Cautare: 92 rezultate dupa tagul "studii"

Dacă până de curând orice tânăr îşi dorea să termine o facultate, acum mentalitatea s-a schimbat!

acum 18 ore

Românii au descoperit că nu e nevoie să înveţi ani de zile, dacă poţi câştiga bine cu o meserie pe care o poţi practica doar după nişte cursuri de specializare. Astfel, un hairstylist poate câștiga mult mai mult decât un absolvent de studii universitare. Acelaşi lucru este şi în...

Mai mulţi absolvenţi de liceu din Constanţa au fost amendaţi din cauza modului în care şi-au sărbătorit terminarea studiilor

acum 27 zile

Inconştienţă şi teribilism! O combinaţie care putea fi fatală pentru nişte tineri din Constanţa, care au avut un motiv de sărbătoare - absolvirea liceului. S-au plimbat pe străzile de la malul mării pe portierele maşinilor şi nu i-a interesat că sunt filmaţi.

Gianina Corondan, mereu plină de energie: "Realizez un proiect pe care îl iubesc"

acum 62 zile

Gianina Corondan a absolvit științele economice, are studii aprofundate în finanțe, dar și de regie și producție de film la UNATC.

Mihai Bendeac a făcut studii intense ca să ajungă cel mai bun la pat din lume: ”Mă interesează plăcerea doamnelor, domnișoarelor. Mi-am făcut și un caiet în acest sens”

acum 65 zile

Mihai Bendeac a făcut studii intense ca să ajungă cel mai bun la pat din lume. ”Mă interesează plăcerea doamnelor, domnișoarelor. Mi-am făcut și un caiet în acest sens”, a spus juratul iUmor.

Depresia la locul de muncă, o realitate. Sfaturile psihologului

acum 122 zile

Apar studii îngrijorătoare în ceea ce priveşte depresia la locul de muncă. Peste 60 % dintre angajaţii din România se confruntă cu depresii sau probleme psihologice declanşate de nemulţumirile pe care le au la locul de muncă.

Procedura de admitere la licee ar putea fi schimbată

acum 125 zile

Media anilor de studii din clasele cinci-opt, care acum contează în proporţie de 20% în procesul de admitere în învăţământul preuniversitar, ar putea fi înlocuită de media tezelor la matematică, limba română, istorie sau geografie. Măsura a fost pusă în discuţie chiar de către...

Observator IMA Star: Personalitatea mai importantă decât IQ-ul

acum 280 zile

Un coeficient de inteligenţă care se apropie de cel al lui Albert Einstein este de invidiat, cu siguranţă dar. nu garantează succesul profesional. Cele mai noi studii demonstrează că în zilele noastre, personalitatea este mai apreciată decat IQ-ul.

A fost coadă mare la Academia de Studii Economice, chiar de la prima oră

acum 340 zile

Mii de absolvenţi de liceu din toată ţara au venit să-şi depună dosarul acolo. Se ştie, ASE-ul este una dintre cele mai căutate instituţii de învăţământ superior din România. Mulţi îşi doresc o carieră economică. Alţii însă, au ales ASE-ul pentru că admiterea se face doar...

Ce se întâmplă în organismul tău dacă consumi, zilnic, turmeric

acum 370 zile

Curcumina s-a dovedit, de asemenea, ca reduce colesterolul nociv, elimina acumularea placilor in artere si previne coagularea sangelui.

Excentrica Nicky Minaj le plătește studiile fanilor cu note bune și fără posibilități

acum 407 zile

Excentrica Nicky Minaj şi-a uimit fanii din toată lumea. Cântăreaţă americană a anunţat sâmbătă noaptea, pe Twitter, că le va plăti şcolarizarea admiratorilor care dovedesc că sunt foarte buni la învăţătură, dar nu au fonduri să îşi plătească studiile. Oamenii au...

Bărbații au nevoie de alcool pentru distracție. Femeile pot socializa și fără. Asta spun studiile, nu noi

acum 450 zile

Specialistii au realizat un studiu... bizar. Au vrut sa vada in ce fel se comporta femeiile si barbatii atunci cand vine vorba de distractie.

Castraveții murați au un conţinut important de antioxidanţi

acum 453 zile

Numeroase studii arată că printre beneficiile castraveţilor muraţi pentru sănătate ar trebui spus că au un conţinut important de antioxidanţi. Sunt o sursă foarte bună de fibre naturale şi ajută la digestie.

Copiii românilor preferă şcolile din Marea Britanie. Aproximativ 4.500 de studenţi pleacă din ţară în fiecare an

acum 457 zile

Copiii românilor au planuri mari de viitor şi vor să se facă remarcaţi chiar din timpul facultăţii. Tocmai de aceea, cei mai mulţi aleg să studieze peste graniţă. Aproximativ 4.500 de studenţi pleacă din ţară în fiecare an.

Drama care l-a determinat pe Robert Popescu să renunțe la studiile de la Cambridge: ”Nu a mai rezistat foarte mult și a trecut în neființă”

acum 468 zile

Robert Popescu, asistentul emisiunii 2k1, a studiat un an şi jumătate la Cambridge, secţia sociologie-criminologie, dar nu a putut să-și finalizeze studiile pentru că a trebuit să reîntoarcă de urgenţă în ţară.

PREVIZIUNI ASTRALE 2017. Este ANUL în care viața ți se va SCHIMBA radical

acum 526 zile

Anul 2017 se anunță unul plin de realizări!

Astrele au decis: 2017 va fi anul succesului în relații, studii și călătorii

acum 526 zile

Anul 2017 se anunță unul plin de. realizări. Specialiștii vorbesc despre mari succese atât în iubire, cât și în carieră

Mircea, fratele Alinei Eremia, îşi neglijează studiile din cauza muzicii

acum 581 zile

Visează la o carieră înfloritoare, dar îşi neglijează studiile. Mircea Eremia riscă să aibă probleme la facultate din cauza muzicii.

Special! Selfie-urile mențin zâmbetul sănătos

acum 658 zile

E greu de crezut că un posesor de smartphone nu a căzut, măcar o dată, pradă tentaţiei de a-şi face un selfie. Anumiţi specialişti susţin că obiceiul este unul nociv, semn al unor tulburări comportamentale denumite selfie-tă. Boală sau nu, ultimele studii relevă şi aspecte...

Studiile au demonstrat: ochii chiar sunt OGLINDA sufletului! Ce culoare e cea mai predispusă la fericire și care la ranchiună

acum 720 zile

Culoarea ochilor dezvăluie anumite aspecte ale personalității tale, spun studiile. Adică, sufletul îți strălucește literalmente în iris. știința susțind astfel zicala conform căreia "Ochii sunt fereastra sufletului.

1
2
3
4
5

Observator.TV