Cautare: 200 rezultate dupa tagul "selfie"

Cât de dependenţi sunt românii de "selfie"

acum 17 zile

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au aflat cât de dependenţi sunt românii de "selfie".

Copii mutilați pe viață pentru un selfie extrem

acum 28 zile

Este cu adevărat îngrijorător ce se întâmplă cu adolescenţii care încearcă un banal selfie şi ajung la spital cu răni cumplite. O spun medicii. Puştii nu ştiu sau nu iau în calcul nicio clipă pericolul electrocutării, atunci când încearcă să-şi facă fotografii pe trenuri...

Un adolescent de 16 ani se luptă să trăiască după un selfie pe un tren

acum 29 zile

Fenomenul selfie-urilor periculoase face o nouă victimă. Un adolescent de 16 ani din Cluj se zbate acum pe un pat de spital din Capitală, electrocutat în timp ce îşi făcea o poză pe un tren. Are arsuri pe 90 la sută din corp, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa supravieţuirii sale.

Un băiat de 16 ani din judeţul Cluj a ajuns cu arsuri grave la spital după ce s-a urcat pe un vagon dezafectat pentru a-şi face un. selfie

acum 30 zile

În jurul său s-a format un arc electric care l-a aruncat pe adolescent la pământ. A primit îngrijiri de la medicii de la ambulanţă chemaţi în ajutor. Incidentul pare tras la indigo. Asta după ce, în weekend, în Craiova, alţi doi puşti s-au electrocutat în aceleaşi condiţii.

Selfie-ul este considerată o tulburare mintală

acum 30 zile

Selfie-ul este considerată o tulburare mintală

Selfie-ul este considerată o tulburare mintală! Aceasta se numeşte "selfitis"

acum 30 zile

Asociaţia Americană de Psihiatrie dă o veste bombă! Selfie-ul adică crearea autoportretelor prin fotografiere, cel mai des pentru a fi postate pe reţele de socializare, este considerată o tulburare mintală. Aceasta se numeşte "selfitis" şi poate fi definită ca o dorinţă obsesivă de...

Ursul panda care nu suportă selfie-urile

acum 31 zile

La prima vedere par drăguţi şi prietenoşi, însă în realitate sunt extrem de năzdrăvani. şi nu suportă selfie-urile! Un urs panda de la o rezervaţie naturală din China s-a revoltat în clipa în care un vizitator a încercat să facă o poză cu el.

O fotografie era să le aducă moartea! Patru adolescenţi din Craiova s-au urcat pe un vagon de tren, iar unul dintre ei s-a electrocutat

acum 31 zile

Şi-au riscat viaţa pentru o poză! Patru copii cu vârste între 13 şi 15 ani, din Craiova, s-au urcat pe un vagon de tren pentru un selfie. Doi au fost răniţi grav după ce unul dintre ei a fost lovit de un şoc electric puternic. Celălalt a sărit să stingă focul care i-a cuprins hainele.

Dani Oțil încearcă să facă un selfie fără să-și folosească mâinile

acum 51 zile

Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza, nu înțelege cum reușesc fetele de pe rețelele de socializare să-și facă fotografii fără să folosească mâinile.

La Londra a fost deschisă prima expoziție de fotografii de tip selfie

acum 55 zile

De la autoportrete celebre, precum cele ale pictorului Rembrant, la autoportrete contemporane respectiv selife-uri. Toate au putut fi admirate în expoziţia modernă de fotografie din Londra. Galeria a oferit publicului pentru prima oară, şi o istorie e fotografiilor de tip selfie. Mai mult,...

Smiley News: Peştele nebun dupa selfie-uri

acum 59 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un clip amuzant cu un peşte care îşi doreşte să fie pur şi simplu să fie prins!

Apar informaţii noi, în cazul selfie-ului ucigaş de la Sibiu. Cei 8 copii urcaseră pe bloc împreună cu două profesoare

acum 66 zile

Două profesoare au fost şi ele pe acoperişul blocului din Sibiu, în seara în care o adolescentă şi-a pierdut viaţa din cauza unui selfie! Directoarea şcolii spune că profesoarele s-au întâlnit cu elevii în faţa blocului turn, iar aceştia le-au invitat să urce împreună cu ei, ca...

Pericolul din blocuri, după selfie-ul mortal

acum 66 zile

Psihologul care a stat de vorbă cu colegii Denisei, fetiţa care a căzut de pe bloc în timp ce îşi făcea o fotografie, s-a alăturat unui experiment realizat de reporterii Observator.

Denisa, adolescenta care a căzut în gol de pe blocul turn din Sibiu, condusă pe ultimul drum

acum 67 zile

Părinţii, rudele, prietenii şi colegii şi-au luat astăzi rămas bun de la Denisa, adolescenta care a căzut în gol de pe blocul turn din Sibiu, în timp ce îşi făcea un selfie. Zeci de oameni au trecut pe la căpătâiul tinerei, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Ipostază șocantă în cazul adolescentei care s-a prăbuşit în gol 30 de metri pentru un selfie

acum 68 zile

Răsturnare de situaţie în cazul Denisei, adolescenta de 15 ani din Sibiu care s-a prăbuşit în gol 30 de metri pentru un selfie. Mama fetei lansează o ipoteză şocantă. În seara tragediei, tinerii ar fi fost însoţiţi de către două profesoare pe acoperişul blocului turn.

Copilă de 15 ani, ucisă de un selfie

acum 69 zile

Pentru un banal selfie, încă o adolescentă şi-a pierdut viaţa. Denisa s-a prăbuşit în gol, sub privirile prietenilor. Erau opt elevi care s-au furişat într-un bloc turn din centrul oraşului Sibiu, pentru a admira priveliştea oraşului, noaptea. Însă, fata de 15 ani a avut un ghinion...

O adolescentă de 15 ani a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din Sibiu

acum 70 zile

Voia să facă un selfie spectaculos cu prietenii, dar s-a rezemat de o balustradă care s-a desprins din perete. Echipajul medical venit rapid în ajutor nu a mai putut face nimic pentru copilă.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV