Cautare: 871 rezultate dupa tagul "tanara"

Anca, o tânără de 35 de ani, susține că soția lui Kamara a făcut prostituție: "O mai aducea chiar și el la studio"

acum 19 ore

Anca spune că a cunoscut-o pe soția lui Kamara la videochat! Ba chiar susține că artistul ar fi adus-o pe nevasta lui acolo unde a ajuns să lucreze și ea, după ce i s-au promis o viață de lux și mii de euro salariu, în schimbul unor discuții virtuale, demne de o lady, cu diverși...

Iubita lui Gheorghe Turda, mesaj de amor pentru artist. Îndrăgitul artist, relație cu o femeie cu 23 de ani mai tânără

acum 1 zile

Gheorghe Turda îşi recunoaşte relaţia de dragoste pe care o are cu iubita mai tânără cu 23 de ani! Ce surpriză a pregătit aceasta pentru artist chiar de ziua lui şi care au fost declaraţiile de dragoste pe care le-a făcut fără să ţină cont de părerile celorlaţi.

Totul pentru dragoste! Andreea vorbește despre relația cu Bogdan, terapeutul ei

acum 5 zile

Andreea vorbește despre relația pe care o are cu terapeutul ei. Acesta a sărutat-o la prima lor ședință de masaj. Tânăra vorbește despre cum a început relația lor.

Miriță are acasă o blondă sexy. E tot timpul în tribună cu sufletul la gură

acum 7 zile

Ea este tânăra care îi este alături necondiţionat fotbalistului Alex Mitriţă! O blondă micuță și ea, dar inimoasă rău, la fel ca iubitul ei, nu ratează niciun meci al echipei CS U Craiova.

Tânără încătuşată după ce a produs un accident şi nu a vrut să colaboreze cu agenţii

acum 12 zile

O fată de 12 ani din Bucureşti a fost internată la Spitalul Marie Curie, cu o gambă fracturată, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină condusă de un şofer neatent! Mai grav este că, după ce lovit copilul, acesta s-a făcut nevăzut. Poliţiştii au început o...

O tânără de 27 de ani a devenitv cascador fără voie!

acum 13 zile

Nu a mai putut stăpâni volanul şi a fost la un pas să ajungă cu maşina în Balta Pipera. Tânăra ar fi mirosit puternic a alcool. Şoferiţa a fost încătuşată şi dusă la spitalul Floreasca, unde i s-au recoltat probe pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice....

Şoferul care a omorât o tânără şi a rănit cinci angajaţi în curtea unei fabricii din Argeş, lăsat liber!

acum 18 zile

Şoferul care acum un an a omorât o tânără şi a rănit cinci angajaţi în curtea unei fabricii din Argeş a fost lăsat liber! Închisoare cu suspendare - asta a fost decizia definitivă magistraţilor Curţii de Apel Piteşti în cazul lui.

Doi tineri din judeţul Argeş au fost reţinuţi pentru şantajarea unei tinere

acum 18 zile

Doi tineri din judeţul Argeş vor petrece Paştele după gratii pentru că au încercat să obţină bani penru sărbători prin şantaj. Au ameninţat-o pe fosta iubită a unuia din ei că vor publica poze cu ea goală dacă nu primesc 2500 de euro.

Totul pentru dragoste! Mariana, tânăra mămică a patru copilași: "Joia Mare, examenul de credință al familiei noastre"

acum 19 zile

Mariana, 33 de ani, mamă a patru copii, a fost anunțată de medici că va avea un copil cu malformații din cauza tratamentului pe care îl urma. Femeia a fost îndemnată să facă avort, dar credința în Dumnezeu a făcut-o să refuze acest lucru.

Cristina, tânăra care vrea să-și crească sora: "Mama mă lăsa câte o săptămână singură în casă"

acum 25 zile

Cele două femei și-au aruncat cuvinte grele, încercând să dea vina una pe cealaltă. Tânăra care are grijă de surioara de 10 ani şi mama fetelor au ajuns să nu-şi mai poată stăpâni furia care le-a măcinat sufletul atâţia ani.

