Cautare: 314 rezultate dupa tagul "succes"

Vedete care au pus succesul pe primul plan şi au avut ghinion în dragoste

acum 1 zile

Pentru unele artiste cariera este mult mai importanta decât familia. Ce vedete au pus succesul pe primul plan, dar au avut şi ghinion în dragoste, în videoul de mai sus.

Dan Alexa, drumul antrenorului spre succes

acum 3 zile

Dan Alexa a oferit un interviu de excepție pentru Antena Star. Sportivul a vorbit despre despre cariera și copilăria lui.

Au colonizat planeta Venus şi au câştigat marele premiu!

acum 9 zile

Este povestea de succes cu ajutorul căreia un grup de liceeni din Constanţa a uimit juriul NASA, la cea mai importantă competiţie anuală de design ştiinţific spaţial. Elevii români au concurat alături de echipe mixte din China, India şi Statele Unite ale Americii.

Succesul uriaș pentru 'Despacito'! A obținut discul de diamant în Spania

acum 24 zile

Despacito' depășește 4,5 miliarde de reproduceri

Bere Gratis și Amna, colaborare de succes: ”Mesajul piesei este - iubești ești fericit”

acum 39 zile

Componenții trupei Bere Gratis și Amna au venit la Prietenii de la 11 și au vorbit despre colaborarea lor muzicală ”Cum e dragostea”.

Neversea, comoara de aur pentru hotelieri şi comercianţi. Festivalul le-a adus câştiguri cum nu s-au mai văzut într-un singur weekend

acum 41 zile

Neversea a fost un succes nemaivăzut. În cele trei zile, cel mai mare festival de pe litoralul românesc a adus peste 150.000 de oameni pe plaja Modern şi peste 150 de artişti. Succesul festivalului s-a tradus în profit pentru afaceriştii din Constanţa, dar şi în poveşti de neuitat...

Denis Alibec, succes peste hotare. Fotbalistul s-a luptat cu sărăcia, iar acum este în topul fotbaliștilor

acum 53 zile

Denis Alibec a mai reuşit o performanţă în cariera sa. Este singurul fotbalist român care a făcut asta până acum! Ce spune mama lui despre el, dar şi ce a făcut tânărul, în videoul de mai sus.

O viață de succes. Nick Rădoi făcea gogoși, tăia iarba și făcea curățenie într-o frabrică, iar acum este milionar!

acum 60 zile

Nick Rădoi explică la Răi da buni cu a reușit să facă primul milion de euro.

De când are succes peste hotare, Alexandra Stan vorbește cu fanii în engleză

acum 67 zile

A dispărut din peisajul monden o bună bucată de timp, dar iată că Alexandra Stan a reapărut! Artista le-a împărtăşit fanilor noutăţile în engleză.

Pasiunea, un ingredient absolut necesar pentru a atinge succesul

acum 68 zile

Mirela Bucuvicean, moderatoarea rubricii Molecula de succes, expune câteva dintre elementele principale ale reușitei în viață.

Fotomodel de succes, la doar patru luni!

acum 81 zile

O fotografă din Los Angeles şi-a pozat fetiţa în costume care imită personaje celebre din filme. Imaginile creative cu micuţa somnoroasă au devenit virale pe Instagram.

Simona Halep, povestea din spatele succesului

acum 96 zile

Simona Halep s-a născut pe 27 septembrie 1991, într-o familie de aromâni, în orașul Constanța.

Shift și Jo, colaborare de succes. Videoclipul lor a adunat deja două milioane de vizualizări!

acum 96 zile

Piesa ”Taci inimă” a fost compusă de Shift și Achi, iar pentru videoclip cei doi au colaborat cu San. Clipul a adunat, până acum, peste două milioane de vizualizări pe Youtube.

Sacoul roșu, uniforma succesului

acum 100 zile

Roşul este culoarea care a făcut mereu furori în modă. Tot pe roşu mizează şi o româncă îndrăzneaţă, care cucereşte lumea cu un sacou creat de ea. Actriţa Eva Longoria l-a îmbrăcat la premiera noului său film. Iar Katy Perry l-a purtat cu graţie pe covorul roşu.

Yoga cu ajutorul caprelor este o formă de mișcare de mare succes în SUA

acum 107 zile

O activitate străveche, yoga se reinventează continuu şi nu devine niciodată plictisitoare. Mai ales atunci când practicanţii se antrenează împreună cu nişte. capre. Rumegătoarele nu predau, nici nu prea practică, dar ridică moralul cursanţilor.

Betty Stoian și Matteo, colaborare de succes: ”Acum în generația Z, fata caută băiatul!”

acum 107 zile

Piesa ”Bine pentru tine” este compusă în studioul lui Matteo, Mattman Music, iar scenariul videoclipului a fost realizat de Marian Căreț, împreună cu Betty.

Chiar dacă are reputație de băiat rău, Codin Maticiuc este și un scriitor de succes

acum 108 zile

Aparenţele înşală. Este adevărul care i se potriveşte cel mai bine lui Codin Maticiuc. Are reputaţie de băiat rău, dar şi talente suprinzătoare. E un răsfăţat al cluburilor de lux, dar şi scriitor de succes

1
2
3
4
5
»