Cautare: 625 rezultate dupa tagul "tanara"

Povestea unei românce face înconjurul Italiei. Tânăra a fost abuzată timp de şase ani de bărbatul la care mama sa lucra ca menajeră

acum 23 ore

O poveste teribilă vine din Italia. Abuzată sexual timp de 6 ani de proprietarul casei în care locuia, o româncă de 19 ani a găsit puterea să facă publică violenţa la care a fost supusă. Ajutată şi sfătuită de reporterii italieni, Ana Maria l-a înregistrat pe italianul care i-a...

A pozat AŞA şi i-a înnebunit pe fani! Nicole Cherry s-a transformat TOTAL! FOTO

acum 3 zile

Aparitiile ei sunt mai indraznete si nu fac decat sa reitereze aceeasi concluzie.

O tânără de 27 de ani, din județul Maramureș, a ajuns la spital după ce a fost lovită cu pumnul de fostul iubit

acum 6 zile

Clipe de coşmar pentru o tânără din Borşa, judeţul Maramures! Aceasta a fost bătută de fostul iubit, chiar la locul de muncă. Situaţia putea deveni mult mai dramatică, dacă şeful femeii nu i-ar fi sărit în ajutor.

Mărturii cutremurătoare ale rudelor Andrei, tânăra de 25 de ani ucisă cu bestialitate în Spania

acum 7 zile

Familia spune că era ameninţată cu moartea de fostul iubit, tot român, care nu suporta ideea despărţirii. Tragedia s-a produs de Florii. Andra a fost găsită fără suflare, lângă o seră din provincia Almeria. La câţiva metri de ea, criminalul şi-a luat viaţa. Trupul neînsufleţit...

O tânără din Marea Britanie, la vânătoare de bărboși

acum 11 zile

Şi acum o întrebare pentru domni. Cum aţi reacţiona dacă o femeie necunoscută ar veni din senin şi v-ar mângâia barba? O vloggeriţă din Marea Britanie a vrut să afle răspunsul. Tânăra a făcut un experiment şi, ce-i drept, reacţia oamenilor a fost neaşteptat de calmă.

Alexandra Khefren, tânăra care și-a vândut virginitatea, susține că s-a căsătorit

acum 13 zile

2017 este anul Alexandrei Khefren. După ce cu doar două săptămâni în urmă şi-a vândut virginitatea pe mai bine de două milioane de euro, românca s-ar fi căsătorit.

Alexandra, tânăra care și-a vândut puritatea pe 2,3 milioane de euro, s-a căsătorit: "E soțul meu frumos, mă!"

acum 13 zile

Şi-a vândut puritatea pe 2,3 milioane de euro, iar acum viaţa ei s-a schimbat la 180 de grade. Se pare că Alexandra, tânăra de 18 ani. s-ar fi căsătorit.

O tânără din judeţul Constanţa cere ajutorul pe Facebook după ce copilul ei era să moară într-un spital din Medgidia

acum 14 zile

O tânără din judeţul Constanţa face un apel disperat pe Facebook după ce, spune ea, copilul ei era să moară într-un spital din Medgidia! Femeia susţine că medicul care i-a tratat băieţelul i-a administrat un antibiotic, fără să se intereseze dacă cel mic este alergic la medicament.

Ela, tânăra rănită grav în incendiul izbucnit la un hotel din Capitală, a murit

acum 18 zile

Ela, tânăra rănită grav în incendiul izbucnit în urmă cu aproape două săptămâni, la un hotel din Capitală, s-a stins pe patul de spital.

Tânăra moartă la Sibiu juca Balena Albastră

acum 20 zile

Autoritățile au anunțat primul caz oficial de Balena Albastră. Tânăra moartă la Sibiu era printre participanții acestui jocului.

Alexandra, tânăra care își vinde virginitatea, a găsit cumpărător, un om de afaceri din Hong Kong

acum 26 zile

Prima noapte de dragoste din viaţa unei tinere de 18 ani o va face milionară. Alexandra, fata care a plecat în Anglia pentru a-şi vinde virginitatea, a găsit un cumpărător. Un om de afaceri din Hong Kong va plăti o avere

Elena Croitoru, o tânără handbalistă de 19 ani, a aflat că are o tumoră la șold care riscă să se extindă

acum 27 zile

O tânără handbalistă poartă lupta vieţii ei. La doar 19 ani a primit un dignostic cumplit. Are o tumoră la şold care riscă să se extindă în tot corpul. Operaţia salvatoare costă aproape 8000 de euro, bani pe care sportiva nu îi are.

Părăsită de soțul ei pentru o femeie cu 40 de ani mai tânără pe care ea a încercat s-o ajute!

acum 27 zile

O doamnă de 62 de ani își plânge soarta. A muncit o jumătate de secol la casa, dar și la familia sa alături de soțul ei, iar acum a fost ruinată de cea căreia i-a dat toată încrederea, de femeia pe care a vrut să o ajute.

Andrei Versace a fost dat pe spate de o brunetă! L-a cucerit cu talentul ei în bucătărie!

acum 27 zile

Andrei Versace a dat lovitura, nu în afaceri, ci în dragoste. Regele fiţelor şi-a găsit regina. Cum l-a cucerit tânăra, aflăm chiar de la el.

Tânăra acuzată că şi-a ucis iubitul cu 30 de ani mai în vârstă ca ea, nu-şi mai recunoaşte în totalitate vina

acum 29 zile

I-a luat viaţa pentru că nu mai era tandru cu ea! Tânăra din Timişoara, acuzată că şi-a ucis iubitul cu 30 de ani mai în vârstă ca ea, nu-şi mai recunoaşte în totalitate vina. Asta deşi data trecută le-a povestit judecătorilor cum a premeditat totul.

Salvarea Andreei, românca rănită grav în atacul de la Londra, a durat 9 minute! Tânăra dă semne de revenire

acum 31 zile

Andreea, românca rănită grav în atacul de la Londra, a fost aruncată de pe pod de maşina teroristului şi a fost salvată în ultima clipă. O dovedesc şi primele imagini cu momentul în care Andreea e scosă din apele Tamisei.

1
2
3
4
5
»