Cautare: 42 rezultate dupa tagul "singuratate"

Epidemie de singurătate în România! Tinerii îşi petrec timpul cu telefonul în mână şi se izolează de restul lumii

acum 65 zile

Cu atâtea moduri de distracţie, în România este totuşi epidemie de singurătate. Din ce în ce mai mulţi tineri îşi petrec timpul cu telefonul în mână şi se izolează de restul lumii. Culmea, chiar şi atunci când ies la cafea ori în parc cu prietenii.

Sigur nu știai asta despre zodii. Aceasta este zodia care se teme cel mai mult de singurătate

acum 160 zile

Multi fug de singuratate, insa sunt anumite zodii care o urasc mai presus de orice.

Amna, mărturie emoţionantă: "Cel mai tare în viaţă îmi este de singurătate"

acum 217 zile

Una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală românească a făcut declaraţii emoţionate cu privire la viaţa sa. Despre cine este vorba şi ce o înspăimântă cel mai tare?

Tatăl Monicăi Gabor, doborât de singurătate

acum 249 zile

Tatăl Monicăi Gabor şi-a cunoscut viitorul ginere pe internet. Când a vorbit cu Mr.Pink, dar şi care este cea mai mare dorinţă a lui aflăm din videoul de mai sus.

Celine Dion, un an de la moartea soţului ei! Gestul care îi trădează SINGURĂTATEA

acum 285 zile

Celine Dion mai vinde o proprietate cumparata in timpul vietii lui Rene Angelil.

Andreea Marin vorbește despre TEAMA de SINGURĂTATE

acum 349 zile

S-au scris multe, s-au spus multe, dar adevarul e la ea! Andreea Marin a vorbit despre deciziile dificile din viata.

Deși iubesc cu PASIUNE, la ei se termină totul repede! Acești nativi vor rămâne SINGURI toată viața

acum 535 zile

Dacă te întrebi de ce nicio relaţie nu funcţionează, sau de ce ai o vârstă înaintată şi încă nu ai un partener sau o parteneră, află că şi zodia în care te-ai născut are legătură cu singurătatea.

ATCP, noua afecțiune a secolului la copii

acum 557 zile

Aşteaptă o vorbă bună şi atenţie, dar primesc jucării, tablete şi telefoane de ultimă generaţie.Tot mai mulţi copii însinguraţi ajung să dezvolte o nouă afecţiune care îi face violenţi, agitaţi sau mai timizi şi izolaţi. Psihologii îi spun ATCP.

O copilă de 14 ani din Craiova şi-a pus capăt zilelor, disperată că a fost luată din grija asistentei maternale

acum 688 zile

Întâmplare cutremurătoare în Craiova. O copilă de 14 ani şi-a pus capăt zilelor, disperată că a fost luată de autorităţi din grija asistentei maternale. Ani la rând, femeia a încercat să o ia înapoi, dar nu a reuşit.

SPECIAL! Singurătatea de Crăciun nu e dezastru

acum 689 zile

Potrivit tradiţiei, Crăciunul se petrece în familie. Toată lumea ornează bradul, după care cei mici sunt expediaţi la culcare, astfel încât adulţii să poată aranja cadourile. Asta nu înseamnă că magia sărbătorilor nu se simte şi în cuplurile fără copii.

Peste 1,5 milioane de bătrâni din România au rămas ai nimănui

acum 743 zile

Bătrânii din România au rămas ai nimănui. Lăsaţi acasă de copiii care au luat drumul străinătăţii, mai bine de un milion şi jumătate dintre ei sunt afectaţi de singurătate.

Încă eşti singură? Iată 4 motive concrete

acum 746 zile

Cu siguranţă te-ai întrebat măcar o dată de ce toate prietenele tale au pe cineva, iar tu eşti încă singură. Iată câteva posibile motive:

Un bărbat din Argeş s-a sinucis din cauza singurătăţii

acum 789 zile

Singurătatea i-ar fi adus gânduri negre unui bărbat din Argeş, dar şi sfârşitul. La 63 de ani, omul şi-a pus capăt zilelor.Fiica lui şi ginerele sunt plecaţi la muncă în Germania

Diana Dumitrescu la ”Dincolo de aparențe”: ”Singurătatea cred că este una dintre cele mai mari temeri ale mele”

acum 858 zile

Sâmbăta aceasta de la ora 13.00, Diana Dumitrescu vine la Antena Stars pentru o discuție deschisă, onestă, ”Dincolo de aparențe”, despre iubire, căsnicie, suferință, divorț, dar și familie

Tânăr răpus de singurătate

acum 993 zile

La 23 de ani, un tânăr din judeţul Sibiu şi-a pus capăt zilelor. Rămas orfan de tată de acum treia ani, nimeni nu ştia ce se întâmplă în sufletul tănărului. În urma lui, Gabi a lăsat doar un bilet de adio în care îşi cere iertare de la mamă şi fraţi.

5 motive pentru care ești SINGURĂ și de Crăciunul acesta!

acum 1060 zile

Perioada sărbătorilor este una extrem de frumoasă, în care familia se adună și fiecare povestește ce a mai făcut în ultimul timp. Masa de sărbători este și momentul în care, dacă nu te afli într-o relație, ajungi să dai socoteală pentru asta

Prima întâlnire: ce spun ei!

acum 1068 zile

Prima piatra de incercare. Pentru unele femei si ultima. Sunt multe doamne si domnisoare care nu obtin niciodata a doua intalnire. Si nu inteleg de ce....

Dacă dă cu virgulă, ai schimba ceva?

acum 1082 zile

Toata lumea vorbeste de criza de la 40 de ani. Si cum cultura urbana arata de cele mai multe ori cu degetul spre barbati, auzim de atatea ori...eeee, e la criza de 40 de ani. Dar oare de ce barbatii iau decizii mai spectaculoase la varsta asta?

Femeile, vindecătoare. Bărbații, vânători. De ce nu merg relațiile?

acum 1087 zile

Când o femei ca cele descrise mai sus întâlneşte un bărbat ca cei descrişi mai sus...ies scântei. Războaie mari din care, de cele mai multe ori nimeni nu iese învingător. End of story.

Top 10 motive de ce femeile atrăgătoare NU își găsesc bărbat!

acum 1131 zile

In jurul meu e plin de femei super inteligente, atrăgătoare și…singure. Femei care fac bani au casa și mașina lor, dar nu au un bărbat. Multe se întreabă de ce. Se uită la altele care-s mai urâte și mai potolite la minte dar care au căsnicii fericite. De ce?

1
2
3

Observator.TV