Cautare: 55 rezultate dupa tagul "smartphone"

Utilizatorii de smartphone-uri au acum o nouă provocare

acum 28 zile

Dacă până acum, telefoanele aveau un sistem de deblocare cu amprentă pentru deget, acum noile celulare care vor ieşi pe piaţă vor avea incorporat un sistem prin care să poată fi deblocate cu ajutorul irisului. Capabile să recunoască 240 de particularităţi ale ochiului, noile...

Românii folosesc foarte rar telefonul pentru a-și plăti taxele și impozitele

acum 68 zile

Cel mai probabil ştiaţi asta din propria experienţă. dar vă confirmăm şi noi. Cei mai mulţi dintre români îşi încep ziua online. Smartphone-urile sau tabletele au devenit o prioritate în viaţa noastră. Mâncăm, ne îmbrăcăm şi cunoaştem oameni cu ajutorul lor. Totuşi....

Regulament CONCURS "Happy Day"

acum 196 zile

Un concurs pe gustul tau!

Smartphone-ul anului a fost lansat. Pe noul iPhone a dispărut obişnuita mufă pentru căşti

acum 202 zile

Cel mai aşteptat telefon al anului, iPhone 7, a fost lansat la San Francisco. Cum se aflase deja pe surse, de pe noul iPhone a dispărut obişnuita mufă pentru căşti. Dar Apple s-a gândit şi la cei care preferă căştile clasice şi le pune la dispoziţie un adaptor.

Cele mai tari aplicaţii pentru smartphone

acum 275 zile

Miruna Lică, omul informat de la Neatza, ne prezintă un material cu cele mai tari aplicaţii pentru smartphone.

Special! Copiii din generația smartphone nu știu de dulciurile de înainte de revoluție

acum 341 zile

Se tot vorbește despre conflictul dintre generații. O problemă mereu actuală și cu multe explicații pertinente de altfel.

Atenție, părinți! Gestul șocant făcut de un copil după ce părinții i-au interzis accesul la smartphone

acum 362 zile

Micuții noștri petrec din ce în ce mai puțin timp în aer liber și prea mult în fața laptopului sau a telefonului mobil. Totuși, până unde poate merge această dependență?

O maimuță de la grădina zoologică din Braşov și-a luat smartphone

acum 452 zile

Există telefoane deştepte, dar există maimuţe şi mai deştepte! Un macac de la grădina zoologică din Braşov a furat un smartphone din mâna unei vizitatoare

Special! Telefonul provoacă accidente

acum 468 zile

Foarte mulţi oameni se simt incompleţi dacă nu au la ei smartphone-ul care le rezolvă orice problemă. Dar, atunci când atenţia se focalizează mai mult asupra aparatului decât asupra vieţii reale, se pot produce tot felul de accidente.

Românii sunt în pas cu tehnologia

acum 553 zile

Ultimele studii arată că aproape în fiecare casă există un smartphone, o tabletă sau un laptop. De upgradat, s-au upgradat până şi ciobanii de la stână. Mai nou, îşi postează oile pe Facebook.

Smartphone-ul cu ecranul mare a învins tableta

acum 760 zile

Cu cât ecranul e mai mare, cu atât cererea e mai mare. Iubitorii de tehnologie preferă telefoanele mari, chiar dacă ele sunt incomode. Iar producătorii s-au conformat. Dimensiunea ecranului telefonului mobil creşte de la an la an.

Telefoanele perfecte pentru selfie-uri! Samsung A3 și A5 au apărut în România

acum 791 zile

Samsung Electronics România lansează pe piața locală seria de smartphone-uri Galaxy A, ce include două smartphone-uri de ultimă generaţie destinate tinerilor care vor să-și exprime cu ușurință stilul personal, îmbinând specificaţii de top şi un design elegant.

COLIND VIRAL! Nu te desparți de telefon? Atunci trebuie să-i cânți „Crăciun Fericit” EXACT AȘA!

acum 856 zile

Amploarea pe care au luat-o rețelele de socializare precum Facebook și Instagram ne face să credem că acesta va fi colindul anului 2014! Nu este o versiune modernă a unui șlagă vechi, ci o piesă nou-nouță despre cel mai romantic mod de a spune „Crăciun Fericit”!

Aplicaţia de telefon care deschide uşa

acum 895 zile

Să descoperi că ai tras uşa după tine, dar ai uitat cheile în casă e una dintre cele mai proaste feluri de a începe ziua. Au păţit-o mulţi dintre noi, măcar o dată. În ajutorul celor uituci, un producător american a scos ieri pe piaţă încuietoarea inteligentă. Pe scurt,...

VIDEO!Nu știți ce să mai faceți cu atâtea telefoane iPhone? Ea a creat o rochie din ele!

acum 931 zile

Nu știm dacă o să devină un trend prea curând, dar un designer a realizat prima rochie din ... iPhone-uri!

Românii, fruntaşi la achiziţia de smartphone-uri de pe site-urile online

acum 949 zile

Românii iubesc telefoanele inteligente. Şi le cumpără de pe unde apucă. Unii din magazine, alţii de pe internet. O arată până şi datele oficiale. Suntem fruntaşi la achiziţia de smartphone-uri de pe site-urile online.

Fii o mămică deșteaptă! A apărut SmartMom, aplicația completă pentru smartphone dedicată mamelor!

acum 980 zile

București, 23 iulie 2014. Site-ul www.totuldespremame.ro, unul din cele mai apreciate site-uri de parenting din România, anunță lansarea unei aplicații complete pentru smartphone dedicate mamelor: aplicația SmartMom powered by Vodafone

VIDEO! Cum să-ți faci boxe pentru smartphone din obiecte care costă sub 10 lei

acum 994 zile

Ai plecat în vacanță, vrei să dai muzica mai tare dar nu ai la dispoziție decât un smartphone pe care abia auzi melodiile? Dacă vrei să împărtășești experiența cu altcineva, nu da căștile cu „share”, ci fă-ți propriile boxe cu materiale extrem de ieftine!

Special! Gafe de evitat în ”Epoca smartphone”

acum 1008 zile

Regulile care se referă la mesajele pe care ni le trimitem nu sunt foarte multe şi nici greu de pus în practică. În primul rând, trebuie să ne abţinem de a trimite emoticoane în avalanşă.

1
2
3