Cautare: 21240 rezultate dupa tagul "social"

Mircea Badea, despre imaginile devenite virale pe internet: „Să remorchezi căruța cu un cal, cum ți se pare? Foarte tare”

acum 2 ore

Mircea Badea a comentat în pasa emisiunii „Sinteza zilei” cu „În gura presei” o serie de imagini prezentate de Mihai Gândea. În imagini apare un bărbat care stă în mijlocul străzii, iar o mașină care încearcă să îl ocolească, răstoarnă căruța pe care o remorca. 

Ursul Max

acum 7 ore

Noi condiţii pentru România în raportul MCV

acum 8 ore

Alessandra Stoicescu a prezentat în cadrul emisiunii 100 de Minute ce conţine rezoluţia împotriva României dar şi date din raportul MCV.

Ghiţă Danciu, celebru artist de folk, riscă să nu mai poată cânta din cauza cancerului

acum 11 ore

Un cântăreţ celebru de folk din România riscă să nu mai poată cânta din cauza cancerului. Ghiţă Danciu, fondatorul trupei "Orizont 77" trece prin clipe grele. Cântăreţul a cerut cu disperare ajutorul prietenilor de pe reţelele de socializare pentru a strânge suma de 30.000 de euro.

Florin Busuioc, scos de la aparate! Ce au decis medicii

acum 12 ore

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc, după ce a suferit un infarct. A fost scos de pe aparate! Aflați prin ce a trecut actorul la terapie intensivă.

Mircea Badea, despre secretul lui Cristian Lazăr: Procurorii au fost împiedicați de ministrul Justiției să își facă ancheta. Procurorul Lazăr a avut imunitate

acum 1 zile

Mircea Badea a vorbit în pasa emisiunii „Sinteza zilei” cu „În gura presei” despre cazul procurorului Cristian Lazăr, care în anul 2001, a produs un accident în urma căruia o femeie și-a pierdut viața.

Prețul carburanților explodează! Care este situația în Uniunea Europeană

acum 1 zile

Radu Tudor a vorbit în emisiunea „Punctul de întâlnire” despre prețul carburanților care a crescut alarmant. Postul de televiziune francez BFM TV anunță pentru prima oară că litrul de carburant în Franța a ajuns la aproape 2 euro. Radu Tudor vorbește despre pericolul de...

Anunţul meteorologilor. Când vine iarna

acum 1 zile

Veşti proaste de la meteorologi: iarna se apropie cu paşi repezi. Vremea se va răci accentuat şi în curând vom vorbi despre temperaturi cu minus. La munte va ninge la sfârşitul săptămânii, iar în Capitală temperaturile vor scădea destul de mult.

Patru zile pentru înscrierea la concursul ''100 România''

acum 1 zile

Mai sunt patru zile în care vă puteţi înscrie pentru marele concurs organizat de Antena 3 pe 1 decembrie. Veţi avea şansa unei confruntări unice cu români din întreaga ţară, dar şi cu juriul format din jurnaliştii cei mai cunoscuţi ai Antenei 3. Pentru asta este suficient să...

Jurnalul îţi aduce bradul!

acum 1 zile

Jurnalul vă aduce anul acesta bradul! Cititorii cotidianului Jurnalul au ocazia să căştige un brad de sărbători. Mai multe informaţii şi regulamentul concursului, pe www.jurnalul.ro

Maestrul Mircea Mureșan, sărbătorit la 90 de ani

acum 1 zile

Mircea Mureșan este autorul a 20 de filme, 2 seriale tv și a unei serii pentru cinema. Titluri precum "Răscoala", "Baltagul", "Ion" și "Toate pânzele sus" au bucurat copilăria multor generaţii, iar acum, în ziua în care a împlinit 90 de ani, maestrul Mircea Mureșan a fost premiat...

Soțul dansatoarei care a murit pe scenă, declarații cutremurătoare: ”A căzut și nu am mai putut să vorbesc cu ea. La mine în brațe s-a întâmplat totul”

acum 1 zile

Declaraţiile soţului dasantoarei care s-a prăbuşit pe scenă zilele trecute în timpul unui concert şi a încetat din viaţă. Bărbatul a găsit puterea să vorbească şi să explice ce s-a întâmplat, dar şi ce scrie în certificatul medico-legal.

Filmul complet al răpirii lui Florin Salam. Cui a vrut artistul să-i plătească o sumă fabuloasă imediat după scandal

acum 1 zile

Avem filmul complet al răpirii lui Florin Salam. Ce s-a întâmplat de fapt, pas cu pas, în noaptea în care artistul a fost agresat, cui a vrut să-i plătească o sumă fabuloasă imediat după scandal, dar şi ce măsuri radicale a luat acum Salam pentru a se proteja.

1
2
3
4
5
»