Cristina Andone luptă până la capăt pentru sora ei cea mica. Tânără nu mai ține cont de femeia care i-a dat viață

acum 25 zile

Tânăra care vrea să fie mamă pentru surioara ei a declaşat un adevărat război în familia sa. Cristina Andone luptă până la capăt pentru sora ei cea mica şi nu mai ţine cont de femeia care i-a dat viaţă.

O tânără de 22 de ani vrea să fie mamă pentru surioara ei de 10 ani

acum 26 zile

Vrea să fie mamă pentru surioara ei de 10 ani! O tânără de 22 de ani își acuză părinții că în loc să o îngrijească pe mezina familie, ar prefera să-și bea mințile și să o lase flămândă pe fetiță.

Iubitul Petronicăi, tânăra de 18 ani care vrea să-și dea fetița nenăscută spre adopție: "Dacă este al meu, îmi permit să cresc copilul"

acum 26 zile

Petronica vrea cu disperare să-i găsească o familie fetiței care va veni pe lume în mai puțin de două luni. O familie care să-i ofere tot, să nu ducă o viața chinuită, cum a fost a ei.

O tânără din Baia Mare a deschis o afacere mai puţin obişnuită în România. Face tablouri vii din muşchi şi licheni

acum 31 zile

După şapte ani petrecuţi în Norvegia, s-a întors în România unde face bani aproape din. iarbă verde. Vorbim despre o tânără din Baia Mare care şi-a deschis o afacere de succes cu aşa numitele tablouri vii

Povestea unei campioane! La doar 18 ani a aduna zeci de medalii: ”Sunt campioană la Kampo”

acum 35 zile

Tânăra practică artele marțiale din copilărie și a câștigat peste 80 de medalii pe parcursul anilor. Tânăra dorește să invețe fetele cum să se apere.

Mellina, super antrenament. Cum se menține ”Regina Youtube-ului”

acum 36 zile

Este tânără, este frumoasă, dar mai important, are un corp care te face să-ţi întorci capul după ea. Mellina este un exemplu pentru toţi, cum trage ea la sală, nu o face nimeni

Cornel Pâsat, în căutarea celor mai frumoase fete: "Manuela este o tânără emancipată"

acum 39 zile

În căutarea celor mai neaoşi români, "Ie, Românie" ajunge în Transilvania. Ajutat de Alina Pușcaș şi Cornel Pâsat, Mircea Radu va merge din sat în sat şi din poartă în poartă, pentru a găsi cele mai harnice şi frumoase mândre ale regiunii, dar şi cei mai talentaţi gospodari.

O tânără din Târgu-Jiu, aflată în scaun cu rotile, ne oferă tuturor o lecţie de curaj şi ambiţie

acum 41 zile

Dintr-un scaun cu rotile, o tânără de 25 de ani din Târgu-Jiu ne oferă tuturor o lecţie de curaj şi ambiţie. E o persoană cu dizabilităţi, dar asta n-a împiedicat-o să termine două facultăţi şi nici să scrie poezii.

Scandal de amploare în lumea fotbalului. Oficial al FRF, acuzat de hărțuire sexuală

acum 47 zile

Un oficial FRF a fost acuzat de hărțuire sexuală. O tânără a povestit întâlnirea ei cu acest personaj important din lumea fotbalului românesc.

O tânără a murit în Munţii Vrancei, surprinsă de o avalanşă!

acum 52 zile

Căderea de zăpadă a îngropat-o pe femeie şi a aruncat-o, peste mal, în albia râului Tişiţa. În apa îngheţată, sub nămeţi, turista n-a mai avut nicio şansă de supravieţuire. A fost găsită de salvatori după aproximativ două ore, iar medicii au resuscitat-o zeci de minute....

1
2
3
4
5
»

Observator.TV