Cautare: 45 rezultate dupa tagul "singuratate"

Sorana Darcle, despre singurătatea în perioada sărbătorilor

acum 26 zile

Sorana Darcle a fost în depresie ceva timp, dar a reușit să meargă mai departe. Vedeta vorbește acum despre singurătatea de care va avea parte în perioada sărbătorilor.

Monica Pop, despre moartea Cristinei Stamate: "Cred ca nu mai voia să trăiască"

acum 50 zile

A avut succes, a fost aplaudată la scenă deschisă zeci de ani şi chiar invidiată pentru pofta de viaţă şi cochetăria ei, dar a ascuns cea mai mare dramă, poate cea mai cumplită boală care se pare că i-a grăbit sfărşitul: singurătea. Da, singurătatea pe care Cristina Stamate o...

Adrian Enache. un adevărat showman: ”Îmi doresc să fiu singur și caut singurătatea”

acum 71 zile

Adrian Enache vorbește despre faptul că uneori consideră că are nevoie să fie singur. Artistul meditează și vorbește cu propria persoană inainte show-urilor

Epidemie de singurătate în România! Tinerii îşi petrec timpul cu telefonul în mână şi se izolează de restul lumii

acum 152 zile

Cu atâtea moduri de distracţie, în România este totuşi epidemie de singurătate. Din ce în ce mai mulţi tineri îşi petrec timpul cu telefonul în mână şi se izolează de restul lumii. Culmea, chiar şi atunci când ies la cafea ori în parc cu prietenii.

Sigur nu știai asta despre zodii. Aceasta este zodia care se teme cel mai mult de singurătate

acum 247 zile

Multi fug de singuratate, insa sunt anumite zodii care o urasc mai presus de orice.

Amna, mărturie emoţionantă: "Cel mai tare în viaţă îmi este de singurătate"

acum 304 zile

Una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală românească a făcut declaraţii emoţionate cu privire la viaţa sa. Despre cine este vorba şi ce o înspăimântă cel mai tare?

Tatăl Monicăi Gabor, doborât de singurătate

acum 336 zile

Tatăl Monicăi Gabor şi-a cunoscut viitorul ginere pe internet. Când a vorbit cu Mr.Pink, dar şi care este cea mai mare dorinţă a lui aflăm din videoul de mai sus.

Celine Dion, un an de la moartea soţului ei! Gestul care îi trădează SINGURĂTATEA

acum 372 zile

Celine Dion mai vinde o proprietate cumparata in timpul vietii lui Rene Angelil.

Andreea Marin vorbește despre TEAMA de SINGURĂTATE

acum 436 zile

S-au scris multe, s-au spus multe, dar adevarul e la ea! Andreea Marin a vorbit despre deciziile dificile din viata.

Deși iubesc cu PASIUNE, la ei se termină totul repede! Acești nativi vor rămâne SINGURI toată viața

acum 622 zile

Dacă te întrebi de ce nicio relaţie nu funcţionează, sau de ce ai o vârstă înaintată şi încă nu ai un partener sau o parteneră, află că şi zodia în care te-ai născut are legătură cu singurătatea.

ATCP, noua afecțiune a secolului la copii

acum 644 zile

Aşteaptă o vorbă bună şi atenţie, dar primesc jucării, tablete şi telefoane de ultimă generaţie.Tot mai mulţi copii însinguraţi ajung să dezvolte o nouă afecţiune care îi face violenţi, agitaţi sau mai timizi şi izolaţi. Psihologii îi spun ATCP.

O copilă de 14 ani din Craiova şi-a pus capăt zilelor, disperată că a fost luată din grija asistentei maternale

acum 775 zile

Întâmplare cutremurătoare în Craiova. O copilă de 14 ani şi-a pus capăt zilelor, disperată că a fost luată de autorităţi din grija asistentei maternale. Ani la rând, femeia a încercat să o ia înapoi, dar nu a reuşit.

SPECIAL! Singurătatea de Crăciun nu e dezastru

acum 776 zile

Potrivit tradiţiei, Crăciunul se petrece în familie. Toată lumea ornează bradul, după care cei mici sunt expediaţi la culcare, astfel încât adulţii să poată aranja cadourile. Asta nu înseamnă că magia sărbătorilor nu se simte şi în cuplurile fără copii.

Peste 1,5 milioane de bătrâni din România au rămas ai nimănui

acum 830 zile

Bătrânii din România au rămas ai nimănui. Lăsaţi acasă de copiii care au luat drumul străinătăţii, mai bine de un milion şi jumătate dintre ei sunt afectaţi de singurătate.

Încă eşti singură? Iată 4 motive concrete

acum 833 zile

Cu siguranţă te-ai întrebat măcar o dată de ce toate prietenele tale au pe cineva, iar tu eşti încă singură. Iată câteva posibile motive:

Un bărbat din Argeş s-a sinucis din cauza singurătăţii

acum 876 zile

Singurătatea i-ar fi adus gânduri negre unui bărbat din Argeş, dar şi sfârşitul. La 63 de ani, omul şi-a pus capăt zilelor.Fiica lui şi ginerele sunt plecaţi la muncă în Germania

Diana Dumitrescu la ”Dincolo de aparențe”: ”Singurătatea cred că este una dintre cele mai mari temeri ale mele”

acum 945 zile

Sâmbăta aceasta de la ora 13.00, Diana Dumitrescu vine la Antena Stars pentru o discuție deschisă, onestă, ”Dincolo de aparențe”, despre iubire, căsnicie, suferință, divorț, dar și familie

Tânăr răpus de singurătate

acum 1080 zile

La 23 de ani, un tânăr din judeţul Sibiu şi-a pus capăt zilelor. Rămas orfan de tată de acum treia ani, nimeni nu ştia ce se întâmplă în sufletul tănărului. În urma lui, Gabi a lăsat doar un bilet de adio în care îşi cere iertare de la mamă şi fraţi.

5 motive pentru care ești SINGURĂ și de Crăciunul acesta!

acum 1147 zile

Perioada sărbătorilor este una extrem de frumoasă, în care familia se adună și fiecare povestește ce a mai făcut în ultimul timp. Masa de sărbători este și momentul în care, dacă nu te afli într-o relație, ajungi să dai socoteală pentru asta

Prima întâlnire: ce spun ei!

acum 1155 zile

Prima piatra de incercare. Pentru unele femei si ultima. Sunt multe doamne si domnisoare care nu obtin niciodata a doua intalnire. Si nu inteleg de ce....

1
2
3