Cautare: 32 rezultate dupa tagul "sfarsitul lumii"

Vine sfârşitul lumii în octombrie 2017? Profeţia care anunţă sfârşitul omenirii!

acum 8 zile

Vine sau nu vine sfârșitul lumii? O nouă profeție anunță că Apocalipsa va avea loc în luna octombrie a acestui an.

OMENIREA trăiește oare ultimele clipe? SFÂRȘITUL LUMII vine pe 30 septembrie: "Nimeni nu poate scăpa de ceea ce urmează să se întâmple pe Pământ“

acum 114 zile

O nouă teorie despre sfarsitul lumii a bagat spaima in internauti. Potrivit acesteia, Apocalipsa are loc pe 30 septembrie. Adeptii teoriei conspiratiei susțin că vineri va fi a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pamant.

Specialiștii au dat verdictul! ACESTA este momentul când va avea loc sfârșitul lumii

acum 116 zile

De-a lungul timpului, au apărut tot felul de ipoteze care anunțau sfârșitul lumii. De data asta, specialiștii susțin că omenirea va înceta, atunci când astrul solar își va încheia activitatea.

Uită toate teoriile de care ai auzit! ACESTEA sunt semnele care prevestesc SFÂRȘITUL LUMII

acum 122 zile

De-a lungul timpului, au apărut tot felul de ipoteze religioase sau științifice, care anunțau Apocalipsa. Deși, în realitate, nimeni nu poate spune când omenirea va înceta, există însă anumite semne, redate în Scriptură, care prevestesc sfârșitul lumii.

IMAGINI ȘOCANTE. Sfârșitul lumii este foarte aproape. APOCALIPSA vine în noiembrie 2016!

acum 124 zile

De-a lungul timpului, au circulat pe internet tot felul de ipoteze despre sfârșitul lumii. Potrivit unei înregistrări, care a fost postată recent, Apocalipsa vine în noiembrie 2016.

„Asteroidul morţii”, coşmarul tuturor astronomilor! Vezi când se va ciocni de Terra şi de ce impactul este „mortal” ! Să fie asta cauza Sfârşitului Lumii?

acum 166 zile

Mistrele Universului sunt infinite, dar niciodată nu ţi-ai imaginat că există un „asteroid al morţii”. Ce este acesta? Află totul despre crunta realitate!

Se apropie SFÂRȘITUL LUMII? ASTEA sunt imaginile care au creat panică pe internet

acum 169 zile

Zilele omenirii sunt numărate! Astea sunt concluziile celor care au urmărit ultimele imagini, care circulă pe internet, și care surprind o adevărată invazie de OZN-uri.

Omenirea trăiește, oare, ultimul an de dinainte de sfârșitul lumii? ĂSTA este anul în care APOCALIPSA va veni

acum 170 zile

Despre Apocalipsă, s-au emis de-a lungul timpului diverse ipoteze. Potrivit uneia dintre ele, 2016 este ultimul an de existență pentru omenire.

VIDEO: PROFEŢIA care a ŞOCAT Omenirea: Sfârşitul Lumii vine pe 29 IULIE 2016! Vezi „semnele Scripturii”, dar şi cine sunt "ALEŞII"! Te-ai pregătit?

acum 179 zile

Un video şocant ce aparţine Organizaţiei „Profeţiile Sfârşitului” a atras atenţia a milioane de vizitatori pe Youtube.

Data APOCALIPSEI s-a aflat! Ziua în care omenirea va pieri se apropie

acum 189 zile

Despre sfârșitul lumii au apărut de-a lungul timpului diverse ipoteze. Ultima lansată anunță că omenirea va pieri în această toamnă.

Profeția teribilă a părintelui Iustin s-a înfăptuit: „12 luni de libertate şi vine urgia”

acum 217 zile

Una dintre maicile de la Mănăstirea „Petru Vodă“ din Neamţ, care a stat la căpătâiul duhovnicului atunci când acesta a vorbit despre urgia ce va veni după 12 luni de linişte, spune că a desluşit profeţia făcută de părintele Iustin pe patul de moarte.

Semnele Apocalipsei s-au înmulţit! Iată ce s-a întâmplat zilele trecute!

acum 871 zile

O scenă parcă ruptă din Vechiul Testament s-a petrecut zilele trecute. Miliarde de lăcuste au invadat cerul, iar acesta nu este singurul fenomen îngrijorător. Semnele care prevestesc sfârșitul lumii s-au înmulţit pe tot globul.

ATENȚIE! Sfârșitul lumii se apropie! Un fenomen RAR va avea loc pe 15 aprilie

acum 1017 zile

Eclipsa totală de Lună ce va avea loc pe 15 aprilie va dură 1 oră, 17 minute și 48 de secunde, ea făcând parte din seria de eclipse denumită "tetradă", potrivit Internațional Business Times

Marti, o cometa ar aduce sfarsitul lumii

acum 1210 zile

Vine din nou sfarsitul lumii. O cometa care se apropie de Pamant l-ar aduce de data asta. Avertismentul apartine mai multor adepti ai teoriei conspiratiei care spun ca inceputului sfarsitului ar fi peste 2 zile.

Pe data de 23 august 2013 va fi sfarsitul lumii, conform lui Rasputin

acum 1248 zile

In Rasputin veritas. Si nu ne referim la licoare. Ci la celebrul prezicator. Apocalipsa prevestita de el ameninta Pamantul! Maine, planeta ar putea fi spulberata de o furtuna de foc.

1
2

Neatza cu Razvan si Dani