ar fi fost însoţiţi de către două profesoare pe acoperişul blocului turn.

Copilă de 15 ani, ucisă de un selfie

acum 12 zile

Pentru un banal selfie, încă o adolescentă şi-a pierdut viaţa. Denisa s-a prăbuşit în gol, sub privirile prietenilor. Erau opt elevi care s-au furişat într-un bloc turn din centrul oraşului Sibiu, pentru a admira priveliştea oraşului, noaptea. Însă, fata de 15 ani a avut un ghinion...

O adolescentă de 15 ani a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din Sibiu

acum 13 zile

Voia să facă un selfie spectaculos cu prietenii, dar s-a rezemat de o balustradă care s-a desprins din perete. Echipajul medical venit rapid în ajutor nu a mai putut face nimic pentru copilă.

Cel mai spectaculos hotel din lume! Locul unde poți face cele mai spectaculoase selfie-uri

acum 26 zile

Cel mai spectaculos hotel din lume! Locul unde poți face cele mai tari selfie-uri

Primarii, la coadă la selfie cu premierul Sorin Grindeanu

acum 36 zile

Lui Sorin Grindeanu îi pare rău că e prim-ministru cu proteste zilnice la poarta Guvernului. A făcut mărturisirea în faţa primarilor din toată ţara, reuniţi la Parlament. Iar asta, alături de anunţul că le va mări salariile, i-a adus popularitatea în rândul aleşilor locali.

Delia, mai PROVOCATOARE ca niciodată! Cea mai recentă poză a artistei face ravagii pe internet

acum 42 zile

Privirea irezistibila a artistei a cucerit internautii.

Și animalele își fac selfie

acum 67 zile

Sunt la mare modă în zilele noastre. Selfie-urile, da, despre ele este vorba. Noi avem dovada că nu doar oamenii au fost afectați de febra selfie. Animăluțele pot avea si ele niște fotografii incredibile.

1
2
3
4
5
»