Cautare: 686 rezultate dupa tagul "taur"

Horoscopul zilei 19 Februarie. Taurii au o zi tensionată! Ce se întâmplă cu zodia ta

acum 4 zile

Nativii în Taur nu vor avea chestiuni urgente sau importante, ci mai degrabă cu întalniri de protocol, întrețin niște relații. Aceștia au un interes pentru creșterea salariului sau a altor câstiguri.

Horoscopul zilei 31/01/2018. Leii sunt stimulaţi de starea de bine din sânul familiei

acum 23 zile

Pentru nativii din zodia Leu ceea ce îi stimulează entuziasmul este starea de bine pe care o au în sânul familiei. Parca şi proiectele se realizează mai repede. Sunt sfătuiţi să ţină cont de părerile partenerului de viaţă

Horoscopul Zilei, 24 ianuarie 2018. Balanțele reușesc să ducă la bun sfârşit tot ce şi-au propus

acum 30 zile

Taurii pot miza în totalitate pe sprijinul persoanei iubite pentru punerea în practică a proiectelor personale. Reuşitele nu vor întârzia să apară.

HOROSCOPUL ZILEI - 21 IANUARIE: Nativii Leu sunt răsfățați, iar Gemenii au parte de schimbări drastice în viața lor

acum 33 zile

Horoscopul zilei de 21 Ianuarie aduce o mulţime de veşti pentru toate zodiile. Cine îşi schimbă locul de muncă, cine câştigă bani şi cine o duce bine pe plan amoros vedeţi mai jos.

Horoscopul zilei 21/01/2018. Racii întâlnesc o persoană specială care le va capta cu totul atenţia!

acum 33 zile

Racii întâlnesc astăzi o persoană specială care le va capta cu totul atenţia! Totuşi ar fi bine să nu discute pe teme prea personale, de la prima întâlnire.

Horoscopul zilei 20/01/2018. Taurii pun cariera pe primul loc

acum 34 zile

Taurii pun cariera pe primul loc. Nu este nimic rău în asta, ba mai mult.sunt chiar de apreciat. Însă, ar fi bine să acorde mai multă atenţie persoanei iubite.

Horoscopul zilei 10/01/2018. Taurii au parte de evenimente neprevăzute în prima parte a zilei

acum 44 zile

Berbec. Este o zi favorabilă în care aveți șanse să realizați tot ce v-ați propus sut favorizate, în special relațiile cu colegii de muncă și cu partenerii de afaceri.

Horoscopul Zilei, 27 decembrie 2017. Nativii Taur au de rezolvat lucruri importante

acum 58 zile

Apar chestiuni importante, dar ați prefera să vă luati răgazul necesar de a lua în calcul toate implicațiile înainte de a da răspunsul care vi se cere. În alt plan, vă convinge ființa iubită sau o ofertă atractivă să faceți o rezervare la munte, cu plecarea după revelion.

Horoscopul zilei 25/12/2017. Cadourile preferate în funcţie de fiecare zodie

acum 60 zile

Nativii din zodia Taur preferă surprizele tematice, iar acum tema este Crăciunul. L-ar încânta un pluover cu reni sau un fular cu fulgi de ea. Ideea este să fie piese ale unor branduri bune.

Cei 3 bărbați de aur ai zodiacului – Alături de ei vei avea garanția fericirii!

acum 66 zile

Iată ce zodii au în structura lor garanția unei relații fericite până la adânci bătrâneți.

Horoscopul zilei 16/12/2017. Taurii au parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar

acum 69 zile

Taurii au parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Indicat ar fi să profite de acest moment pentru că au şanse reale să-şi sporească bugetul.

Horoscopul zilei 14 Decembrie 2017. Taur: Liniște în relația de cuplu

acum 71 zile

Pentru tauri, în cuplu sau intr-o relatie de afaceri, se poate să apară împăcarea ori acordul după o situație tensionată recentă și să nu rămână loc de frustrări. O declaratie neașteptat de calda din partea cuiva care v-a urmarit indeaproape în ultimul timp și ar vrea sa fiți...

Horoscopul Zilei, 13 Decembrie 2017. Taurii sunt nervoși

acum 72 zile

Berbec. S-ar putea să fiți mult mai sensibil și să nu vă simțiți în formă. Evitați deciziile importante și nu faceți planuri de viitor.

Horoscopul zilei 11 Decembrie 2017. Taur: Primiți o sumă de bani

acum 74 zile

Taurii încep săptămâna în forță: apar noutăți care îl vor ține în priză, trebuie să facă față unor mișcări ale concurenței ori vor ține pasul cu colegi mai tineri. Cineva care le-a lăsat o pauza de reflecție, ar putea să revină mai insistent și mai hotărât să le fie...

Horoscopul zilei 10/12/2017. Taurii pot primi o moștenire

acum 75 zile

Berbecii își încep ziua cu schimbări importante. Este posibil să renunte la gândirea negativă și să se în carce de optimism.

HOROSCOPUL ZILEI: 8 DECEMBRIE – Nativii Săgetător vor pleca într-o deplasare

acum 77 zile

Horoscopul zilei de 8 Decembrie aduce o mulţime de veşti pentru toate zodiile. Unele vor avea parte de surprise financiare, iar altele vor pleca în deplasări cu partenerul.

Horoscopul zilei 07/12/2017. Berbecii vor lua o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţia de cuplu

acum 78 zile

Astăzi se manifestă un interes sporit pentru viaţa de cuplu! Berbecii au posibilitatea de a lua o decizie importantă cu efecte benefice pe termen lung în ceea ce priveşte armonia din relaţia cu partenerul de viaţă

Horoscopul săptămânii 04 - 10 decembrie 2017

acum 81 zile

Află ce ne rezervă astrele în săptămâna 04 - 10 decembrie 2017!

99 DE ANI DE LA UNIREA DE LA ALBA IULIAHoroscopul Zilei, 01 decembrie 2017. Berbecii sărbătoresc Marea Unire alături de persoana iubită

acum 84 zile

Nativii Taur au o latură iubitoare când vine vorba de sărbători și cei dragi. Probabil nativul acestei zodii are drapelul în geam și așteaptă parada.

1
2
3
4
5
»