Cautare: 1747 rezultate dupa tagul "tata"

Ştefan Bănică, tată, pentru a treia oară!

acum 1 zile

Ştefan Bănică a ţinut să împartă cea mai mare bucurie şi vestea minunată cu fanii lui. Artistul a mărturisit mai emoţionat ca oricând că va deveni, din nou, tătic!

Pepe este un familist convins! Ce le pregătește fetelor de Crăciun

acum 2 zile

Pepe este topit după fetele lui, Maria și Rosa, cărora le dedică mult timp.

Ștefan Bănică, tată pentru a treia oară!

acum 2 zile

Vestea că va deveni tată pentru a treia oară, a fost dată de ziua fiicei lui, Violeta.

Ştefan Bănică a dat vestea cea mare! Va deveni tată pentru a treia oară

acum 2 zile

Ştefan Bănică a dat vestea cea mare! Va deveni tată pentru a treia oară! Soţia lui, Lavinia Pârva, este însărcinată! Avem imagini cu momentul în care a făcut anunţul, dar şi imagini cu burtica de graviduţă a artistei!

Skizzo Skilz este un tată exemplu şi îşi răsfaţă cele două fete din viaţa lui cum ştie mai bine

acum 5 zile

Skizzo Skilz a fost surprins de paparazzii Spynews.ro alături de cele mai importante persoane din viaţa lui. Artistul este un tată exemplu şi îşi răsfaţă cele două fete din viaţa lui cum ştie mai bine.

Telenovelă dramatică. Soțul a fugit cu bonă de 16 ani! Explicația tatălui

acum 5 zile

Mama Cătălina a simţit că înnebuneşte, atunci când bărbatul ei, de 44 de ani, s-a cuibărit în braţele bonei eleve.

Mama Tincuţa vrea să-și dea fiica de frică tatălui pedofil

acum 5 zile

Tatăl copilei a ajuns atunci pe mâna poliţiştilor. Iar mai apoi a fost închis. Însă, în curând, bărbatul ar putea fi eliberat. Gând care o face pe mama Tincuţă să tremure de frică. Se teme pentru viaţa ei, dar şi mai tare se teme pentru viaţa fiicei.

Răpire în stil mafiot?! De 27 de ore, Mario e de negăsit!

acum 5 zile

Bărbatul spune că ieri, la ora 14, copilul l-a sunat pentru a-i spune tatălui său că a ieşit de la şcoală şi că poate veni după el, lucru care se întâmpla în fiecare zi. Tatăl a plecat înaintea copilului, doar că nu l-a mai găsit pe fiul lui.

Adrian Enache e cel mai mândru tată. Diana i-a moștenit talentul

acum 6 zile

Diana și Adrian Enache, fiică și tată, sunt cei mai buni prieteni. Cei doi merg împreună la toate evenimentele muzicale.

Roxana Nemeş, gest extrem pentru tatăl ei. Cum l-a ajutat artista într-un moment de cumpănă pe omul care i-a dat viaţă

acum 7 zile

Roxana Nemeş a făcut un gest extrem pentru tatăl ei. Iată cum l-a ajutat artista într-un moment de cumpănă din viața lui.

Radu Vâlcan, în culmea fericirii. A devenit tătic pentru a doua oară

acum 9 zile

Bucurie mare în familia lui Radu Vâlcan. Soţia prezentatorului a născut.

Cătălin Moroșanu, viața campionului cu tatăl pădurar și mama învățătoare

acum 11 zile

A crescut în pădure alături de tatăl pădurar şi a fost pus cu burta pe carte de mama învătătoare. Înainte de marea retragere, Cătălin Moroşanu mai vrea să dea o lovitură.

Tatăl lui Carmen Şerban se luptă în fiecare zi cu o boală cruntă

acum 13 zile

O vedeţi mereu cu zâmbetul pe buze la TV, însă în spatele camerelor de filmat ascunde o durere imensă. Tatăl lui Carmen Şerban se luptă în fiecare zi pentru a mai apuca să îşi vadă nepoţii crescând.

”Mi-ați omorât copilul!” Tatăl crede că se încearcă mușamalizarea cazului

acum 14 zile

Cu ultimele puteri şi cu lacrimile şiroaie pe obraz, tata Ion îşi strigă disperarea. Bărbatul acuză că fetiţa lui, de doar 10 ani, ar fi murit din cauza celor care ar fi trebuit să se îngrijească de ea! Susţine bărbatul distrus de durere. Tulburătoar e că Andreea, fiica lui...

”Mami, hai acasă!” Mama, cu amantul? Tatăl, cu disperarea!

acum 14 zile

Cinci îngeraşi se usucă pe picioare de dorul mamei, de când femeia care le-a dat viaţă a plecat de lângă ei. Iar acum, în prag de sărbători, copiii au rămas doar în grija tatălui, care plânge, zi şi noapte, după soţia lui. Ajuns la capătul puterilor, Ioan Olaru îşi implora...

Sorin Brotnei, primele declaraţii după ce a devenit tătic

acum 15 zile

Sorin Brotnei face primele declaraţii, după ce a devenit tătic! Fostul component al trupei Akcent este în culmea fericirii, după ce soţia lui a adus pe lume primul lor copil. Iar bucuria e atât de mare încât artistul se gândeşte deja la încă un bebeluş.

Tatăl fetei torturate: ”Am fost la Poliție. Am găsit-o într-o stare jalnică. Acum este internată”

acum 15 zile

Tatăl fetei torturate a vorbit la Acces Direct. ”Am fost la Poliție. Am găsit-o într-o stare jalnică. Acum este internată”, a spus acesta.

Astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Romică Țociu, la “CulTOUR”: “Nu mi-aș lăsa familia și nu l-aș părăsi pe Palade”

acum 16 zile

Romică Țociu, îndrăgit actor de comedie și concurent la “Te cunosc de undeva!”, face declarații surprinzătoare, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Acesta vorbește, la “CulTOUR”, despre cel mai important sfat primit care l-a ajutat enorm în...

Locuieşte la o fermă, împreună cu cele trei fiice, dar riscă în orice clipă să le piardă pe cele mici. Este drama unui bărbat care a fost părăsit de mamele copiilor săi

acum 20 zile

Locuieşte la o fermă, împreună cu cele trei fiice, dar riscă în orice clipă să le piardă pe cele mici. Este drama unui bărbat care a fost părăsit de mamele copiilor săi. Doar că ultima lui soţie a plecat când fiica lor avea doar. trei săptămâni. Iar de aici povestea se...

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv