Cautare: 282 rezultate dupa tagul "stela popescu"

Fiica adoptivă a Stelei Popescu s-a mutat în vila artistei

acum 50 zile

Fiica adoptivă a Stelei Popescu a făcut gest emoţionant în urmă cu ceva timp! Şi asta doar pentru a se simţi cât mai aproape de regretata artistă! Doina Maximilian s-a mutat în conacul regretatei artiste, acolo unde regina comediei a locuit până în ultima clipă de viaţă.

Interviu în exclusivitate cu fiica Stelei Popescu: "Am avut momente când am visat-o"

acum 98 zile

Interviu în exclusivitate, pentru Antena Stars, cu fiica Stelei Popescu. Pentru prima dată de la moartea ei, familia vorbeşte despre ultimele zile din viaţa marii artiste, dar şi despre ce se întâmplă cu moştenirea ei.

Primul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri despre viața alături de actriță: Gătea foarte bine

acum 122 zile

Actorul și regizorul Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, a mărturisit că actrița a fost dragostea tinereții sale. După opt ani frumoși și o separare, cei doi au rămas extrem de apropiați și obișnuiau să ia masa împreună.

Alexandru Arşinel, în lacrimi de ziua lui! Maestrul face declaraţii sfâşietoare

acum 160 zile

Aniversare în lacrimi pentru Alexandru Arşinel! Deşi i-au fost alături familia, prietenii şi colegii, maestrul a avut un mare regret în ziua în care a împlinit 79 de ani. Cel care de o viaţă aduce zâmbete pe chipurile românilor a făcut declaraţii sfâşietoare.

Aniversare în lacrimi pentru maestrul Alexandru Arșinel. Ce îi reprosează artistul lui Arșinel, cel de la 20 de ani

acum 161 zile

Echipa Agenția VIP îl vizitează pe maiestrul Alexandru Arșinel. Artistul este afectat de faptul că își serbează ziua fără partenera lui de scenă, Stela Popescu.

Alexandru Arșinel, confesiuni emoționante: ”Ce este dramatic la soția mea e că nu se poate mișca”

acum 178 zile

Alexandru Arșinel face confesiuni emoţionante! Maestrul nu se poate bucura de o bătrânețe liniștită. Acasă îşi vede soţia imobilizată în scaun cu rotile şi măcinată de boală, iar la teatru vorbeşte cu fotografia Stelei Popescu.

Alexandru Arșinel nu se poate bucura de o bătrânețe liniștită. Acasă își vede soția imobilizată, la teatru vorbește cu fotografia Stelei Popescu

acum 179 zile

Alexandru Arșinel nu se poate bucura de o bătrânețe liniștită. Acasă își vede soția imobilizată, la teatru vorbește cu fotografia Stelei Popescu. Unde îți găsește alinarea marele actor?

Informații de ultimă oră! A ieşit la iveală cauza morţii Stelei Popescu

acum 184 zile

A trecut aproape jumătate de an şi abia acum au ieşit la iveală cauzele morţii Stelei Popescu. Medicii legiști au finalizat raportul autopsiei doamnei teatrului românesc.

Alexandru Arșinel, despre pierderea Stelei Popescu: "Încă nu cred că nu mai este printre noi"

acum 222 zile

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România, profund îndurerat de pierderea Stelei Popescu. Actorul nu poate accepta trecerea în neființă a îndrăgitei actrițe.

Dragoste nemuritoare - Povestea de iubire dintre Stela Popescu şi Puiu Maximilian

acum 242 zile

În viaţa actriţei Stela Popescu au existat două căsnicii, însă cea de-a doua, cu Mihai „Puiu“ Maximilian, a fost cea care i-a adus fericirea supremă. A fost dragoste la prima vedere. După o căsnicie de trei decenii şi 19 ani de la moartea umoristului, cei doi s-au „îmbrăţişat...

Fostul soț al Stelei Popescu, aniversare în lacrimi. Prima zi de naștere fără marea actriță

acum 250 zile

Aniversare în lacrimi pentru primul soţ al Stelei Popescu. A fost prima zi de naştere fără iubirea tinereţii lui! La cei 85 de ani pe care i-a împlinit, actorul a făcut dezvăluiri emoţionante.

Primul soţ al Stelei Popescu, prima zi de naştere fără "iubirea tinereţii": "După ce ne-am despărțit, nu am întrerupt legătură"

acum 251 zile

Primul soţ al Stelei Popescu, prima zi de naştere de la care lipseşte "iubirea tinereţii lui". La cei 85 de ani pe care îi împlineşte astăzi, actorul face dezvăluiri emoţionante.

Stela Popescu i-a apărut în vis lui Alexandru Arşinel. Ce mesaj i-a transmis marelui actor: „Nu ne-am văzut! Era foarte departe de mine”

acum 253 zile

Stela Popescu i-a apărut în vis lui Alexandru Arşinel, pentru prima dată după ce a murit! Ce i-a transmis regretata actriţă celui care i-a fost coleg de scenă zeci de ani aflăm de la marele actor!

Locul în care o mai găsim pe Stela Poppescu. Alexandru Arșinel: ”Faptul că nu mai e te întristează groaznic”

acum 261 zile

Alexandru Arșinel este sfâșiat de durere după pierderea Stelei Popescu și mărturisește cu lacrimi în ochi cât de greu îi este fără cea pe care a avut-o alături mereu zeci de ani.

Locul în care încă o mai găsim pe Stela Popescu! Arșinel: "Stela este peste tot în teatru"

acum 262 zile

Locul în care încă o mai găsim pe Stela Popescu! Arșinel: "Stela este peste tot în teatru".

Celebrul prezentator Octavian Ursulescu vorbește despre actorii care l-au fascinat

acum 275 zile

Celebrul prezentator vorbește despre actorii care l-au fascinat. Acesta a fost bun prieten cu Amza Pelea și Marin Morar cu care a fost tovarăși de pescuit.

Mormântul Stelei Popescu a luat foc. Informații de ultimă oră de la cimitir

acum 279 zile

Mormântul Stelei Popescu a luat foc. La locul de veci al actriței vin zilnic zeci de oameni care se roagă pentru aceasta și în semn de recunoștință aduc flori și lumanari. Din pricina acestor lumanari aprinse s-a produs și incendiu

Runda 3. Stela Popescu, în ultima sa apariție TV, la ”Ghicește vârsta”. Concurenta din platou a plâns din cauza emoțiilor!

acum 284 zile

Stela Popescu este marea vedetă din această ediție ”Ghicește vârsta”. În ultima sa apariție la TV regretata actriță a făcut spectacol.

Alexandru Arșinel, la capătul puterilor: ”Este foarte greu fără Stela”

acum 289 zile

Alexandru Arşinel a ajuns la capătul puterilor! Spune că este cel mai greu an din viaţa lui! Ce îl face să mai lupte în continuare aflăm de la marele actor! Maestrul a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Stars!

Femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu. Ce lecție i-a dat artista înainte de a muri

acum 293 zile

Femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu vorbeşte despre relaţia cu Alexandru Arşinel. Spune totul despre cum a ajuns în teatru şi ce o leagă de marea acriţă pe urmele căreia calcă acum.

1
2
3
4
5
»