Cautare: 301 rezultate dupa tagul "stela popescu"

Alexandru Arșinel, confesiuni emoționante: ”Ce este dramatic la soția mea e că nu se poate mișca”

acum 3 zile

Alexandru Arșinel face confesiuni emoţionante! Maestrul nu se poate bucura de o bătrânețe liniștită. Acasă îşi vede soţia imobilizată în scaun cu rotile şi măcinată de boală, iar la teatru vorbeşte cu fotografia Stelei Popescu.

Alexandru Arșinel nu se poate bucura de o bătrânețe liniștită. Acasă își vede soția imobilizată, la teatru vorbește cu fotografia Stelei Popescu

acum 4 zile

Alexandru Arșinel nu se poate bucura de o bătrânețe liniștită. Acasă își vede soția imobilizată, la teatru vorbește cu fotografia Stelei Popescu. Unde îți găsește alinarea marele actor?

Informații de ultimă oră! A ieşit la iveală cauza morţii Stelei Popescu

acum 9 zile

A trecut aproape jumătate de an şi abia acum au ieşit la iveală cauzele morţii Stelei Popescu. Medicii legiști au finalizat raportul autopsiei doamnei teatrului românesc.

Alexandru Arșinel, despre pierderea Stelei Popescu: "Încă nu cred că nu mai este printre noi"

acum 47 zile

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România, profund îndurerat de pierderea Stelei Popescu. Actorul nu poate accepta trecerea în neființă a îndrăgitei actrițe.

Dragoste nemuritoare - Povestea de iubire dintre Stela Popescu şi Puiu Maximilian

acum 67 zile

În viaţa actriţei Stela Popescu au existat două căsnicii, însă cea de-a doua, cu Mihai „Puiu“ Maximilian, a fost cea care i-a adus fericirea supremă. A fost dragoste la prima vedere. După o căsnicie de trei decenii şi 19 ani de la moartea umoristului, cei doi s-au „îmbrăţişat...

Fostul soț al Stelei Popescu, aniversare în lacrimi. Prima zi de naștere fără marea actriță

acum 75 zile

Aniversare în lacrimi pentru primul soţ al Stelei Popescu. A fost prima zi de naştere fără iubirea tinereţii lui! La cei 85 de ani pe care i-a împlinit, actorul a făcut dezvăluiri emoţionante.

Primul soţ al Stelei Popescu, prima zi de naştere fără "iubirea tinereţii": "După ce ne-am despărțit, nu am întrerupt legătură"

acum 76 zile

Primul soţ al Stelei Popescu, prima zi de naştere de la care lipseşte "iubirea tinereţii lui". La cei 85 de ani pe care îi împlineşte astăzi, actorul face dezvăluiri emoţionante.

Stela Popescu i-a apărut în vis lui Alexandru Arşinel. Ce mesaj i-a transmis marelui actor: „Nu ne-am văzut! Era foarte departe de mine”

acum 78 zile

Stela Popescu i-a apărut în vis lui Alexandru Arşinel, pentru prima dată după ce a murit! Ce i-a transmis regretata actriţă celui care i-a fost coleg de scenă zeci de ani aflăm de la marele actor!

Locul în care o mai găsim pe Stela Poppescu. Alexandru Arșinel: ”Faptul că nu mai e te întristează groaznic”

acum 86 zile

Alexandru Arșinel este sfâșiat de durere după pierderea Stelei Popescu și mărturisește cu lacrimi în ochi cât de greu îi este fără cea pe care a avut-o alături mereu zeci de ani.

Locul în care încă o mai găsim pe Stela Popescu! Arșinel: "Stela este peste tot în teatru"

acum 87 zile

Locul în care încă o mai găsim pe Stela Popescu! Arșinel: "Stela este peste tot în teatru".

Celebrul prezentator Octavian Ursulescu vorbește despre actorii care l-au fascinat

acum 100 zile

Celebrul prezentator vorbește despre actorii care l-au fascinat. Acesta a fost bun prieten cu Amza Pelea și Marin Morar cu care a fost tovarăși de pescuit.

Mormântul Stelei Popescu a luat foc. Informații de ultimă oră de la cimitir

acum 104 zile

Mormântul Stelei Popescu a luat foc. La locul de veci al actriței vin zilnic zeci de oameni care se roagă pentru aceasta și în semn de recunoștință aduc flori și lumanari. Din pricina acestor lumanari aprinse s-a produs și incendiu

Runda 3. Stela Popescu, în ultima sa apariție TV, la ”Ghicește vârsta”. Concurenta din platou a plâns din cauza emoțiilor!

acum 109 zile

Stela Popescu este marea vedetă din această ediție ”Ghicește vârsta”. În ultima sa apariție la TV regretata actriță a făcut spectacol.

Stela Popescu, o emisiune-document. Cu câteva zile înainte de dispariție, actrița a urcat pe scena "Ghiceşte vârsta"

acum 109 zile

Ultimele imagini cu Stela Popescu într-un platou de televiziune vor fi difuzate în această seară, la Antena 1. Cu puţin timp înainte de dispariţia fulgerătoare, de la finalul anului trecut, marea doamnă a comediei româneşti a ajuns în platoul "Guess My Age - Ghiceşte vârsta".

Alexandru Arșinel, la capătul puterilor: ”Este foarte greu fără Stela”

acum 114 zile

Alexandru Arşinel a ajuns la capătul puterilor! Spune că este cel mai greu an din viaţa lui! Ce îl face să mai lupte în continuare aflăm de la marele actor! Maestrul a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Stars!

Femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu. Ce lecție i-a dat artista înainte de a muri

acum 118 zile

Femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu vorbeşte despre relaţia cu Alexandru Arşinel. Spune totul despre cum a ajuns în teatru şi ce o leagă de marea acriţă pe urmele căreia calcă acum.

Femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu: „Nu a fost om în teatru care să nu o plângă pe Stela”

acum 119 zile

Cine este femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu? Tânăra actriță vorbește despre moarte marii doamne a teatrului românesc și spune că nu a fost om în teatru care să nu o plângă pe Stela.

Cine este actrița care va fi alături de Alexandru Arșinel pe scenă?

acum 119 zile

Cine este femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu? Tânăra actriță este de 11 ani pe scena Teatrului Constantin Tănase, iar acum aceasta joacă aloturi de mare actor Alexandru Arșinel.

Scene incredibile! Doar șapte persoane la parastasul Stelei Popescu

acum 128 zile

Scene incredibile la parastasul Stelei Popescu! A fost condusă pe ultimul drum de sute de persoane, în ropote de aplauze, dar azi, la pomenire, doar şase persoane au fost prezente la cimitir. Marea actriţă ne-a părăsit pe 24 noiembrie, iar astăzi, multe persoane deja au uitat-o.

Mirabela Dauer: Stela Popescu a fost îngerul meu păzitor

acum 141 zile

Mirabela Dauer: Stela Popescu a fost îngerul meu păzitor.

1
2
3
4
5
»