Cautare: 421 rezultate dupa tagul "succes"

Tehnici prin care poți să atragi bani și succes

acum 5 zile

Diana Roman, maestru feng shui, a venit la Star Matinal și a prezentat câteva tehnici prin care se pot atrage bani și succes.

Succesul elevilor la şcoală depinde, în mod direct, şi de timpul pe care cei mici îl petrec cu părinţii, avertizează specialiştii

acum 11 zile

Performanţa şcolară depinde de cât de mult timp petrece un părinte alături de copilul său după ce vine de la şcoală. Specialiştii spun că adulţii au din ce în ce mai puţin timp pentru copiii lor şi că asta se vede în rezultatele de la şcoală. Elevii fac teme singuri pentru că...

La doar opt ani este fitness influencer. Pasiunea pentru sport a adus-o pe culmile succesului

acum 12 zile

Vă prezentăm o fetiţă de opt ani care este pasionată de fitness şi care petrece mai mult timp decât un adult în sala de sport! Cum arată, cum se antrenează, dar şi cine o susţine pe micuță.

Educaţia este cheia succesului. O ştiu până şi vedetele

acum 12 zile

Le vedem zi de zi pe marile ecrane şi în concerte mondiale. Dar faima nu au câştigat-o chiar peste noapte. Unele dintre ele au absolvit universităţi presitigioase şi au muncit din greu. Emma Watson, Natalie Portman şi Jodie Foster sunt doar câteva dintre ele.

Educația, cheia spre succes pentru vedetele de la Hollywood

acum 12 zile

Educaţia este cheia succesului. O ştiu şi. vedetele. Le vedem zi de zi pe marile ecrane şi în concerte mondiale. Dar faima nu au câştigat-o peste noapte. Au absolvit universităţi presitigioase şi au muncit din greu pentru a-şi asigura un viitor strălucitor.

Seredinschi, melodie de succes: ”Povestea acestei piese începe acum patru ani. Eram întrăgostit...”

acum 20 zile

Seredinschi a venit la Neatza și a vorbit despre ultimul lui single melodie ”Piesa mea de dor”, și nu numai.

Străinii care au găsit succesul în România

acum 26 zile

România este ţara salariilor mari şi a visurilor îndeplinite. Aşa este văzută de peste o sută de mii de străini care au rezidenţă la noi. Au venit din alte ţări pentru a se realiza ca informaticieni, bucătari şi chiar profesori. Odată ce au trăit româneşte, nu vor să mai plece...

Bursa Sheffield, drumul spre succes

acum 28 zile

Când crezi că ai învăţat totul şi când performanţele tale îţi arată că eşti un om de succes, atunci realizezi de fapt cel mai bine câte mai ai de învăţat. În acest punct ajunge la un moment dat orice profesionist de top din orice companie. Vestea bună este că adevăratele...

Inna, nota de plată pentru succes: „Am pătruns în industria muzicii ca un șoricel”

acum 34 zile

Este una dintre cele mai controversate artiste de la noi, dar nu i-a fost deloc uşor să ajungă cât mai sus. Succesul ei răsunător a ajuns tocmai până în Japonia. Ce spune Inna despre sacrificiile pe care le-a făcut încă de la începutul carierei.

Andreea Bălan a descoperit care este secretul succesului! Cum și-a dat seama vedeta că poate avea totul

acum 37 zile

Andreea Bălan a descoperit care este secretul succesului! Un moment crucial i-a schimbat viaţa! Vedeta face mărturisiri incredibile despre cum şi-a dat seama că poate avea tot ceea ce îşi doreşte! Mai mult decât atât, tehnica ei poate transforma pe oricine într-o persoană de super...

Reinventarea, cheia succesului în afaceri

acum 38 zile

Succesul vine doar dacă te reinventezi şi vii pe piaţă cu tot ce ai mai bun! Mulţi patroni de restaurante au înţeles asta, iar acum se bucură de o mulţime de clienţi care le trec pragul uşii. Alţii, însă, nu au reuşit să se adapteze vremurilor, aşa că au dat faliment. În Sibiu,...

Sișu, despre capcanele succesului: „Am făcut ce am visat când eram mic”

acum 54 zile

E printre cei mai apreciați artiști din România, însă drumul spre succes nu a fost unul deloc ușor. Despre începuturile carierei sale, dar și despre sacrificiile pe care le-a făcut, a vorbit chiar Sișu Tudor.

La mulți ani, Dan Negru! ”Regele” audienței, sărbători, în direct

acum 58 zile

De ziua lui "Regele Audienţelor" a spus lucruri mai puţin cunoscute despre viaţa sa. Dan Negru a dezvăluit şi care este secretul succesului.

Grătarul cu mici, succesul politicienilor din Guvern

acum 59 zile

Grătarul cu mici, succesul politicienilor din Guvern. Fiecare deputat sau senator are propria rețetă a succesului.

Andreea Tonciu, totul despre schimbările din viața ei: ”Îmi place să îi cumpăr foarte multe haine fetiței mele”

acum 59 zile

Andreea Tonciu vorbește despre fetița ei și despre provocările cu care se confruntă în creșterea micuței. Vedeta își dorește o carieră de succes pentru micuță.

Secretele unui chef controversat! Andreea Moldovan, afacere de succes din dulcegării

acum 61 zile

nul din cei mai controversaţi chefi din România îşi dezvăluie secretele! Andreea Moldovan şi-a transformat pasiunea dulce în afacere de succes.

Florentin Petre, cât de greu este drumul spre succes: „Mi-am sacrificat copilăria”

acum 66 zile

Florentin Petre, fostul căpitan al echipei Dinamo, a povestit despre cea mai grea perioadă din viața sa. „Pornind de la vârsta de 6-7 ani cu gândul că vreau să ajung un mare fotbalist mi-am sacrificat copilărie, mi-am sacrificat părinți, viață, prieteni ca să pot ajunge la nivelul...

Fetele de la A.S.I.A., de la succes la depresii și eșecuri. Au făcut senzație în muzică și în showbiz

acum 66 zile

Au făcut senzaţie în muzică şi showbiz, dar au pierdut totul! Fetele de la ASIA, de la succes fulminant la depresii şi eşecuri! Ce s-a ales de cântăreţele pe care toată lumea le invidia!

Cea mai tare pasiune a Cristinei Spătar: ”Mi-am organizat timpul să pot face de toate”

acum 69 zile

Cristina Spătar ne-a deschis uşa atelierului său! Marele vis al artistei s-a îndeplinit, iar acum trage din greu să pentru ca totul să aibă un real succes. Cum se descurcă vedeta, dar şi ce părere are fetiţa ei despre timpul petrecut departe de ea.

Simona Halep, la masă cu greii din sport

acum 75 zile

Jucătoarea de tenis, Simona Halep, a luat masa cu unii dintre cei mai de succes sportivi român.

1
2
3
4
5
»