Cautare: 82 rezultate dupa tagul "stela popescu"

Stela Popescu sare în apărarea preotului Cristian Pomohaci, acuzat că a încercat să corupă sexual un minor: ”Părintele știe să le dea oamenilor pace în suflet”

acum 44 zile

Mare actriță Stela Popescu sare în apărarea preotului acuzat că a încercat să corupă sexual un minor, Cristian Pomohaci. ”Părintele știe să le dea oamenilor pace în suflet”, a afirmat aceasta.

Stela Popescu, mărturie șocantă: ”Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat. M-am simţit vinovată apoi”

acum 89 zile

Acum în vârstă de 81 de ani, actrița Stela Popescu a povestit cu o sinceritate dezarmantă despre viața sa intimă. A povestit cum a fugit de la fostul soț pentru că se îndrăgostise de alt bărbat.

Păcatele tinereţii cu marea actriţă Stela Popescu: "Da, am înşelat"

acum 90 zile

Marea actriţă Stela Popescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Xtra Night Show în care a făcut dezvăluiri incendiare din tinereţea ei!

Dan Negru, despre Stela Popescu: „Iar m-a umilit”

acum 132 zile

Dan Negru, despre Stela Popescu: „Iar m-a umilit”

Anda Adam se transformă în Stela Popescu - "Luţă"

acum 179 zile

În prima ediţie din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Anda Adam a cântat melodia interpretată de Stela Popescu - "Luţă"

Culise: Anda Adam se pregăteşte să devină Stela Popescu

acum 179 zile

Stela Popescu este personajul pe care îl interpretează Anda Adam în cadrul primei ediţii a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".

”Frumoasă doamnă, vă așteptăm la Happy, să ne învățați să trăim frumos”

acum 237 zile

Criss si Vlad au tinut sa o felicite pe Stela Popescu intr-un mod aparte.

Stela Popescu: "Am 55 de ani de viață și 80 de ani de carieră"

acum 238 zile

Stela Popescu își sărbătorește ziua de naștere. Artista împlinește 81 de ani.

Stela Popescu își SĂRBĂTOREȘTE ziua de naștere. La mulți ani!

acum 238 zile

Talentata actrita a implinit 81 de ani.

Stela Popescu, casă de "regină", în mijlocul Bucureştiului

acum 296 zile

Deşi deţine mai multe proprietăţi, actriţa a ales să locuiască în agitaţia din centrul capitalei. Insa casa ascunde un secret. Nu oricine poate ajunge la ea.

Papaiani nu avea ”ACREALA AIA” pe care ți-o dă vârsta

acum 323 zile

Sebastian Papaiani a murit astăzi, după o îndelungă suferință . El se afla interat într-o clinică de recuperare din afara Capitalei, după ce, la sfârșitul lunii mai, a ajuns de urgență la spital. Soția îl găsise căzut, după ce i s-a făcut rău în...

VIDEO: Stela Popescu, DEZVĂLUIRI IMPRESIONANTE despre cariera ei: "Nu rezistam atâta, dacă nu aveam..."

acum 366 zile

Are peste 55 de ani de carieră și continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe autohtone. Stela Popescu, căci despre ea este vorba, a făcut dezvăluiri impresionante despre drumul pe care l-a ales, trecând în revistă amintiri prețioase.

Pleacă din țară! Stela Popescu, jefuită de persoana la care se aştepta cel mai puţin

acum 415 zile

Îndrăgita actiţă Stela Popescu a fost jefuită de un om la care ţinea extrem de mult. După ce a făcut dezvăluiri şocante legate de furt, artista a mărturisit că vrea să plece din România, cât mai repede.

Stela Popescu și Mirabela Dauer au fost jefuite de aceeași menajeră

acum 416 zile

Menajera vedetelor a mai făcut o victimă! Stela Popescu a fost jefuită de aceeaşi femeie care i-a furat banii Mirabelei Dauer! Actriţa spune că i-au dispărut din casă bijuterii de suflet.

Stela Popescu, victima menajerei sale: i-a furat multe bijiuterii scumpe, după ce a furat-o şi pe Mirabela Dauer!

acum 416 zile

Stela Popescu a descoperit că a fost jefuită de menajera care a furat şi din casa Mirabelei Dauer, în urmă cu aproape doi ani, actriţa spunând că îi lipsesc mai multe bijuterii şi că incidentul reprezintă pentru ea ”o învăţătură de minte”, pentru a nu mai avea atât de multă încredere în oameni.

Stela Popescu a împlinit 55 de ani de activitate profesională

acum 481 zile

La 80 de ani e mai activă decât mulţi adolescenţi şi nu-i dispare zâmbetul de pe faţă nicio secundă. Are o explicaţie pentru asta: iubeşte ceea ce face. Stela Popescu sărbătoreşte 80 de ani de viaţă şi 55 de carieră.

Stela Popescu, Florin Piersic şi trupa rock Cargo, decoraţi de preşedintele Klaus Iohannis

acum 519 zile

Actorii Stela Popescu şi Florin Piersic şi trupa rock Cargo şi-au dat întâlnire astăzi, la Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis. Legendarii actori au fost decoraţi cu Steaua României pentru întreaga activitate. Florin Piersic a afişat o ţinută elegantă, cu eşarfa albă şi...

Stela Popescu, sfaturi pentru Ana Maria, care-și dorește să devină actriță

acum 519 zile

Doamnei Stela Popescu îi place cel mai mult să joace teatru. Ana Maria, una dintre femeile din casă, se visează cândva o actriță de succes, mai tot timpul pe scenă.

Stela Popescu: „Secretul fericirii constă în a face o meserie care-ți place, în care să ai succes!”

acum 519 zile

Doamna Stela Popescu a acceptat invitația în Casa Fericirii, dorindu-și să cunoască cele cinci doamne curajoase, care au acceptat să vorbească în mod public despre traumele suferite.

1
2
3
4
5

Observator.TV