Cautare: 183 rezultate dupa tagul "site"

Proprietarii de site-uri, o nouă taxă anuală

acum 56 zile

Cei care au domenii de Internet terminate în ".ro" vor plăti un tarif de înregistrare şi de mentenanţă anuală! Taxa va fi de 6 euro fără TVA. Se schimbă regulile şi pentru cei care vor să-şi cumpere domenii ".ro".

Cum au evoluat site-urile de dating în România

acum 71 zile

Miruna Lică, omul informat de la "Prietenii de la 11, ne prezintă un material cu evoluția site-urilor de dating în România.

Site-ul aeroportului din Craiova a fost infectat de hackeri

acum 104 zile

Site-ul aeroportului din Craiova a fost infectat de hackeri. Scopul atacului a fost crearea de monede virtuale pe un site care are trafic mare. Specialiştii IT care lucrează pentru aeroport spun că s-au dat cel puţin trei atacuri în ultimele zile.

Râzi cu lacrimi! Monica Hill, model: "Puteți să votați de mai multe ori! Eu m-am votat de cel puțin 500 de ori"

acum 128 zile

Monica Hill este din Cluj, face modelling de la 12 ani și a prezentat pentru numeroși designeri printre care și Cătălin Botezatu.

Zeci de mii de produse IT, vândute cu 0 lei

acum 131 zile

Mii de români - care au crezut că fac afacerea vieţii lor - au trăit o cruntă dezamăgire. Şi-au comandat gadgeturi de zero lei. Însă, n-au mai primit comenzile. Magazinul de electronice a anunţat că a fost vorba despre o eroare de soft.

Cozonac de Bucovina, la un click distanță

acum 139 zile

Când spui Crăciun, spui masă plină cu bucate delicioase, de pe care, bineînţeles că nu trebuie să lipsească şi cozonacul. Cel mai renumit la noi este cel de. Bucovina. Aşa se face că o tânără din Suceava s-a gândit să facă o afacere din asta. Cu un singur click, vă puteţi...

Păcăliți de vânzătorii on-line! Un client din România a primit alte produse decât cele comandate de pe un site

acum 143 zile

Internetul a devenit una din cele mai mari pieţe de cumpărărturi pentru români. Dar şi una dintre cele mai nesigure. Produsele primite nu corespund cu cele prezentate online, nici la calitate, nici la aspect, unele nu au nici măcar instrucţiuni de utilizare.

Copiii sub 16 ani nu vor mai avea acces pe site-urile de socializare

acum 171 zile

Facebook doar cu buletinul devine realitate. La anul, în toată Uniunea Europeană. Pentru a avea un cont, adolescenţii sub 16 ani vor scana cartea de identitatea şi vor avea nevoie de semnătura electronică a părinţilor.

Ce fel de site era la origini Youtube? Tu ştii să răspunzi?

acum 196 zile

Ce fel de site era la origini Youtube? Tu ştii să răspunzi?

Bianca Drăguşanu este foc şi pară după ce şi-a văzut rochiile pe un site concurent

acum 283 zile

Vedeta a pornit un adevărat război împotriva celor care se folosesc de numele ei şi care îi copiază ţinutele pentru a-şi vinde produsele. "Dacă până acum se foloseau de numele meu inducând în eroare clienţii, acum se pare că am devenit chiar şi sursă de inspiraţie pentru ei....

Site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Suceava a fost atacat de hackeri!

acum 295 zile

Autorităţile şi-au dat seama că prima pagină este plină de injurii abia după câteva ore. Însă nici până la ora actuală, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale - cel care administrează site-ul - nu a reuşit să-l pună pe picioare.

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV din 20 iunie 2017

acum 310 zile

Românul care a fost confundat cu un terorist şi a provocat panică în Londra deschide topul celor mai vizualizate ştiri de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV.

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV din 19 iunie 2017

acum 311 zile

Adresa din România la care stau șapte mii de oameni, deschide topul celor mai vizualizate știri de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV din 16 iunie 2017

acum 314 zile

Imaginile dramatice din Paris, cu româncele rănite într-un atac cu sticle incendiare, deschid topul celor mai vizualizate ştiri de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV.

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV din 15 iunie 2017

acum 315 zile

Atacul dramatic asupra unui restaurant românesc din Paris e în topul celor mai vizualizate ştiri de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV din 12 iunie 2017

acum 318 zile

Incidentul violent de la Ploiești, în care au fost implicate niște adolescente, deschide topul celor mai vizualizate știri de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV din 26 mai 2017

acum 335 zile

Drama românească de pe o autostradă din Marea Britanie, unde s-a produs un grav accident, e în topul celor mai vizualizate știri de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV.

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV din 23 mai 2017

acum 338 zile

Atacul terorist din Manchester, comis la finalul unui concert al cântăreţei Ariana Grande, e în topul celor mai vizualizate ştiri de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV.

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV din 19 mai 2017

acum 342 zile

Incidentul şocant din Târgu Jiu, cu un elev bătut de mamă pentru că nu e olimpic la mai multe materii, deschide topul celor mai vizualizate ştiri de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV din 17 mai 2017

acum 344 zile

Cazul fetiței românce care a fost răpită în Londra deschide topul celor mai vizualizate știri de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV