Cautare: 62 rezultate dupa tagul "smartphone"

Concluzia psihologilor: smartphone-urile sunt drogurile copiilor

acum 8 zile

O copilărie virtuală. Asta trăiesc tot mai mulţi copii în fiecare zi. De la vârste tot mai mici, îşi petrec ore în şir pe tablete, smartphone-uri sau pe jocurile preferate. Psihologii spun că gadget-urile au devenit drogurile lor. Şi atrag atenţia că, de multe ori, nu fac decât să...

De Crăciun, cele mai mari dorinţe ale unui băiat de 14 de ani din Gorj au fost un scaun cu rotile şi un smartphone

acum 32 zile

Este imoblizat la pat de cinci ani de o boală. incurabilă. Moşul i-a îndeplinit visul, iar la sacul lui au contribuit pompierii din judeţ şi o mamă cu suflet.

Iphone 8 a ajuns, oficial, şi în România. Totul despre cel mai dorit smartphone

acum 117 zile

Lunga aşteptare pentru împătimiţii tehonologiei a luat sfârşit - Iphone 8 a ajuns, oficial, şi în România, iar fanii dispozitivului nu trebuie să scoată bani în plus pentru a cumpăra telefonul din alte ţări.

Utilizatorii de smartphone-uri au acum o nouă provocare

acum 327 zile

Dacă până acum, telefoanele aveau un sistem de deblocare cu amprentă pentru deget, acum noile celulare care vor ieşi pe piaţă vor avea incorporat un sistem prin care să poată fi deblocate cu ajutorul irisului. Capabile să recunoască 240 de particularităţi ale ochiului, noile...

Românii folosesc foarte rar telefonul pentru a-și plăti taxele și impozitele

acum 367 zile

Cel mai probabil ştiaţi asta din propria experienţă. dar vă confirmăm şi noi. Cei mai mulţi dintre români îşi încep ziua online. Smartphone-urile sau tabletele au devenit o prioritate în viaţa noastră. Mâncăm, ne îmbrăcăm şi cunoaştem oameni cu ajutorul lor. Totuşi....

Regulament CONCURS "Happy Day"

acum 496 zile

Un concurs pe gustul tau!

Smartphone-ul anului a fost lansat. Pe noul iPhone a dispărut obişnuita mufă pentru căşti

acum 502 zile

Cel mai aşteptat telefon al anului, iPhone 7, a fost lansat la San Francisco. Cum se aflase deja pe surse, de pe noul iPhone a dispărut obişnuita mufă pentru căşti. Dar Apple s-a gândit şi la cei care preferă căştile clasice şi le pune la dispoziţie un adaptor.

Cele mai tari aplicaţii pentru smartphone

acum 574 zile

Miruna Lică, omul informat de la Neatza, ne prezintă un material cu cele mai tari aplicaţii pentru smartphone.

Special! Copiii din generația smartphone nu știu de dulciurile de înainte de revoluție

acum 641 zile

Se tot vorbește despre conflictul dintre generații. O problemă mereu actuală și cu multe explicații pertinente de altfel.

Atenție, părinți! Gestul șocant făcut de un copil după ce părinții i-au interzis accesul la smartphone

acum 661 zile

Micuții noștri petrec din ce în ce mai puțin timp în aer liber și prea mult în fața laptopului sau a telefonului mobil. Totuși, până unde poate merge această dependență?

O maimuță de la grădina zoologică din Braşov și-a luat smartphone

acum 752 zile

Există telefoane deştepte, dar există maimuţe şi mai deştepte! Un macac de la grădina zoologică din Braşov a furat un smartphone din mâna unei vizitatoare

Special! Telefonul provoacă accidente

acum 768 zile

Foarte mulţi oameni se simt incompleţi dacă nu au la ei smartphone-ul care le rezolvă orice problemă. Dar, atunci când atenţia se focalizează mai mult asupra aparatului decât asupra vieţii reale, se pot produce tot felul de accidente.

Românii sunt în pas cu tehnologia

acum 853 zile

Ultimele studii arată că aproape în fiecare casă există un smartphone, o tabletă sau un laptop. De upgradat, s-au upgradat până şi ciobanii de la stână. Mai nou, îşi postează oile pe Facebook.

S-a inventat haina care îţi încarcă telefonul mobil şi tableta

acum 1014 zile

Câţiva ingineri sud-coreeni, deranjaţi şi ei de faptul că nelipsitele gadgeturi rămân prea des fără baterie, spun că au găsit soluţia. Ei au inventat haina la care-ţi poţi încărca telefonul ori tableta.

Smartphone-ul cu ecranul mare a învins tableta

acum 1060 zile

Cu cât ecranul e mai mare, cu atât cererea e mai mare. Iubitorii de tehnologie preferă telefoanele mari, chiar dacă ele sunt incomode. Iar producătorii s-au conformat. Dimensiunea ecranului telefonului mobil creşte de la an la an.

Telefoanele perfecte pentru selfie-uri! Samsung A3 și A5 au apărut în România

acum 1090 zile

Samsung Electronics România lansează pe piața locală seria de smartphone-uri Galaxy A, ce include două smartphone-uri de ultimă generaţie destinate tinerilor care vor să-și exprime cu ușurință stilul personal, îmbinând specificaţii de top şi un design elegant.

COLIND VIRAL! Nu te desparți de telefon? Atunci trebuie să-i cânți „Crăciun Fericit” EXACT AȘA!

acum 1155 zile

Amploarea pe care au luat-o rețelele de socializare precum Facebook și Instagram ne face să credem că acesta va fi colindul anului 2014! Nu este o versiune modernă a unui șlagă vechi, ci o piesă nou-nouță despre cel mai romantic mod de a spune „Crăciun Fericit”!

Aplicaţia de telefon care deschide uşa

acum 1194 zile

Să descoperi că ai tras uşa după tine, dar ai uitat cheile în casă e una dintre cele mai proaste feluri de a începe ziua. Au păţit-o mulţi dintre noi, măcar o dată. În ajutorul celor uituci, un producător american a scos ieri pe piaţă încuietoarea inteligentă. Pe scurt,...

Trotuare speciale pentru dependenţii de smartphone-uri

acum 1225 zile

În România nu ne putem lăuda nici măcar cu piste funcţionale de biciclete prin marile oraşe. În China, în schimb, aşa ceva e la ordinea zilei. Însă acum chinezii se mai pot mândri cu, atenţie, trotuare speciale pentru dependenţii de smartphone-uri

1
2
3
4

Observator.TV