Cautare: 369 rezultate dupa tagul "succes"

Alexandru Arşinel a suferit un infarct şi a fost operat cu succes

acum 7 ore

Alexandru Arşinel a suferit un infarct şi a fost operat în această dimineaţă. Medicii au decis să-i monteze un stent pe o arteră care era înfundată în proporţie de 70 la sută.

Halep, cea mai de succes femeie din România

acum 5 zile

Dacă în urmă cu o lună, ochii presei erau aţintiţi asupra relaţiei amoroase a Simonei Halep, acum jurnaliştii scriu despre succesul său pe plan financiar. Numărul 1 mondial în clasamentul WTA ocupă şi primul loc în topul femeilor de succes din România.

Connect-R poveste necenzurată de viață. Artistul vorbește despre succesul în viață

acum 14 zile

Connec-R vorbește despre momentele dificile din viața sa, dar și despre succesul pe plan personal și profesional. Artistul vorbește despre momentul cel mai dificil din viață.

Cine sunt copiii vedetelor ce nu se lasă până nu reușesc în viață

acum 16 zile

Pe părinții lor îi știe o lume întreagă, dar nici ei nu se lasă mai prejos! Luptă, învață și se chinuie să-și facă un nume prin propria muncă. Cine sunt copiii vedetelor ce nu se lasă până nu reușesc în viață?

Afacere de succes cu papioane, pasiune moștenită de la bunic: „Coseam prin cămin, când aveam timp liber”

acum 18 zile

A lăsat totul de-o parte pentru un vis în care a crezut cu toată fiinţa şi timpul i-a dovedit că nu s-a înşelat deloc. Ceea ce a început ca o pasiune, în camera de cămin, s-a transformat într-o afacere profitabilă, pe care în curând o va extinde pe plan internaţional. O pasiune...

Andreea Esca își trăiește viața așa cum își dorește: „Nu fac vreun efort să fiu ceea ce sunt”

acum 18 zile

Deşi este una din cele mai de succes femei din România şi are o familie fericită, a rămas aceeaşi femeie modestă şi, mai presus de toate, îşi trăieşte viaţa după bunul plac. Andreea Esca a vorbit despre cum a ajuns aici şi ce a motivat-o să lupte pentru visul ei.

Andreea Esca, ce să faci ca să fii o femeie de succes: „Sunt căsătorită de 20 de ani cu soțul meu.

acum 18 zile

Deşi are un succes imens şi o familie fericită a rămas aceeaşi femeie modestă. Cum a reuşit Andreea Esca să rămână echilibrată și să se împartă armonios între carieră și familie.

Cum l-a schimbat succesul pe Randi: „Eu nu aveam chef de muzică”

acum 19 zile

Randi ne-a vorbit despre cum l-a schimbat succesul de-a lungul timpului. Şi despre copilăria sa. Şi nu doar atât! Ne-a mai povestit şi câţi bani scoate din buzunar pentru ţinutele sale, dar şi că obişnuieşte să intre în magazinele second hand

Solistul The Motans, o poveste de succes: „Inspirația mă găsește pe mine”

acum 19 zile

Cu toţii îi fredonăm piesele, dar se ştiu puţine despre omul din spatele hiturilor pe care le scoate. Denis, solistul trupei The Motans ne-a acordat un interviu în exclusivitate, în care ne-a vorbit despre. curaj.

Frumoasa Andra Transaș, o femeie de succes: „Am în spate o întreagă echipă care ma susține”

acum 19 zile

Despre Andra Trandaş putem spune că este una dintre femeile de succes ale showbiz-ului românesc. iar pentru asta a şi fost premiată.

Mircea Eremia, despre dragoste și succes: „Sunt un om care trăiește clipa”

acum 19 zile

Dacă până acum nu ne-a spus mai nimic legat de viaţa lui sentimentală, de această dată. Mircea Eremia ne-a declarat în exclusivitate după cine suferă! Şi asta nu este tot. Artistul vorbeşte şi despre ce anume îl deranjează cel mai tare la el!

Silvia Lăuneanu fost poreclită ”Cheala” și arăta ca un băiețoi: ”Toată viața mea mi-am dorit să am parul lung

acum 25 zile

Silvia Lăuneanu ,fata cu vioara, fost poreclită ”Cheala” și arăta ca un băiețoi. Vedeta a avut mai multe porecle neplacute în copilărie, dar a asta nu a împiedicat-o să ducă o viață de succes.

Connect-R, lecții de viață și succes: ”Spuneam la școală că sunt român”

acum 25 zile

A pornit de jos, dar a ştiut că trebuie să lupte pentru visul său. A ştiut că talentul pe care îl are îl poate duce pe culmile succesului, dar că asta nu se va întâmpla peste noapte.

Cum este Andreea Berecleanu ca mamă. Petru: „Eu și mama avem o relație specială”

acum 25 zile

O ştiţi ca femeie de succes, dar.cum e Andreea Berecleanu ca mamă? Ei bine, răspunsurile le aflăm chiar de la copiii frumoasei prezentatoare. Eva şi Petru, alături de mama lor, au oferit un interviu în exclusivitate.

Damian Drăghici, un artist care poate spune că le-a încercat pe toate. Cântărețul deține cheia succesului personal și profesional

acum 31 zile

Damian Drăghici, unul dintre artiştii momentului! A colaborat cu cele mai mari nume de la noi şi succesul lui nu a avut niciodată graniţe. Deţine cheia succesului pe plan personal şi profesional, este un bărbat împlinit şi un artist care poate spune că le-a încercat pe toate!

Cât de des treci de zona de confort? Învată cum să îți asumi riscuri

acum 36 zile

Pentru mai multe succesuri profesionale darCât de des treci de zona de confort? Învată cum să îți asumi riscuri și cum să reușesti în viață de la life coach Loredana Latiș

Mirabela Dauer, despre problemele pe care le-a avut în iubire. Vedeta nu renunță la dragoste

acum 36 zile

Mirabela Dauer vorbește despre problemele pe care le-a avut în iubire. Artisa, deși nu a avut mult succes în dragoste, continuă să spere la iubire.

Landiana, model pe podium dar și în viață: ”Mereu am vrut să mă autodepășesc”

acum 37 zile

Este frumoasă, are succes și este a noastră! Vorbim despre Landiana, cel mai bine cotat model român de peste hotare! Nu i-a fost uşor să ajungă sus, a făcut multe sacrificii, dar niciodată nu s-a gândit să dea înapoi.

Fostul fotbalist Dan Alexa, despre secretele succesului său: "Sunt disperat să reușesc"

acum 40 zile

Un interviu despre succes şi reuşită! Dan Alexa, despre ambiţie şi curaj! Priviți cum a ajuns să aibă succes pe toate planurile, dar şi să fie un bărbat împlinit.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV