Cautare: 654 rezultate dupa tagul "sfaturi"

Sfaturi esentiale pentru copiii care vor să practice hochei. Echipa Triumf, exerciții și distracție pe gheață

acum 9 zile

Echipa de hochei pe gheață Triumf a venit la ”Prietenii de la 11” pentru a realiza câteva exerciții în fața telespectatorilor.

Reguli şi sfaturi pentru şoferii care vor să meargă în acest weekend la munte

acum 9 zile

În direct din Sinaia, Lucsandra Săndulescu a prezentat câteva reguli şi sfaturi pentru şoferii care vor să meargă în acest weekend la munte.

Tehnici de făcut cafea acasă: ”Cafeaua te ajută să scapi de depresie”

acum 11 zile

Specialistul oferă câteva sfaturi și idei pentru prepătirea unei cești de cafea bune. Acesta vorbește despre ustensilele necesare dar și despre temperatura potrivită pentru preparare.

Poliția modei la ”Agenția VIP”. S-au îmbracat corect vedete de Revelion?

acum 15 zile

Poliția modei revine la ”Agenția VIP”. Ovidiu Buta analizează ținutele vedetelor de Revelion. Acesta oferă și câteva sfaturi pentru alegerea ținutei potrivite.

Liviu Vârciu și Șerban Copoț, sfaturi pentru copiii din tabăra lui nea Mărin

acum 33 zile

Poveștile de viață ale copiilor din tabăra lui nea Mărin sunt foarte triste. Liviu Vârciu și Șerban Copoț încearcă să-i ajute cum pot mai bine cu cele mai bune sfaturi.

Cornelia Catanga, mesaje de dincolo: ”Norocul meu cel mai mare este că am o familie frumoasă”

acum 39 zile

De câteva luni, Cornelia Catanga nu îşi poate explica prin ce trece. Artista primeşte mesaje din lumea de dincolo. Mama şi bunica ei, care nu mai sunt printre noi, îi apar şi îi dau sfaturi, iar cântăreaţa vrea să ceară ajutorul unui preot.

Oana Zăvoranu: „Ele nu au fost în stare să aibă un bărbat, dar ne dau sfaturi despre viață”

acum 40 zile

Oana Zăvoranu, invitată în platoul Răi da buni, vorbește despre unele dive din Romînia. Vedeta spune că sunt unele fete care nu au fost în stare să aibă un bărbat, dar dau sfaturi despre viață.

Învață cum să acorzi corect măsurile de prim ajutor: ”Fixați piciorul între două scânduri și îl strângeți cu un bandaj”

acum 41 zile

Doctorul ortoped Tarek Nazer oferă câteva sfaturi pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident. Doctorul vorbește despre imobilizarea piciorului accidentat.

Ioana State, sfaturi pentru cei care vor să slăbească: ”Toată treaba este pe psihic. Repetă mereu - ”voi slăbi”, dar fă-o în gând că este urât să vorbești cu gura plină...”

acum 41 zile

Ioana State, oferă pe scena iUmor câteva sfaturi pentru cei care vor să slăbească. ”Toată treaba este pe psihic. Repetă mereu - ”voi slăbi”, dar fă-o în gând că este urât să vorbești cu gura plină...”, spune concurenta.

Piranda Antonia Boantă, sfaturi pentru isterici: ”Când ești nervos tragi aer adânc în piept și numeri până la zece. Cât ajungi la șapte, îi dai...”

acum 42 zile

Piranda Antonia Boantă are un sfat care trebuie ținut minte de toți cei isterici, dar nu și pus în practică. ”Când ești nervos tragi aer adânc în piept și numeri până la zece. Cât ajungi la șapte, îi dai...”, spune acesta. Tată replica, în videoul de mai sus.

Toalete de sărbători! Sfaturi de la vedetele din showbiz-ul autohton

acum 46 zile

Dacă nu ştiţi cu ce să vă îmbrăcaţi de sărbători, ca să ieşiti din anonimat, vedetele noastre v-ar putea da câteva ponturi prin ţinutele pe care le-au ales! Într-o veritabilă Gală a eleganţei, starurile au frapat cu toaletele lor unicat.

Ce trebuie să ştii despre siguranța copilului în mașină

acum 59 zile

Copiii trebuie educaţi să fie liniştiţi în maşină şi să urmeze câteva reguli care ar putea, la un moment dat, să le salveze viaţa. Iată, aşadar, un câteva sfaturi adresate părinţilor care călătoresc în maşină cu copii mici, axat în principal pe scaunele auto pentru copii.

Ralu a mers să facă piața și să ceară sfaturi de la gospodine

acum 60 zile

Raluca ne pregătește „Tartă rustică cu fructe”, dar îi lipsește un ingrediente. Prezentatoarea nu a mai stat pe ganduri și a dat fuga la piață să mai ceară sfaturi de la gospodine.

Jojo și Paul Ipate își împart responsabilitățile. Jojo: Mi se pare important să existe un echilibru în casă!

acum 61 zile

Jojo şi Paul Ipate împart totul la doi, până şi.treburile casnice. Mai mult decât atât, actorul oferă femeilor şi câteva sfaturi despre cum să îşi convingă bărbaţii să le ajute.

Heidi Klum, sfaturi pentru o ținută de top la final de an

acum 65 zile

Celebra Heidi Klum a lansat o colecţie pentru toate femeile care îşi doresc să fie spectaculoase în preajma Sărbătorilor de iarnă. Iată ce sfaturi a dat top modelul pentru doamnele şi domnişoarele care vor să strălucească la final de an.

Adina Buzatu, sfaturi pentru bărbați! Ce flori se oferă mamei, iubitei sau soacrei. Diana Munteanu: "Am fost florăreasă"

acum 65 zile

Adina Buzatu oferă câteva sfaturi pentru bărbații care nu știu să ofere flori iubitei, mamei sau soacrei. Toate femeile iubesc florile, așa că nu este greșit în niciun moment să dăruiești un buchet.

Carmen Brumă, între familie, carieră și dietă: „Zahărul produce dependență”

acum 66 zile

Viaţa lui Carmen Brumă este un maraton! Cu toţii ne întrebăm cu reuşeşte să se împartă între familie şi carieră, dar mai ales cu reuşeşte să ofere zilnic sfaturi despre modul ei de viaţă sănătos!

Cristian Mărgărit, sfaturi despre alimentele sănătoase pentru un ten curat

acum 67 zile

Nutriționistul Cristian Mărgărit ne dă sfaturi despre o alimentație corectă pentru o piele sănătoasă. Pentru a avea un ten curat, trebuie să evitam anumite alimente care produc sebum în exces.

1
2
3
4
5
»