Cautare: 287 rezultate dupa tagul "stela popescu"

Celebrul prezentator Octavian Ursulescu vorbește despre actorii care l-au fascinat

acum 10 zile

Celebrul prezentator vorbește despre actorii care l-au fascinat. Acesta a fost bun prieten cu Amza Pelea și Marin Morar cu care a fost tovarăși de pescuit.

Mormântul Stelei Popescu a luat foc. Informații de ultimă oră de la cimitir

acum 14 zile

Mormântul Stelei Popescu a luat foc. La locul de veci al actriței vin zilnic zeci de oameni care se roagă pentru aceasta și în semn de recunoștință aduc flori și lumanari. Din pricina acestor lumanari aprinse s-a produs și incendiu

Runda 3. Stela Popescu, în ultima sa apariție TV, la ”Ghicește vârsta”. Concurenta din platou a plâns din cauza emoțiilor!

acum 19 zile

Stela Popescu este marea vedetă din această ediție ”Ghicește vârsta”. În ultima sa apariție la TV regretata actriță a făcut spectacol.

Stela Popescu, o emisiune-document. Cu câteva zile înainte de dispariție, actrița a urcat pe scena "Ghiceşte vârsta"

acum 19 zile

Ultimele imagini cu Stela Popescu într-un platou de televiziune vor fi difuzate în această seară, la Antena 1. Cu puţin timp înainte de dispariţia fulgerătoare, de la finalul anului trecut, marea doamnă a comediei româneşti a ajuns în platoul "Guess My Age - Ghiceşte vârsta".

Alexandru Arșinel, la capătul puterilor: ”Este foarte greu fără Stela”

acum 24 zile

Alexandru Arşinel a ajuns la capătul puterilor! Spune că este cel mai greu an din viaţa lui! Ce îl face să mai lupte în continuare aflăm de la marele actor! Maestrul a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Stars!

Femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu. Ce lecție i-a dat artista înainte de a muri

acum 28 zile

Femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu vorbeşte despre relaţia cu Alexandru Arşinel. Spune totul despre cum a ajuns în teatru şi ce o leagă de marea acriţă pe urmele căreia calcă acum.

Femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu: „Nu a fost om în teatru care să nu o plângă pe Stela”

acum 29 zile

Cine este femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu? Tânăra actriță vorbește despre moarte marii doamne a teatrului românesc și spune că nu a fost om în teatru care să nu o plângă pe Stela.

Cine este actrița care va fi alături de Alexandru Arșinel pe scenă?

acum 29 zile

Cine este femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu? Tânăra actriță este de 11 ani pe scena Teatrului Constantin Tănase, iar acum aceasta joacă aloturi de mare actor Alexandru Arșinel.

Scene incredibile! Doar șapte persoane la parastasul Stelei Popescu

acum 38 zile

Scene incredibile la parastasul Stelei Popescu! A fost condusă pe ultimul drum de sute de persoane, în ropote de aplauze, dar azi, la pomenire, doar şase persoane au fost prezente la cimitir. Marea actriţă ne-a părăsit pe 24 noiembrie, iar astăzi, multe persoane deja au uitat-o.

Mirabela Dauer: Stela Popescu a fost îngerul meu păzitor

acum 51 zile

Mirabela Dauer: Stela Popescu a fost îngerul meu păzitor.

Stela Popescu și Alexandru Arșinel, cel mai iubit cuplu al teatrului românesc

acum 51 zile

După aproape 40 de ani şi după nenumărate seri de revelion petrecute cu ei, anul acesta va fi diferit. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel nu ne vor mai intra în case să ne ureze "La mulţi ani" şi să ne facă să râdem exact cum o făceau până acum

Stela Popescu, interviu emoționant: „Nici pom de Crăciun nu aveam”

acum 57 zile

E primul Crăciun şi fără steaua teatrului românesc! În urmă cu doar câteva săptămâni, Stela Popescu se pregătea pentru sărbători. Şi era nerăbdătoare să petreacă alături de cei dragi şi avea atât de multe planuri!

Parastasul Stelei Popescu s-a amânat! Fostul soț al artistei se va ocupa de pomană

acum 62 zile

Parastasul de 40 de zile al Stelei Popescu a fost amânat! Trebuia să aibă loc în jurul datei de 31 decembrie, dar se va decala pentru anul viitor, pentru că în perioada dintre Crăciun şi Sfântul Ion nu se organizează parastase.

Alexandru Arșinel, Dramele actorului de comedie. Problemele de sănătate și pierderile suferite l-au dărâmat

acum 66 zile

Marele actor, Alexandru Arșinel a avut numeroase probleme în anul 2017. Actorul a avut probleme grave de sănătate, acesta pierdut și numeroase persoane dragi.

Alexandru Arșinel, probleme serioase de sănătate. Ce se întamplă cu iubitul actor

acum 71 zile

Alexandru Arșinel a fost operat de urgență. Se pare că actorul a suferit un infarct și i s-a montat un stent. Artistul este în stare bună.

Mioara Velicu: „Stela Popescu este o mare pierdere, o mare durere. Am învățat foarte multe de la ea”

acum 72 zile

Mioara Velicu, invitată în emisiunea Dincolo de aparențe, vorbește despre Stela Popescu. Interpreta de muzică populară spune că a învățat foarte multe de la regretata actriță Stela Popescu.

Alexandru Arşinel, moment dureros pe scenă după moartea Stelei Popescu

acum 74 zile

S-a întâmplat zilele trecute în Valencia, atunci când Alexandru Arşinel a urcat pe scenă fără partenerea lui, Stela Popescu. A căutat-o dar nu a mai găsit-o, ca altădată.

Scrisoare de aur! De la Stela, pentru sora de suflet, Cristina Stamate!

acum 84 zile

Stela Popescu şi Cristina Stamate erau legate de o prietenie fabuloasă, care se pare că le-a unit pe cele două şi dincolo de lumea aceasta. Regretata actriţă Stela Popescu şi-a declarat public afecţiunea faţă de buna ei prietenă, căreia i-a adresat o scrisoare de suflet.

Imagini de colecţie! Stela Popescu şi Cristina Stamate umpleau stadioane

acum 84 zile

Umpleau stadioane întregi. Imagini cu cele două mari actrițe, Stela Popescu și Cristina Stamate pe gazon, echipate corespunzător, printre fotbaliști celebri!

Pe viaţă şi pe moarte! Stela şi Cristina Stamate, legături nebănuite

acum 84 zile

Au rămas prietene şi dincolo de moarte! Iată cum s-au cunoscut Stela Popescu şi Cristina Stamate, dar și cum au devenit prietene pe veci

1
2
3
4
5
»

Observator.TV