Cautare: 68 rezultate dupa tagul "studii"

PREVIZIUNI ASTRALE 2017. Este ANUL în care viața ți se va SCHIMBA radical

acum 8 zile

Anul 2017 se anunță unul plin de realizări!

Astrele au decis: 2017 va fi anul succesului în relații, studii și călătorii

acum 8 zile

Anul 2017 se anunță unul plin de. realizări. Specialiștii vorbesc despre mari succese atât în iubire, cât și în carieră

Mircea, fratele Alinei Eremia, îşi neglijează studiile din cauza muzicii

acum 64 zile

Visează la o carieră înfloritoare, dar îşi neglijează studiile. Mircea Eremia riscă să aibă probleme la facultate din cauza muzicii.

Special! Selfie-urile mențin zâmbetul sănătos

acum 140 zile

E greu de crezut că un posesor de smartphone nu a căzut, măcar o dată, pradă tentaţiei de a-şi face un selfie. Anumiţi specialişti susţin că obiceiul este unul nociv, semn al unor tulburări comportamentale denumite selfie-tă. Boală sau nu, ultimele studii relevă şi aspecte...

Studiile au demonstrat: ochii chiar sunt OGLINDA sufletului! Ce culoare e cea mai predispusă la fericire și care la ranchiună

acum 202 zile

Culoarea ochilor dezvăluie anumite aspecte ale personalității tale, spun studiile. Adică, sufletul îți strălucește literalmente în iris. știința susțind astfel zicala conform căreia "Ochii sunt fereastra sufletului.

Studiile au decis: luna în care te-ai născut îți spune ce boală vei avea! Află ce ți s-a pregătit ție

acum 231 zile

Cercetătorii au descoperit că există o mare legătură între luna în care te-ai născut și bolile pe care le poți dezvolta, potrivit American Time și Corriere dela Sera.

Studiile arată că opt din zece români au o formă de parodontoză

acum 233 zile

Românii ajung la stomatolog doar atunci când e prea târziu. Teama şi costurile ridicate ale tratamentelor îi fac să amâne rezolvarea problemelor cu dantura. Mulţi ignoră chiar şi sângerările gingivale, primele semne ale unei infecţii dentare.

Casa Experimentelor: locul în care înveți știință jucându-te

acum 334 zile

Casă a Experimentelor este un loc amenajat special pentru copiii care vor să învețe știință, dar nu din anostele manuale școlare, ci experimentând.

Sunt celebri şi bogaţi, dar nu le-a plăcut şcoala! Topul actorilor care NU au terminat liceul

acum 375 zile

Se spune că "America este ţara tuturor posibilităţilor!" Şi încep să fiu din ce în ce mai convinsă de asta, după ce am aflat că nume mari de la Hollywood au cunoscut succesul, deşi nu au nici măcar 12 clase.

Târg pentru tinerii interesați să-și continuie studiile în străinătate

acum 411 zile

Studiul în străinătate nu mai este de mult un scop de neatins. În acest weekend are loc un târg unde tinerii interesați pot luat contact direct cu reprezentații taberelor, dar și liceelor din străinătate.

România, asediată de studenți străini

acum 470 zile

Ţara tuturor posibilităţilor este România. E valabil pentru mii de tineri din Africa sau Asia, care vin să studieze în ţara noastră. Şi vin din ce în ce mai mulţi în ultimii ani.

Cât costă să îți faci studiile în străinătate

acum 471 zile

Tinerii care vor să studieze peste hotare au nevoie nu doar de ambiţie, ci şi de bani. Taxele de şcolarizare pot ajunge până la 50 de mii de euro pe an.

Studenţii de la medicină ar putea să fie obligați să rămână timp de zece ani în ţară, după ce îşi termină studiile

acum 473 zile

Statul îi vrea pe viitorii medici legaţi de glie. Şefii din Educaţie şi Sănătate vor să îi oblige pe studenţii de la medicină să rămână în ţară după ce îşi termină studiile.

Fusta scurtă şi machiajul strident, atuurile proaspetelor studente de la ASE

acum 477 zile

Fusta scurtă şi machiajul strident. Acestea au fost atuurile proaspetelor studente de la Academia de Studii Economice.

Luni, cea mai nesuferită zi a săptămânii! Oamenii pot zâmbi abia la 11:15, din următoarele motive...

acum 484 zile

Ştiţi expresia aceea "Lunea nici iarba nu creşte", aşa-i? Acum să fim serioşi. Câţi dintre noi sunt tot un zâmbet luni dimineaţă?

Cozi uriașe la înscrierea de la Academia de Studii Economice din Bucureşti

acum 554 zile

A doua zi de înscrieri la facultăţi a venit cu cozi uriaşe azi la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Sute de absolvenţi şi-au ocupat un loc la rând încă de la primele ore.

Cele mai populare 2 diete din lume NU funcționează! Uite de ce!

acum 562 zile

După 20 de ani de studii asupra comportamentelor alimentare, cercetătoarea Tracy Mann, profesor de psihologie la University of Minnesota (SUA), a ajuns la concluzia că aceste diete super populare nu au niciun efect!

World Education Fair vine la Bucureşti cu oferte pentru studii universitare de licenţă, master şi MBA

acum 699 zile

Cea de-a 20-a ediţie a World Education Fair îi aduce în România pe reprezentanţii a peste 40 de universităţi din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Austria, Grecia, Spania, Elveţia şi, în premieră, ai unor universităţi de top din Italia, Liechtenstein şi Noua Zeelandă, care îşi...

10 beneficii: Combate răceala în mod natural

acum 775 zile

Uleiul hotilor – “thieves oil” este o combinatie de uleiuri esentiale cu proprietati antiseptice, a carui denumire dateaza de pe vremea epidemiei de ciuma din secolul 15.

Ce efect nebănuit au CONTRACEPTIVELE asupra CREIERULUI femeilor

acum 782 zile

Oamenii de ştiinţă susţin că femeile ar trebui avertizate şi în legătură cu efectele psihice ale pilulelor contraceptive.

1
2
3
4

Neatza cu Razvan si Dani