Cautare: 57224 rezultate dupa tagul "social"

O pasăre norocoasă! Aşa se poate considera puiul de barză rătăcit în curtea unei familii din Tecuci

acum 8 minute

După ce, timp de două săptămâni, o doamnă l-a îngrijit, Ion, căci aşa se numeşte barza, a ajuns acum la grădina zoologică. Şi va fi lăsat să plece abia când cei care-l îngrijesc vor fi siguri că este perfect sănătos.

A cucerit "acoperişul lumii" şi a dus drapelul României pe cele mai înalte culmi

acum 10 minute

Iar mai apoi a coborât cu schiurile de la 7000 de metri altitudine. E performanţa cu care alpinistul Ciprian Aldea a doborât recorduri. Iar acum, întors din expediţie, ne-a dezvăluit şi nouă câteva dintre secretele munţilor.

Casa unui primar din Gorj a ars după ce un localnic a aprins vegetaţia uscată de pe câmp, iar flăcările s-au extins

acum 11 minute

La Ciuperceni, o sută de voluntari şi cinci echipaje de pompieri au luptat să salveze locuinţele de incendiu. Pentru casa primarului n-au mai putut face nimic.

Au fost momente tensionate în centrul oraşului Oradea

acum 24 minute

De pe acoperişul unei clădiri, zeci de minute, un tânăr a ameninţat că se aruncă în gol. Nu a acceptat nici măcar prezenţa unei maşini de intervenţie la înălţime în apropiere. Chemată de urgenţă, sora individului a reuşit în cele din urmă să-l convingă să se dea jos

Dispariţie misterioasă dintr-un spital din Bucureşti!

acum 25 minute

Un tânăr este de negăsit de trei zile după ce a plecat din Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperare Panduri. El a fost internat săptămâna trecută pentru verificarea stării de invalidităţii pentru pensia medicală pe care o primea. Mama lui a alertat poliţia.

Președintele Emmanuel Macron a ajuns în România

acum 34 minute

Președintele Emmanuel Macron a ajuns în România.

Tudorel Toader, în inspecție la instanțe și penitenciare

acum 2 ore

Tudorel Toader, în inspecție la instanțe și penitenciare.

Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi uşor

acum 5 ore

Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi uşor.

Călătorii aflaţi într-un tren ce circula dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea au trăit sperietura vieţii lor

acum 6 ore

Au privit cum un tir părăseşte şoseaua şi se îndreaptă spre calea ferată. Mastodontul a lovit un vagon în care erau şase pasageri şi l-a aruncat pur şi simplu de pe şine. Şoferul şi doi pasageri din tren au fost răniţi şi au avut nevoie de ajutorul medicilor.

O crimă zguduie o familie de lângă Capitală

acum 6 ore

Un tânăr de doar 30 de ani ar fi ajuns să-şi ucidă mama. Era întreţinut de părinţi şi avea toată atenţia lor, însă, anchetatorii cred că nu şi-a mai luat tratamentul pentru o tulburare psihică. Când a rămas singur cu mama acasă, a atacat-o

5 oameni au ajuns la spital cu atacuri de panică şi răni după ce tramvaiul 25 din Bucureşti a luat foc în mers

acum 6 ore

Aproape 20 de călători au rămas captivi în vagonul invadat de fum şi flăcări, pentru că uşile se blocaseră. Speriaţi şi fără aer, oamenii au spart geamurile ca să-şi salveze viaţa. Martorii, dar şi camerele de supraveghere din zonă au surprins momentes dramatice. Atenţie,...

Un accident cumplit a fost surprins de camerele de supraveghere, în judeţul Neamţ

acum 6 ore

În imagini se vede cum o adolescentă e spulberată de o maşină, în timp ce traversează o şosea intens circulată. Fără să se uite în dreapta sau în stânga, fata de 15 ani iese de pe un drum lateral, direct în stradă. Un autoturism trece razant pe lângă ea, dar asta nu o...

Un tânăr de 28 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcat de un pădurar, pe un fond forestier din judeţul Suceava

acum 6 ore

Angajatul ocolului silvic spune că a fost nevoit să descarce pistolul, pentru că bărbatul l-a atacat cu un topor. Conflictul a izbucnit după ce pădurarul l-ar fi prins pe tânăr la furat de lemne.

Călcată în picioare în faţa propriei case, de doi copii!

acum 6 ore

Asta i s-a întâmplat unei timişorence, ziua în amiaza mare. A scăpat de sub ploaia de lovituri abia când au apărut maşini pe stradă. Scandalul ar fi fost pus la cale de vecinii femeii, care încearcă să o intimideze de câteva săptămâni. Vor să o alunge din propria locuinţă,...

Sondaj Avangarde: Trei sferturi dintre români sunt neîncrezători în procuratură

acum 16 ore

Trei sferturi dintre români sunt neîncrezători în procuratură, potrivit unui sondaj Avangarde realizat în ultima săptămână și prezentat miercuri, la o Ediție specială de la Antena 3.

Un medic îşi foloseşte propria boală pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze

acum 18 ore

Diagnosticată cu poliomielită la doar 1 an şi jumătate, îşi foloseşte propria boală pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze.

Drama unei femei cu identitatea furată

acum 18 ore

De doi ani, o tânără se chinuie să dovedească în instanţă că a fost executată silit pentru un credit pe care nu l-a accesat niciodată. Cu un buletin fals, un necunoscut a obţinut bani în numele ei, de la o instituţie financiară nebancară.

Bucureştiul, pe primul loc în Europa la aglomeraţie

acum 18 ore

Bucureştiul este, în sfârşit, pe primul loc în Europa. Din păcate, la categoria cel mai aglomerat trafic. O arată cel mai recent clasament făcut o celebră aplicaţie de navigaţie care timp de nouă ani a monitorizat marile oraşe de pe continent.

Şi-a înregistrat tatăl care o abuza de la 10 ani

acum 18 ore

Şi-a înregistrat tatăl care o abuza de la 10 ani şi a reuşit să-l demaşte. Este povestea incredibilă a unei copile din Dâmboviţa care a mers apoi cu ajutorul fratelui mai mare, la poliţie şi a povestit întregul coşmar.

1
2
3
4
5
»