Cautare: 818 rezultate dupa tagul "tanara"

Tânără din Italia care îşi vinde virginitatea pe internet. De la cât porneşte licitaţia

acum 6 zile

O studentă din Italia îşi licitează virginitatea celui care oferă mai mult. Şi susţine că oferta a depăşit, deja, un milion de euro. Nicol are 18 ani, dar a luat decizia de a-şi vinde inocenţa de acum 2 ani. Vrea să folosească banii ca să studieze, dar şi pentru a le cumpăra o...

Celine Dion, atacată pe scenă. Vedeta a reușit să o dea jos de pe scenă fără intervenția agenților de pază

acum 9 zile

Un moment mai puțin obișnuit a avut loc în timpul unui concert Celine Dion. O tânără a urcat pe scenă si a îmbrațișat-o pe vedeta. Artista a reușit să o convingă să se dea jos de pe scenă.

Corina Bud, cum arata cântăreața în urmă cu 12 ani. Imagini din arhiva vedetei

acum 12 zile

Corina Bud a postat recent o fotografie din arhiva personala. In imagine este chiar vedeta în urmă cu 12 ani de zile, mai precis în 2006.

Vloggeriță celebră, șantajată cu poze.

acum 12 zile

O vloggeriţă celebră a fost şantajată cu poze deocheate. Tânăra face mărturii incredibile despre cum a ajuns în această situaţie şi cât de mult a suferit din cauza fotografiilor indecente.

Margherita lovita de blesteme. Adună pământ de pe morminte ca să rămână tânără

acum 14 zile

Margherita, lovită de blesteme! Fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani îşi descântă maşina la mecanic şi adună pământ de pe morminte, ca să fie mereu tânără

Alice Jeckel, despre viața din Germania și cariera muzicală. Artista vrea să reprezinte România într-un concurs internțional

acum 14 zile

Alice Jeckel o tânără româncă stabilită în Germania vrea să reprezinte România în cadrul unui concurs internațional de muzică. Artista s-a mutat înapoi în țară și se pregătește pentru concurs.

Pofta pentru celebrii mici de pe Dealu Negru putea să o coste 16 mii de euro pe o tânără din Brăila

acum 16 zile

Un popas pe Dealu Negru a costat-o pe o tânără 16 mii de euro! S-a oprit să guste din faimoşii mici de Deduleşti, dar şi-a uitat geanta cu toate economiile. A avut noroc şi şi-a recuperat banii, pentru că o angajată care a găsit comoara a anunţat imediat Poliţia

Garderoba ei costă cât 5 apartamente de lux pe Nordului. Are în dressing pantofi în valoare de 200.000 de lire

acum 24 zile

O tânără din Londra a ajuns să cheltuiască o adevărată avere pe.pantofi! Într-un singur an, colecţiile ei au ajuns să coste peste 200.000 de lire sterline. Şi asta nu e totul. Întreaga ei garderobă se ridică la suma de 1 milion şi jumătate de lire sterline.

De 24 de ani, o tânără din Gorj se luptă să-şi câştige dreptul la identitate

acum 26 zile

O tânără fără identitate încearcă să convingă autorităţile din România că există şi are nevoie de buletin. A reuşit să termine liceul dar nu a putut da Bacalaureatul. De ani intregi este plimbată între instituţiile care nu găsesc sau nu vor să găsească o rezolvare.

Femeia care a împins o tânără sub roţile metroului rămâne în spatele gratiilor!

acum 33 zile

Magdalena Şerban, principala suspectă în cazul crimei de la metrou, rămâne în spatele gratiilor! Este decizia dată de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti după ce femeia ceruse să fie plasată în arest la domiciliu. De altfel, individa a făcut un adevărat spectacol în sala de...

Anchete în lanţ la Spitalul Judeţean Neamţ, după ce o tânără de 23 de ani a murit la o zi de la naştere

acum 38 zile

O moarte a deschis anchete în lanţ la Spitalul Judeţean Neamţ. O tânără de 23 de ani a murit la o zi după ce a adus pe lume singurul ei copil. Avea probleme cu inima, dar n-a avut cine s-o ajute.

Femeia care a stat un an şi jumătate în casă cu terorista de la metrou!

acum 38 zile

A stat sub acelaşi acoperiş cu terorista de la metrou, mai bine de un an şi jumătate! O tănără, care nu a dorit să-i facem publică identitatea, ne-a povestit cum era Magdalena atunci când stăteau sub același casă.

Alexandra, prima tânără atacată de ucigaşa de la metrou, a fost plimbată timp de patru ore de la o uşă la alta pentru a depune o plângere

acum 39 zile

Patru ore - atât a durat ca o tentativă de omor să fie luată în serios. Alexandra, prima tânără atacată de ucigaşa de la metrou, a fost plimbată de la o uşă la alta şi pusă să aştepte cu orele pentru a depune o plângere.

Informaţii exclusive, pe surse, de la anchetatori, despre crima care a îngrozit România! Specialistul criminolog Dan Antonescu: "Avea probleme psihice"

acum 40 zile

o tânără în vârstă de 25 de ani a fost împinsă şi ucisă la metroul Dristor 1 din Capitală, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. La nici câteva minute, criminala de la metrou, cum a fost denumită de presă, ea beneficiind de prezumţia de...

Anca, tânăra mămică, gravidă în 7 luni: "Tatăl copiilor mei își trăiește viața cu mama Mariei, Carmen"

acum 49 zile

Silvian ar fi cunoscut-o pe mama Mariei pe Facebook. Cei doi s-ar fi iubit în taină şi şi-ar fi ascuns relaţia, povestește tânăra mămică cu amărăciune în glas.

O tânără alpinistă a murit sub tone de zăpadă. Iubitul ei, şi el salvamontist voluntar este încă dat dispărut în masivul Călimani

acum 51 zile

Au vrut să ducă drapelul României în vârful masivului Călimani, dar au fost surprinşi de avalanşă.Trei salvamontişti voluntari din Vatra Dornei au fost îngropaţi sub tone de zăpadă. Peste 70 de salvatori au pornit în căutarea lor, după apelul făcut la 112 chiar de către una...

Tamara Ecclestone are o garderobă impresionantă. Fiica fostului șef al Formula 1 trăiește în lux

acum 51 zile

E tânără, frumoasă şi plină de bani. Tamara Ecclestone, fiica fostului boss de la Formula 1, uimeşte pe toată lumea cu luxul în care trăieşte. Are avion privat, călătoreşte în toată lumea şi deţine o garderobă în valoare de, atenţie: 5 milioane de euro!

Crina Matei vorbește despre vârstă și diferențele de vârstă. Actrița evită să pună etichete

acum 51 zile

Crina Matei susține că nu se simte de vârsta ei. Actrița se simte mult mai tânără. Artista evită să eticheteze oamenii în functie de vârstă.

Alexandra, tânăra de 18 ani care și-a înșelat soțul, își cunoaște pentru prima dată mama

acum 60 zile

După despărțirea de tatăl copilui ei, Alexandra a început o relație cu verișorului acestuia. Dar, se pare că vărul Vasile nu a păcălit-o pe Alexandra doar în privința dragostei pe care o simte pentru ea.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV