Cautare: 778 rezultate dupa tagul "tanara"

Arnold Schwarzenegger s-a afişat alături de iubita cu 27 de ani mai tânără

acum 18 ore

Chiar dacă divorțul lui Arnold Schwarzenegger de femeia care i-a dăruit 4 copii nu s-a finalizat, actorul a apărut alături de iubita cu 27 de ani mai tânără pe covorul roșu. Asta după ce, în luna octombrie, Arnold a venit la premiera unui documentar alături de soţia lui.

Smiley News! Chiar dacă taifunul lovește, o tânără din Japonia își protejează copacul din curte cu prețul vieții

acum 1 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News unul dintre cele mai neobișnuite clipuri. Fani din Brazilia, supărați că echipa favorită de fotbal câștigă fiecare meci.

Gabriela, tânăra bătută de tatăl copilului ei: "Nu-mi mai simt degetul ce el m-a mușcat"

acum 8 zile

Aşa zisul iubit al Gabrielei nu s-a mulţumit doar să o izoleze pe tânără, de restul lumii. Ci a continuat să bage frica în ea! Și odată cu frica, veneau și pumnii și picioarele! De parcă Gabriela ar fi fost un sac de box, nu mama copilului său

Gabriela, tânăra snopită în bătaie de tatăl copilului: "Mi-a zis că nu mă lasă până nu mă omoară și fata ajunge la stat"

acum 8 zile

Cu ochii vineţi, cu gâtul plin de semne, dar şi cu capul spart şi lacrimi care o sufocă, Gabriela povesteşte chinul prin care a trecut. Tânăra explică faptul că nu a luat niciodată așa de multă bătaie.

Bătută până la sânge! Gabriela o tânără de 20 ani, chinuită de tatăl copilului ei

acum 8 zile

Un sac de box! Aşa se simte Gabriela, o tânără de 20 ani! Tatăl copilului ei a vrut pur și simplu să o omoare, povestește ea. Să o lase fără suflare, de faţă cu fiica lor, de nici doi ani! A scăpat, ca printr-o minune, însă pe trupul ei se văd, și acum, urmele bătăii crunte...

Eugenia, tânăra amenințată pentru 15 mii de lei, nu poate intra în posesia banilor, deoarece biletul a fost anulat

acum 10 zile

Patronul spune că Eugenia nu poate intra în posesia banilor, deoarece biletul a fost anulat. El le-a explicat ce s-a întâmplat reprezentanților firmei, iar ei ar fi refuzat să îi dea femeii banii.

O tânără și mama sa, amenințate pentru 15 mii de lei: "Am zis că mor, m-a luat un tremurat de nu mai puteam"

acum 10 zile

"Vreau să se facă dreptate!" Este strigătul unei mame, spus printre lacrimi de. neputinţă. Neputinţa de a-şi ajuta copilul aflat în pericol, din cauza unei greşeli stupide. Povestea lor parcă este desprinsă dintr-un film de acțiune, cu gangsteri și amenințări terifiante.

Hoț prins de o tânără polițistă

acum 13 zile

O tânără poliţistă era în drum spre petrecerea de ziua ei, când s-a întâlnit cu un hoţ. A oprit imediat în trafic şi a intervenit singură. Avea cătuşele la ea, şi ceva experienţă. Deşi abia a termninat şcoala de poliţie acum câteva luni, a reuşit să oprească jaful şi...

Moarte învăluită în mister! O tânără din Neamț a fost găsită carbonizată pe pat

acum 13 zile

Sfârşit cumplit, cu multe semne de întrebare, pentru o tânără cu probleme psihice din judeţul Neamţ. A fost găsită arsă pe pat, chiar de mama sa. Ciudat este, însă, că în cameră nu a mai ars nimic altceva.

Tânără moartă de frig în curtea casei! Mama ei nu a reușit să o convingă

acum 15 zile

A murit de frig, după ce a dormit trei nopţi în podul şurii! Este destinul tragic al unei tinere cu probleme psihice din Neamţ! Femeia de 26 de ani s-a izolat în pod ca să fie cât mai departe de ţipetele tatălui, şi el bolnav

Despăgubire-record de un milion şi jumătate de euro pentru o tânără gravidă lovită pe trecerea de pietoni

acum 16 zile

Despăgubire-record de un milion şi jumătate de euro! Atât ar putea primi familia unei femei, care a fost lovită pe o trecere de pietoni de lângă Braşov, de un şofer beat. Iulia era însărcinată în opt luni şi şi-a pierdut atunci copilul.

Ela, tânăra din Satu Mare care s-a căsătorit cu un bogat tânăr şi frumos, într-o vacanță extravagantă alături de soțul ei

acum 16 zile

A avut o nuntă ca în poveşti, la care orice femeie visează! Ela, tânăra din Satu Mare care s-a căsătorit cu un bogat tânăr şi frumos are o viaţă de poveste. Acum, miliardarul Anil Arjandas a dus-o într-o vacanţă extravagantă

Un violator eliberat mai devreme din închisoare a lovit din nou!

acum 17 zile

Un violator eliberat mai devreme din închisoare, cu valul deţinuţilor, a atacat din nou. Pe stradă, în Bucureşti, a pândit o tânără care ieşea din club şi a urmărit-o până acasă.

O tânără din Piteşti face mai frumoasă lumea celor surdo-muţi!

acum 17 zile

O tânără din Piteşti face mai frumoasă lumea celor cu probleme de auz şi vorbire! Datorită ei oamenii aceştia se pot bucura de muzică, chiar dacă nu o aud. Lavinia înregistrează videoclipuri în care transformă versurile melodiilor în limbajul mimico-gestual.

O tânără a fost dată afară din Spitalul CF2 din Capitală pentru că a îndrăznit să plece să-şi ia de mâncare

acum 17 zile

A venit la spital cu o infecţie puternică, dar a fost externată după doar trei zile. Este experienţa unei tinere din Capitală, pe care medicii au dat-o afară din Spitalul CF2, după ce a îndrăznit să părăsească unitatea pentru a-şi cumpăra de mâncare.

Accident rutier cu trei victime din cauza unui şofer care nu acordat prioritate de trecere

acum 20 zile

Coliziune puternică într-o intersecţie din Iaşi, seara trecută. Implicate au fost două autoturisme. În urma impactului, trei dintre pasageri au suferit leziuni serioase. O tânără care se pare că nu purta centura de siguranţă a ajuns în comă la spital. În stare gravă este şi unul...

O poetă cu scleroză multiplă, umilită de stat! I-a fost oprită o parte din pensia de handicap

acum 27 zile

O poetă cu scleroză multiplă a fost pedepsită de stat pentru o sumă infimă obţinută din vânzarea unei cărţi. Pentru că a câştigat 240 de lei, i-a fost oprită o parte din pensia de handicap.

Diana Alina Lavic, tânăra care a trecut prin toate focurile Iadului: „M-am drogat, am furat, m-am bătut... Acum vreau să cânt și să uit totul”

acum 36 zile

La vârsta de doar 19 ani, Diana Lavic a avut deja parte de multe încercări din care unii nu reușesc să scape cu viață. Diana, care spune că muzica a fost salvarea sa, va urca în această seară pe scena ”X Factor” pentru a-și duce visul mai departe.

Eroare medicală în spitalul din Negreşti Oaş! O tânără mamă a pierdut copilul pentru că i s-a amânat nașterea

acum 37 zile

În spitalul fără medici, o naştere a fost amânată până când o tânără mamă a pierdut copilul.Când Roxana a ajuns la spital, avea contracţii, dar a primit calmante şi i s-a spus că fetiţa din pântecele ei este bine

Bianca, tânăra mamă lovită de un castan, îngrozită de nenorocirea prin care a trecut

acum 38 zile

Bianca e şi acum îngrozită de nenorocirea care s-a petrecut, într-o zi normală, atunci când se pregătea să îşi ia copilul de la şcoală. Femeia se afla pe trotuar în momentul în care a fost, pur și simplu, doborâtă la pământ de un castan.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV