Cautare: 70 rezultate dupa tagul "smartphone"

Vlad Grigorescu, număr de magie cu smartphone-ul la "Prietenii de la 11"

acum 95 zile

Vlad Grigorescu, fostul câştigător de la iUmor, face un număr de iluzionism senzațional folosind smartphone-ul la "Prietenii de la 11".

Aproape jumătate dintre români flirtează cu ajutorul smartphone-ului

acum 98 zile

Câteva mesaje, puţine emoticoane şi un sărut virtual şi pot construi o relaţie în zilele noastre. Oamenii nu se mai cunosc la petreceri, ci online.

Dependenţa de smartphone ne trimite direct în cabinetul medicului estetician

acum 106 zile

Un studiu al universităţii Stanford arată că fotografiile tip selfie distorsionează mărimea nasului. Mai exact, îl măresc.Tot mai multe persoane apelează la chirurgia estetică pentru a remedia problema inventată de telefonul mobil.

Cel mai scump smartphone a fost lansat la Barcelona

acum 111 zile

Samsung Galaxy S9 este, de fapt, răspunsul sud-coreenilor la modelul iPhone X, scos pe piaţă în noiembrie. La târgul de tehnologie din Barcelona a fost prezentat şi primul laptop cu ecran Full View, produs de Huawei, dar şi o reinterpretare a celebrului "telefon banană" al firmei Nokia.

Cele mai scump smartphone a fost lansat la Barcelona

acum 112 zile

Samsung Galaxy S9 este primul răspuns al sud-coreenilor la modelul iPhone X, scos pe piaţă în noiembrie. Gadgetul vine cu o cameră foto redesenată, cu specificaţii de top, dar şi cu un preţ mai mare în lupta cu competitorii direcţi Apple şi Huawei.

Samsung Galaxy S9, cel mai scump smartphone

acum 112 zile

Cel mai aşteptat telefon mobil de la Samsung a fost lansat în urmă cu doar câteva minute, în Barcelona. Galaxy S9 este primul răspuns al sud-coreenilor la modelul iPhone X, prezentat în noiembrie.

Concluzia psihologilor: smartphone-urile sunt drogurile copiilor

acum 154 zile

O copilărie virtuală. Asta trăiesc tot mai mulţi copii în fiecare zi. De la vârste tot mai mici, îşi petrec ore în şir pe tablete, smartphone-uri sau pe jocurile preferate. Psihologii spun că gadget-urile au devenit drogurile lor. Şi atrag atenţia că, de multe ori, nu fac decât să...

De Crăciun, cele mai mari dorinţe ale unui băiat de 14 de ani din Gorj au fost un scaun cu rotile şi un smartphone

acum 178 zile

Este imoblizat la pat de cinci ani de o boală. incurabilă. Moşul i-a îndeplinit visul, iar la sacul lui au contribuit pompierii din judeţ şi o mamă cu suflet.

Iphone 8 a ajuns, oficial, şi în România. Totul despre cel mai dorit smartphone

acum 263 zile

Lunga aşteptare pentru împătimiţii tehonologiei a luat sfârşit - Iphone 8 a ajuns, oficial, şi în România, iar fanii dispozitivului nu trebuie să scoată bani în plus pentru a cumpăra telefonul din alte ţări.

Utilizatorii de smartphone-uri au acum o nouă provocare

acum 474 zile

Dacă până acum, telefoanele aveau un sistem de deblocare cu amprentă pentru deget, acum noile celulare care vor ieşi pe piaţă vor avea incorporat un sistem prin care să poată fi deblocate cu ajutorul irisului. Capabile să recunoască 240 de particularităţi ale ochiului, noile...

Românii folosesc foarte rar telefonul pentru a-și plăti taxele și impozitele

acum 514 zile

Cel mai probabil ştiaţi asta din propria experienţă. dar vă confirmăm şi noi. Cei mai mulţi dintre români îşi încep ziua online. Smartphone-urile sau tabletele au devenit o prioritate în viaţa noastră. Mâncăm, ne îmbrăcăm şi cunoaştem oameni cu ajutorul lor. Totuşi....

Regulament CONCURS "Happy Day"

acum 642 zile

Un concurs pe gustul tau!

Smartphone-ul anului a fost lansat. Pe noul iPhone a dispărut obişnuita mufă pentru căşti

acum 648 zile

Cel mai aşteptat telefon al anului, iPhone 7, a fost lansat la San Francisco. Cum se aflase deja pe surse, de pe noul iPhone a dispărut obişnuita mufă pentru căşti. Dar Apple s-a gândit şi la cei care preferă căştile clasice şi le pune la dispoziţie un adaptor.

Cele mai tari aplicaţii pentru smartphone

acum 721 zile

Miruna Lică, omul informat de la Neatza, ne prezintă un material cu cele mai tari aplicaţii pentru smartphone.

Special! Copiii din generația smartphone nu știu de dulciurile de înainte de revoluție

acum 787 zile

Se tot vorbește despre conflictul dintre generații. O problemă mereu actuală și cu multe explicații pertinente de altfel.

Atenție, părinți! Gestul șocant făcut de un copil după ce părinții i-au interzis accesul la smartphone

acum 808 zile

Micuții noștri petrec din ce în ce mai puțin timp în aer liber și prea mult în fața laptopului sau a telefonului mobil. Totuși, până unde poate merge această dependență?

O maimuță de la grădina zoologică din Braşov și-a luat smartphone

acum 898 zile

Există telefoane deştepte, dar există maimuţe şi mai deştepte! Un macac de la grădina zoologică din Braşov a furat un smartphone din mâna unei vizitatoare

Special! Telefonul provoacă accidente

acum 914 zile

Foarte mulţi oameni se simt incompleţi dacă nu au la ei smartphone-ul care le rezolvă orice problemă. Dar, atunci când atenţia se focalizează mai mult asupra aparatului decât asupra vieţii reale, se pot produce tot felul de accidente.

Românii sunt în pas cu tehnologia

acum 999 zile

Ultimele studii arată că aproape în fiecare casă există un smartphone, o tabletă sau un laptop. De upgradat, s-au upgradat până şi ciobanii de la stână. Mai nou, îşi postează oile pe Facebook.

1
2
3
4

Observator.TV