Cautare: 912 rezultate dupa tagul "tanara"

Tânăra drogată, care s-a urcat la volan şi a omorât un om pe o trecere de pietoni din Târgovişte, nu este un pericol social!

acum 3 ore

Cel puţin aşa au considerat procurorii dâmboviţeni, care au decis că nu e cazul să o aresteze.

O tânără de 20 de ani a ucis cu maşina, pe trecerea de pieton, un bărbat din Târgovişte. În faţa poliţiştilor, a recunoscut că a consumat droguri

acum 20 ore

O tânără de 20 de ani s-a urcat drogată la volan şi a ucis un om chiar pe o trecere de pietoni, în centrul oraşului Târgovişte. Medicii i-au găsit în sânge un amestec extrem de periculos de substanţe interzise. Martorii povestesc că, în faţa bărbatului care zăcea pe şosea, fata...

Un bărbat din Târgovişte a murit după ce a fost lovit de o tânără care se urcase la volan după ce ar fi consumat droguri

acum 1 zile

Un bărbat din Târgovişte a murit după ce a fost lovit în plin, pe trecerea de pietoni, de o tânără care se urcase la volan după ce ar fi consumat droguri.

A fost prins ucigaşul Iulianei, adolescenta româncă înjunghiată într-un parc din Germania

acum 4 zile

A fost prins ucigaşul Iulianei, adolescenta româncă înjunghiată într-un parc din Germania. Este chiar fostul ei iubit, un adolescent bulgar, care s-a predat deja şi recunoaşte totul.

Imagini şocante filmate la Braşov, unde o tânără a fost atacată, din senin, de un bărbat în toată firea

acum 10 zile

O tânără de 18 ani, fiica unui fost senator, a fost bătută într-un parc din centrul Braşovului de un necunoscut. Bărbatul a lovit-o cu pumnul în faţă, apoi i-a rupt mâna, deranjat de discuţia pe care fata o avea cu amicele ei.

Pentru Daniel, o fată se arată interesată! Alina este casnică nemăritată și de paști abandonată!

acum 11 zile

Alina vine la ”Te iubesc de nu te vezi” pentru Daniel. Tânăra susține că a fost părăsită de iubit în perioada sărbătorilor și că este casnică

Mona, despre întâlnire cu Mona: Antonio e un tip chiar ok, dar nu mi s-a părut în regulă să vorbească doar despre copii!

acum 11 zile

După întâlnire, Mona vorbește despre ce i-a plăcut, dar și ce nu i-a plăcut la Antonio. Tânăra se simte de parcă Antonio nu i-ar lăsa nimic de făcut.

O tânără din Cluj-Napoca vrea să deschidă un centru educaţional pentru copiii nevoiaşi din Kenya!

acum 18 zile

O tânără din Cluj-Napoca vrea să deschidă un centru educaţional pentru copiii nevoiaşi din Kenya! Românca s-a îndrăgostit iremediabil de Africa în urmă cu un an.

Carambol pe DN2, un mort si un rănit grav

acum 19 zile

O tânără de 19 ani a murit, iubitul ei e în stare gravă, iar pentru 50 de copii din Cernăuţi vacanţa a început în mod dramatic după un carambol petrecut aseară pe drumul naţional 2. Autocarul care îi ducea pe cei mici în Bulgaria, la mare, a lovit din spate maşina în care se...

Diandra vrea să-l descopere pe Adrian. ”Nuteveziul” o va ajuta să-și creeze o imagine?

acum 19 zile

Diandra îi pune numeroase întrebări lui Adrian. Tânăra vrea să-l descopere pe Adrian.

Totul pentru dragoste! Navi, cum și-a schimbat viața după depresie

acum 24 zile

Navi a fost abuzată în copilărie de mamă și bunici. Tânăra a fugit de acasă. dar a intrat intr-un mediu negativ. Cântăreața vorbește despre cum a reușit să își pună viața pe picioare.

Dani Oțil se va îndrăgosti în 2019! Prezicătoarea Carmern Harra: ”Va fi mai tănără ca el, cu părul lung și foarte atrăgătoare”

acum 31 zile

Prezicătoarea Carmern Harra susține că Dani Oțil se va îndrăgosti anul următor! ”Va fi mai tănără ca el, cu părul lung și foarte atrăgătoare”, a spus aceasta.

Totul pentru dragoste! Roxana, prea tânără să fie mamă. Tânăra s-a luptat cu depresia dar și cu un copil cu nevoie speciale

acum 32 zile

Roxana și mama ei s-au luptat împreună pentru copilul tinerei. Aceasta a fost părăsită de soț, iar copil ei a fost diagnosticat cu autism. Tânăra s-a luptat în această perioadă și cu depresia.

Totul pentru dragoste! Roxana a fost părăsită de soț în timp ce era însărcinată, dar aceasta reușește să își ducă viața mai departe

acum 32 zile

Roxana rămâne însărcinată, dar este părăsită de tatăl copilului ei. La puțin timp după ce naște, tânăra este lovită de o veste cumplită fiica ei suferă de autism. Mama ei o ajută, iar fiica începe terapia.

Totul pentru dragoste! Lidia Leahu, un suflet țintuit, avid după iubire

acum 34 zile

Lidia Leahu vorbește despre boala cu care se luptă dar și despre viața ei din școală. Tânăra a fost harțuită de colegi datorită unei cicatrici din naștere.

Despăgubirea s-a transformat în promisiuni. A fost cea mai mare despăgubire dată pentru un accident rutier, în România

acum 34 zile

Iulia Ganea, tânăra însărcinată spulberată pe trecerea de pietoni, nu a primit nici un ban din despăgubiri! Au trecut 8 luni de când Tribunalul Ilfov a dat decizia definitivă, dar cei 1,5 milioane de euro întârzie să apară.

Gabriela, la detectorul de minciuni! Tânără a fost agresată de Kamara "Am fost amenințată"

acum 41 zile

Gabriela a fost supusă detectorului de minciuni. Tânără a fost agresată de Kamara, artistul din trupa Alb Negru.

O tânără de 26 de ani din Târgovişte, atacată cu violenţă chiar de soţul său

acum 44 zile

O tânără de 26 de ani, din Târgovişte, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacată chiar de soţul său. Femeia avea chiar şi un ordin de restricţie împotriva bărbatului de care încerca să divorţeze.

Tânără de 30 de ani, spulberată pe zebră, în zona Pipera

acum 45 zile

Trecerile de pietoni devin din ce în ce mai periculoase. Ultima dovadă este un accident surprins de camerele de supraveghere, în Capitală. O tânără de 30 de ani a fost spulberată pe zebră, în zona Pipera.

Totul pentru dragoste! Patricia, lupta cu kilogramele: ”Sunt grasă și frumoasă”

acum 46 zile

Patricia nu are greutatea ideală și nici formele perfecte, dar este fericită cu felul în care arată. Tânăra s-a luptat cu kilogramele și harțuirea din școală, iar aceste lucruri i-au afectat stima de sine.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV