Cautare: 341 rezultate dupa tagul "succes"

Diana, afacere de succes cu prăjituri de îti lasă gura apă, "Aventura a început acasă"

acum 2 zile

În viaţă totul e posibil, iar ea este dovada vie! Diana este unul din cele mai bune exemple că o simplă pasiune se poate oricând transforma într-o afacere de succes.

A luat-o de la zero şi a făcut o afacere de succes din cartoane

acum 9 zile

A luat-o de la zero şi şi-a construit o afacere de succes, din cartoane! Şi-a luat viaţa în mâini şi a decis că poate să îşi îndeplinească visul! Haideţi să urmărim o poveste despre ambiţie, determinare şi reuşită!

Giulia Nahmany, mămică și soție norocoasă: „Sunte fericită că am această familie”

acum 13 zile

Giulia Nahmany radiază de fericire şi are şi de ce. Are o carieră de succes, un soţ romantic, dar şi două fetiţe extrem de talentate. Vedeta ne-a povestit cum decurge o zi din viaţa sa de familie.

Tatăl Andrei, secrete dezvăluite despre vedetă: "La început a fost greu"

acum 13 zile

Omul căruia Andra îi datorează totul ne-a vorbit despre drumul artistei către succes. Nu a fost mereu uşor, au plâns şi au zâmbit împreună. Care a fost motivaţia Andrei, dar şi cum a ajuns să fie în topurile muzicii româneşti

Omul care se află în spatele Andrei. „Toți suntem talentați, dar Andra a fost puternică”

acum 14 zile

Tatăl Andrei a acordat un interviu în care vorbește cu mare mândrie despre fiica ei. Acesta este foarte mândru de succesul artistei și de cariera minuntată pe care o are. „Andra a fost un copil rebel, de micuță.”

Interviu exclusiv cu tatăl Andrei „Sper să realizeze ,ai mult decât am putut eu”

acum 14 zile

Tatăl Andrei a fost alături de artistă în cele mai gerele momente din viața ei. A plâns alături de ea, a râs alături de ea, dar cel mai important a fost acolo lângă ea necondiționat. Alexandru Mihai este omul căruia Andra îi datorează astăzi tot succesul pe care l-a avut de-a...

Lecţii de îmbogăţire de la Nick Rădoi! "Primii bani sunt cel mai greu de făcut!"

acum 15 zile

Nick Rădoi a trecut prin suişuri şi coborâşuri, dar nu s-a dat niciodată bătut. A reuşit să devină unul dintre românii de succes, dar a avut o viaţă foarte agitată.

Marcel Iureş, cel mai de succes actor român. „Am avut multe modele”

acum 15 zile

Marcel Iureş, unul din cei mai cunoscuţi actori români, a vorbit în exclusivitate pentru Star Magazin despre noul film în care joacă, dar şi despre drumul către succes. „Unele modele erau din familie, altele erau actori cu care am intrat în contact”

Oana Roman, un PR manager de succes

acum 16 zile

Oana Roman, un PR manager de succes.

Regulile Ilenei Badiu pentru o viaţă împlinită

acum 19 zile

Ileana Badiu, secretul succesului! Este una din cele mai frumoase şi puternice femei din România, dar nu e uşor să le împarţi mereu pe toate. Vedeta a vorbit despre lucrurile pe care trebuie neapărat să le faci pentru o viaţă fericită.

Planul lui Roby Roberto, succes răsunător: "De ce ne faceți dobitoci, domnul Codin? De ce ne jigniți?"

acum 21 zile

Planul lui Roby Roberto are un succes răsunător. Acesta reușește împreună cu prietenii săi să-l facă pe Codin Maticiuc să-i înjure, ca să-l poată da în judecată.

Afaceri de succes din culturile de cătină

acum 21 zile

Agricultorii români se reorientează, în funcţie de cererea pieţei! Nu mai are niciun sens să aibă livezi de pomi fructiferi, cât timp magazinele sunt pline de fructe de import. Mult mai profitabilă este cătina.

Florin Bratu, totul despre sacrificii, tentații și succes

acum 21 zile

Fotbalistul Florin Bratu a acordat un interviu în care vorbește despre sacrificiile pe care le-a făcut în viață, tentațiile care erau la fiecare pas, dar și succesul de care a avut parte.

Scenariu de film! O românca a ajuns de la mătură la propriul restaurant în centrul Capitalei

acum 29 zile

Când ai un vis pentru care lupţi din răsputeri, nu poţi decât să reuşeşti! Nu e un citat motivaţional sau scenariu de film, ci povestea de succes a unei românce care a ajuns de la mătură la propriul restaurant în centrul Capitalei.

Paola Antonini, modelul de succes cu o poveste de viață tragică: "Am avut un accident de mașină când mi-am pierdut piciorul stâng"

acum 29 zile

Paola Antonini este un model de succes, dar viaţa ei nu a fost tocmai desprinsă din filme. Tânăra a fost lovită de o maşină, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul stâng.

Horoscopul zilei 11 septembrie 2017. Taurii fac progrese în plan personal

acum 37 zile

O zi care ar putea bune bazele unor succese viitoare. Ne vine ușor să ne organizăm, să ne punem pe picioare, astfel încât vom putea să avem rezultatele dorite.

Plinuțele de la Hollywood cu un succes răsunător

acum 39 zile

Frumuseţea nu stă în numărul pe care cineva îl poartă la haine. Pe unele actriţe din Cetatea Filmului, kilogramele în plus nu le-a împiedicat să ajungă celebre. Cum nu toate personajele de film trebuie să fie 90-60-90, ele au reuşit să atingă succesul fix aşa cum sunt naturale.

Seeya: ”În viață contează să ai bani și să-ți faci poftele. Cu facultatea nu faci nimic!”

acum 41 zile

Odată cu succesul pieselor Chocolata, Boca Boca sau Tocame, Seeya a început să cunoască tot mai mult succesul internațional.

Macanache, povestea din spatele succesului: "Eu cânt pe gustul tuturor"

acum 48 zile

Macanache a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars şi a vorbit despre povestea din spatele succesului şi nu numai.

A avut o copilărie grea, dar a reuşit să se ridice. Ce a fost şi ce a ajuns Irina Rimes

acum 55 zile

Nu toate vedetele au avut o copilărie de vis sau au arătat întotdeauna spectaculos. Este şi cazul unei celebre cântăreţe ale cărei hit-uri sunt fredonate de toată lumea, dar a cărei poveste nu este cunoscută!

1
2
3
4
5
»