Cautare: 71 rezultate dupa tagul "stela popescu"

Anda Adam se transformă în Stela Popescu - "Luţă"

acum 35 zile

În prima ediţie din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Anda Adam a cântat melodia interpretată de Stela Popescu - "Luţă"

Culise: Anda Adam se pregăteşte să devină Stela Popescu

acum 35 zile

Stela Popescu este personajul pe care îl interpretează Anda Adam în cadrul primei ediţii a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".

”Frumoasă doamnă, vă așteptăm la Happy, să ne învățați să trăim frumos”

acum 93 zile

Criss si Vlad au tinut sa o felicite pe Stela Popescu intr-un mod aparte.

Stela Popescu: "Am 55 de ani de viață și 80 de ani de carieră"

acum 94 zile

Stela Popescu își sărbătorește ziua de naștere. Artista împlinește 81 de ani.

Stela Popescu își SĂRBĂTOREȘTE ziua de naștere. La mulți ani!

acum 94 zile

Talentata actrita a implinit 81 de ani.

Stela Popescu, casă de "regină", în mijlocul Bucureştiului

acum 152 zile

Deşi deţine mai multe proprietăţi, actriţa a ales să locuiască în agitaţia din centrul capitalei. Insa casa ascunde un secret. Nu oricine poate ajunge la ea.

Papaiani nu avea ”ACREALA AIA” pe care ți-o dă vârsta

acum 179 zile

Sebastian Papaiani a murit astăzi, după o îndelungă suferință . El se afla interat într-o clinică de recuperare din afara Capitalei, după ce, la sfârșitul lunii mai, a ajuns de urgență la spital. Soția îl găsise căzut, după ce i s-a făcut rău în...

VIDEO: Stela Popescu, DEZVĂLUIRI IMPRESIONANTE despre cariera ei: "Nu rezistam atâta, dacă nu aveam..."

acum 222 zile

Are peste 55 de ani de carieră și continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe autohtone. Stela Popescu, căci despre ea este vorba, a făcut dezvăluiri impresionante despre drumul pe care l-a ales, trecând în revistă amintiri prețioase.

Pleacă din țară! Stela Popescu, jefuită de persoana la care se aştepta cel mai puţin

acum 271 zile

Îndrăgita actiţă Stela Popescu a fost jefuită de un om la care ţinea extrem de mult. După ce a făcut dezvăluiri şocante legate de furt, artista a mărturisit că vrea să plece din România, cât mai repede.

Stela Popescu și Mirabela Dauer au fost jefuite de aceeași menajeră

acum 272 zile

Menajera vedetelor a mai făcut o victimă! Stela Popescu a fost jefuită de aceeaşi femeie care i-a furat banii Mirabelei Dauer! Actriţa spune că i-au dispărut din casă bijuterii de suflet.

Stela Popescu, victima menajerei sale: i-a furat multe bijiuterii scumpe, după ce a furat-o şi pe Mirabela Dauer!

acum 272 zile

Stela Popescu a descoperit că a fost jefuită de menajera care a furat şi din casa Mirabelei Dauer, în urmă cu aproape doi ani, actriţa spunând că îi lipsesc mai multe bijuterii şi că incidentul reprezintă pentru ea ”o învăţătură de minte”, pentru a nu mai avea atât de multă încredere în oameni.

Stela Popescu a împlinit 55 de ani de activitate profesională

acum 337 zile

La 80 de ani e mai activă decât mulţi adolescenţi şi nu-i dispare zâmbetul de pe faţă nicio secundă. Are o explicaţie pentru asta: iubeşte ceea ce face. Stela Popescu sărbătoreşte 80 de ani de viaţă şi 55 de carieră.

Stela Popescu, Florin Piersic şi trupa rock Cargo, decoraţi de preşedintele Klaus Iohannis

acum 375 zile

Actorii Stela Popescu şi Florin Piersic şi trupa rock Cargo şi-au dat întâlnire astăzi, la Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis. Legendarii actori au fost decoraţi cu Steaua României pentru întreaga activitate. Florin Piersic a afişat o ţinută elegantă, cu eşarfa albă şi...

Stela Popescu, sfaturi pentru Ana Maria, care-și dorește să devină actriță

acum 375 zile

Doamnei Stela Popescu îi place cel mai mult să joace teatru. Ana Maria, una dintre femeile din casă, se visează cândva o actriță de succes, mai tot timpul pe scenă.

Stela Popescu: „Secretul fericirii constă în a face o meserie care-ți place, în care să ai succes!”

acum 375 zile

Doamna Stela Popescu a acceptat invitația în Casa Fericirii, dorindu-și să cunoască cele cinci doamne curajoase, care au acceptat să vorbească în mod public despre traumele suferite.

Ep 9

acum 375 zile

Ep 9

Stela Popescu, invitată în Casa Fericirii: “Femeia dăruiește tot și se trezește apoi cu un pumn în cap!”

acum 375 zile

Doamna Stela Popescu a acceptat invitația în Casa Fericirii, dorindu-și să cunoască cele cinci doamne curajoase, care au acceptat să vorbească în mod public despre traumele suferite.

Drama din spatele zâmbetului! Stela Popescu a dezvăluit motivul trist pentru care nu a făcut copii

acum 461 zile

Stela Popescu a vorbit pentru prima dată despre experienţa catastrofală în care era să-şi piardă viaţa şi care a determinat-o să dea uitării ideea de a deveni mamă.

Stela Popescu își dorește să fie pe scenă și la 120 de ani

acum 461 zile

La aproape 80 de ani, Stela Popescu îşi doreşte să mai fie pe scenă şi la 120! Cea mai iubită doamnă a teatrului de revistă îşi va sărbători mâine ziua de naştere. Dar surprizele au început deja să vină.

1
2
3
4