Cautare: 73 rezultate dupa tagul "studii"

Bărbații au nevoie de alcool pentru distracție. Femeile pot socializa și fără. Asta spun studiile, nu noi

acum 31 zile

Specialistii au realizat un studiu... bizar. Au vrut sa vada in ce fel se comporta femeiile si barbatii atunci cand vine vorba de distractie.

Castraveții murați au un conţinut important de antioxidanţi

acum 34 zile

Numeroase studii arată că printre beneficiile castraveţilor muraţi pentru sănătate ar trebui spus că au un conţinut important de antioxidanţi. Sunt o sursă foarte bună de fibre naturale şi ajută la digestie.

Copiii românilor preferă şcolile din Marea Britanie. Aproximativ 4.500 de studenţi pleacă din ţară în fiecare an

acum 37 zile

Copiii românilor au planuri mari de viitor şi vor să se facă remarcaţi chiar din timpul facultăţii. Tocmai de aceea, cei mai mulţi aleg să studieze peste graniţă. Aproximativ 4.500 de studenţi pleacă din ţară în fiecare an.

Drama care l-a determinat pe Robert Popescu să renunțe la studiile de la Cambridge: ”Nu a mai rezistat foarte mult și a trecut în neființă”

acum 48 zile

Robert Popescu, asistentul emisiunii 2k1, a studiat un an şi jumătate la Cambridge, secţia sociologie-criminologie, dar nu a putut să-și finalizeze studiile pentru că a trebuit să reîntoarcă de urgenţă în ţară.

PREVIZIUNI ASTRALE 2017. Este ANUL în care viața ți se va SCHIMBA radical

acum 106 zile

Anul 2017 se anunță unul plin de realizări!

Astrele au decis: 2017 va fi anul succesului în relații, studii și călătorii

acum 106 zile

Anul 2017 se anunță unul plin de. realizări. Specialiștii vorbesc despre mari succese atât în iubire, cât și în carieră

Mircea, fratele Alinei Eremia, îşi neglijează studiile din cauza muzicii

acum 162 zile

Visează la o carieră înfloritoare, dar îşi neglijează studiile. Mircea Eremia riscă să aibă probleme la facultate din cauza muzicii.

Special! Selfie-urile mențin zâmbetul sănătos

acum 238 zile

E greu de crezut că un posesor de smartphone nu a căzut, măcar o dată, pradă tentaţiei de a-şi face un selfie. Anumiţi specialişti susţin că obiceiul este unul nociv, semn al unor tulburări comportamentale denumite selfie-tă. Boală sau nu, ultimele studii relevă şi aspecte...

Studiile au demonstrat: ochii chiar sunt OGLINDA sufletului! Ce culoare e cea mai predispusă la fericire și care la ranchiună

acum 300 zile

Culoarea ochilor dezvăluie anumite aspecte ale personalității tale, spun studiile. Adică, sufletul îți strălucește literalmente în iris. știința susțind astfel zicala conform căreia "Ochii sunt fereastra sufletului.

Studiile au decis: luna în care te-ai născut îți spune ce boală vei avea! Află ce ți s-a pregătit ție

acum 329 zile

Cercetătorii au descoperit că există o mare legătură între luna în care te-ai născut și bolile pe care le poți dezvolta, potrivit American Time și Corriere dela Sera.

Studiile arată că opt din zece români au o formă de parodontoză

acum 331 zile

Românii ajung la stomatolog doar atunci când e prea târziu. Teama şi costurile ridicate ale tratamentelor îi fac să amâne rezolvarea problemelor cu dantura. Mulţi ignoră chiar şi sângerările gingivale, primele semne ale unei infecţii dentare.

Casa Experimentelor: locul în care înveți știință jucându-te

acum 432 zile

Casă a Experimentelor este un loc amenajat special pentru copiii care vor să învețe știință, dar nu din anostele manuale școlare, ci experimentând.

Sunt celebri şi bogaţi, dar nu le-a plăcut şcoala! Topul actorilor care NU au terminat liceul

acum 473 zile

Se spune că "America este ţara tuturor posibilităţilor!" Şi încep să fiu din ce în ce mai convinsă de asta, după ce am aflat că nume mari de la Hollywood au cunoscut succesul, deşi nu au nici măcar 12 clase.

Târg pentru tinerii interesați să-și continuie studiile în străinătate

acum 509 zile

Studiul în străinătate nu mai este de mult un scop de neatins. În acest weekend are loc un târg unde tinerii interesați pot luat contact direct cu reprezentații taberelor, dar și liceelor din străinătate.

România, asediată de studenți străini

acum 568 zile

Ţara tuturor posibilităţilor este România. E valabil pentru mii de tineri din Africa sau Asia, care vin să studieze în ţara noastră. Şi vin din ce în ce mai mulţi în ultimii ani.

Cât costă să îți faci studiile în străinătate

acum 569 zile

Tinerii care vor să studieze peste hotare au nevoie nu doar de ambiţie, ci şi de bani. Taxele de şcolarizare pot ajunge până la 50 de mii de euro pe an.

Studenţii de la medicină ar putea să fie obligați să rămână timp de zece ani în ţară, după ce îşi termină studiile

acum 571 zile

Statul îi vrea pe viitorii medici legaţi de glie. Şefii din Educaţie şi Sănătate vor să îi oblige pe studenţii de la medicină să rămână în ţară după ce îşi termină studiile.

Fusta scurtă şi machiajul strident, atuurile proaspetelor studente de la ASE

acum 575 zile

Fusta scurtă şi machiajul strident. Acestea au fost atuurile proaspetelor studente de la Academia de Studii Economice.

Luni, cea mai nesuferită zi a săptămânii! Oamenii pot zâmbi abia la 11:15, din următoarele motive...

acum 582 zile

Ştiţi expresia aceea "Lunea nici iarba nu creşte", aşa-i? Acum să fim serioşi. Câţi dintre noi sunt tot un zâmbet luni dimineaţă?

Cozi uriașe la înscrierea de la Academia de Studii Economice din Bucureşti

acum 652 zile

A doua zi de înscrieri la facultăţi a venit cu cozi uriaşe azi la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Sute de absolvenţi şi-au ocupat un loc la rând încă de la primele ore.

1
2
3
4