Cautare: 604 rezultate dupa tagul "sfaturi"

Jojo oferă sfaturi părinţilor care vor să plece în vacanţă alături de cei mici

acum 5 ore

Jojo are parte de o vacanţă de vis alături de familia sa. Chiar dacă nu este uşor cu doi copii mici, blonda se descurcă de minune. Ba mai mult, oferă şi sfaturi părinţilor care vor să plece în vacanţă alături de cei mici.

Laura Cosoi oferă câteva sfaturi și face cele mai bune recomandări pentru o vacanță de neuitat

acum 3 zile

Este jumătatea verii şi probabil mulţi s-au bucurat deja de vacanţă. Pentru cei care încă nu au avut ocazia sau nu sunt hotărâţi ce destinaţie să aleagă, Laura Cosoi dă câteva sfaturi şi face cele mai bune recomandări, pe care le-a testat chiar ea

Sfaturi de la Adina Buzatu pentru ținuta de plajă

acum 24 zile

Adina Buzatu, designer vestimentar, oferă câteva sfaturi pentru cei care vor să arate bine și la plajă sau pentru cei care nu merg la sală și au puțină burtică.

Nouă sfaturi de la Ana Morodan ca să pari superbă la plajă indiferent de cum arăți

acum 26 zile

În rubrica "Cum să pari și să apari ca să nu dispari", Ana Morodan prezintă opt lucruri pe care trebuie să le faci că să arăți cât mai bine pe plajă.

Bună dimineaţa, sănătate! Sfaturi pentru o vacanță perfectă

acum 28 zile

Sfaturi care ne pot ajuta în vacanță. Iată ce ce trebuie să facem când avem rău de mașină și de ce ar trebui să ținem cont atunci când ajungem la mare, la piscină sau la munte.

Copiii care consumă lapte vegetal riscă să rămână mai scunzi

acum 35 zile

Copiii care consumă lapte vegetal riscă să rămână mai scunzi

Sfaturi utile pentru cei care doresc să achiziționeze o mașină second hand

acum 38 zile

Echipa de la Prietenii de la 11 au realizat un material despre mașinile second hand. Cei care doresc să cumpere un astfel de autovehicul trebuie să fie atenți câteva aspecte înainte de a da banii.

Sfaturi de la Poliţia Rutieră pentru a evita neplăcerile din cauza traficului intens!

acum 52 zile

Pentru că urmează cinci zile libere şi drumurile către mare sau către munte vor fi foarte aglomerate, iată câteva sfaturi pentru a evita neplăcerile din cauza traficului intens!

Tipsuri pentru o femeie modernă

acum 57 zile

Tipsuri pentru o femeie modernă

"Daddy Cool", casă din blogging, modă şi gunoaie

acum 66 zile

Un tip isteţ a lansat un blog despre ce ar trebui să facă bărbaţii care au devenit tătici! Îşi spune " Daddy Cool", şi pare mai degrabă un tinerel despre care poţi să juri că încă mai vrea să " copilărească", şi nu un bărbat responsabil cu nevastă şi copil şi cu o casă...

Dinţii de lapte, etape de creştere şi sfaturi de îngrijire

acum 74 zile

Dinţii de lapte reprezintă una dintre cele mai mari preocupari ale proaspeţilor părinţi, nevoiţi să urmarească atent creşterea dentiţiei temporare a bebeluşului şi să îi asigure îngrijirea corectă.

Bogdan Zloteanu oferă sfaturi persoanelor care sunt blestemate de persoanele de etnie rromă

acum 78 zile

Glumele lui Bogdan Zloteanu sunt geniale, la fel și cea în care este blestemat de o femeie de etnie rromă.

Sfaturi de cuplu de la Cornelia Catanga! Mirela Vaida, numai ochi și urechi: "Ce să fac să mă ierte soțul când lipsesc atât de mult?"

acum 79 zile

Mirela Vaida îi cere sfaturi Corneliei Catanga despre secretul căsniciei sale. Prezentatoarea lipsește foarte mult de acasă, iar soțul ei nu este mulțumit de acest lucru, de aceea are nevoie de sfaturi ca să-l împace.

Gianny Bănuță, în lacrimi! Sfaturile lui chef Cătălin Scărlătescu îl emoționează pe câștigătorul "Chefi la cuțite": "Să rămână același om"

acum 79 zile

Gianny Bănuță, câștigătorul marelui premiu "Chefi la cuțite", emoționat când aude sfaturile lui chef Cătălin Scărlătescu, cel care l-a îndrumat pe tot parcursul concursului.

Sfaturi de la Mirela Vescan, make-up artistul momentului: "În fiecare zi trebuie pus fond de ten"

acum 79 zile

Mirela Vescan a luat vedetele la puricat! Specialista în make-up a spus care sunt cele mai mari greşeli pe care le fac femeile din showbiz atunci când se machiază, dar a dezvăluit şi câteva trucuri pentru un machiaj perfect.

Sfaturi de la Gianny Bănuță, câștigătorul marelui premiu Chefi la cuțite, pentru copii părăsiți de părinți: "O să fie foarte greu, dar o să reușesc"

acum 80 zile

Gianny crede că bunica i-a călăuzit paşii şi l-a ajutat să fie cine este acum. Chiar și de acolo, de sus, din Ceruri, de unde simte că încă îl veghează. Iar atunci când a câştigat marele trofeu i l-a dedicat tot ei

Gina Pistol, sfaturi pentru șoferii blocați în trafic: ”Nu trebuie să uităm de regulile de bun-simt”

acum 80 zile

”Prietenii de la 11” a aflat de la trei șoferi cum este să conduci în București. Experimentul a fost realizat cu ajutorul unei șoferițe, Gina Pistol, unui motociclist și a unui pilot auto.

Cum să scapi de stresul din 2017

acum 82 zile

Antreprenoarea de succes Ana Morodan oferă câteva sfaturi pentru cei care se simt foarte stresaţi în anul 2017.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV