Cautare: 37 rezultate dupa tagul "sfarsitul lumii"

Când vine sfârşitul lumii? De data aceasta, calculele sunt cât se poate de precise

acum 4 zile

Pana acum, s-a tot spus ca vine apocalipsa. Insa, de data aceasta, studiile nu mai lasa loc de interpretari.

Când vine sfârşitul lumii?

acum 5 zile

Când vine sfârşitul lumii?

Un preot care face minuni a prezis când va veni sfârşitul lumii!

acum 12 zile

Preotul făcător de minuni de la Mănăstirea Sfântul Pantelimon din Siliştea-Gumeşti a făcut dezvăluiri despre Apocalipsă. Părintele Anton a mărturisit şi când va veni sfârşitul lumii.

Donald Trump a adus sfârşitul lumii mai aproape după doar o săptămână de la învestirea lui ca preşedintele al Statelor Unite

acum 90 zile

Specialiştii care restează, periodic, aşa zisul ceas al Apocalipsei sunt atât de îngrijoraţi de alegerea republicanului şi de contextul geopolitic mondial că au mutat secundarul cu 30 de secunde.

Vine sfârşitul lumii în octombrie 2017? Profeţia care anunţă sfârşitul omenirii!

acum 105 zile

Vine sau nu vine sfârșitul lumii? O nouă profeție anunță că Apocalipsa va avea loc în luna octombrie a acestui an.

Imagini şocante! Zilele ne sunt numărate! Specialiștii avertizează: SFÂRȘITUL LUMII este aproape

acum 171 zile

O noua teorie legata de sfarsitul lumii a devenit virala.

OMENIREA trăiește oare ultimele clipe? SFÂRȘITUL LUMII vine pe 30 septembrie: "Nimeni nu poate scăpa de ceea ce urmează să se întâmple pe Pământ“

acum 210 zile

O nouă teorie despre sfarsitul lumii a bagat spaima in internauti. Potrivit acesteia, Apocalipsa are loc pe 30 septembrie. Adeptii teoriei conspiratiei susțin că vineri va fi a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pamant.

Specialiștii au dat verdictul! ACESTA este momentul când va avea loc sfârșitul lumii

acum 212 zile

De-a lungul timpului, au apărut tot felul de ipoteze care anunțau sfârșitul lumii. De data asta, specialiștii susțin că omenirea va înceta, atunci când astrul solar își va încheia activitatea.

Uită toate teoriile de care ai auzit! ACESTEA sunt semnele care prevestesc SFÂRȘITUL LUMII

acum 218 zile

De-a lungul timpului, au apărut tot felul de ipoteze religioase sau științifice, care anunțau Apocalipsa. Deși, în realitate, nimeni nu poate spune când omenirea va înceta, există însă anumite semne, redate în Scriptură, care prevestesc sfârșitul lumii.

IMAGINI ȘOCANTE. Sfârșitul lumii este foarte aproape. APOCALIPSA vine în noiembrie 2016!

acum 220 zile

De-a lungul timpului, au circulat pe internet tot felul de ipoteze despre sfârșitul lumii. Potrivit unei înregistrări, care a fost postată recent, Apocalipsa vine în noiembrie 2016.

„Asteroidul morţii”, coşmarul tuturor astronomilor! Vezi când se va ciocni de Terra şi de ce impactul este „mortal” ! Să fie asta cauza Sfârşitului Lumii?

acum 262 zile

Mistrele Universului sunt infinite, dar niciodată nu ţi-ai imaginat că există un „asteroid al morţii”. Ce este acesta? Află totul despre crunta realitate!

Se apropie SFÂRȘITUL LUMII? ASTEA sunt imaginile care au creat panică pe internet

acum 265 zile

Zilele omenirii sunt numărate! Astea sunt concluziile celor care au urmărit ultimele imagini, care circulă pe internet, și care surprind o adevărată invazie de OZN-uri.

Omenirea trăiește, oare, ultimul an de dinainte de sfârșitul lumii? ĂSTA este anul în care APOCALIPSA va veni

acum 267 zile

Despre Apocalipsă, s-au emis de-a lungul timpului diverse ipoteze. Potrivit uneia dintre ele, 2016 este ultimul an de existență pentru omenire.

VIDEO: PROFEŢIA care a ŞOCAT Omenirea: Sfârşitul Lumii vine pe 29 IULIE 2016! Vezi „semnele Scripturii”, dar şi cine sunt "ALEŞII"! Te-ai pregătit?

acum 275 zile

Un video şocant ce aparţine Organizaţiei „Profeţiile Sfârşitului” a atras atenţia a milioane de vizitatori pe Youtube.

Data APOCALIPSEI s-a aflat! Ziua în care omenirea va pieri se apropie

acum 286 zile

Despre sfârșitul lumii au apărut de-a lungul timpului diverse ipoteze. Ultima lansată anunță că omenirea va pieri în această toamnă.

Profeția teribilă a părintelui Iustin s-a înfăptuit: „12 luni de libertate şi vine urgia”

acum 313 zile

Una dintre maicile de la Mănăstirea „Petru Vodă“ din Neamţ, care a stat la căpătâiul duhovnicului atunci când acesta a vorbit despre urgia ce va veni după 12 luni de linişte, spune că a desluşit profeţia făcută de părintele Iustin pe patul de moarte.

1
2