Cautare: 817 rezultate dupa tagul "taur"

Horoscopul zilei 20 iulie 2018. Schimbări de program de ultim moment pentru nativii din zodia Taur

acum 1 zile

Pentru nativii din zodia Taur intervin schimbări de program și nu este indicat să vă faceți un plan strict. S-ar putea să aibă de făcut câteva drumuri scurte în interes de serviciu

Horoscopul zilei 26 iunie 2018. Taurii sunt irascibili, iar gemenii au parte de momente romantice

acum 25 zile

Berbec. În prima parte a zilei este posibil să fiți sensibili și să resimțiți o stare de confuzie. Nu este exclus ca relațiile cu cei din jur să se tensioneze din cauza unor neînțelegeri.

Horoscopul zilei 25 iunie 2018. Taurii sunt irascibili, iar berbecii ar trebui să evite întâlnirile cu prietenii și rudele

acum 26 zile

Berbec. Având în vedere că aveți tendința să vă enervați ușor și este foarte posibil să provocați certuri, ar fi bine să evitați întâlnirile cu prietenii și cu rudele.

Horoscopul zilei 19/06/18. Taur: Un prieten v-ar putea propune să vă asociați într-o afacere

acum 32 zile

Taur: Un prieten v-ar putea propune să vă asociati într-o afacere care pare rentabila. Deși nu se intrevede nicio dificultate importantă, vă sfătuim să analizati cu atentie propunerea.

Horoscopul zilei 15/06/2018. Taurii vor avea realizări frumoase în afaceri sau la locul de muncă

acum 36 zile

Taur: La locul de muncă sau în afaceri puteți avea realizări frumoase dar nu este exclus să aveți de muncă mai mult decat v-ați asteptat.

Horoscopul Zilei, 12 Iunie 2018. Taur: Aveți idei originale pentru rezolvarea unor probleme profesionale

acum 39 zile

In prima parte a zilei este posibil să fiți indispus din cauză ca o afacere a dat rezultate mai slabe decât v-ați asteptat. Daca analizați situatia cu calm si detasare, puteti descoperi cauza problemei.

Horoscopul zilei 30 Mai. Taur: Revedere plăcută cu cei dragi

acum 52 zile

Revedere placută pentru nativii Taur, vor face schimb de amabilități.poate chiar și de cadouri. Aceștia se hotărăsc să facă schimbări în alimentația lor, schimbări ce țin de cantități, nu doar ingrediente.

Horoscopul zilei 25 Mai 2018. O zi de vineri plină de surprize interesante

acum 57 zile

O zi deosebita, în care bunul simț și experiența nativilor Taur ori sfatul unui specialist pot ajuta ca aceștia să facă o alegere judicioasă.

Horoscop 25 Mai 2018. Taurii au parte de dificultăţi în toate activităţile care necesită simţul practic!

acum 57 zile

Taurii s-ar putea să întâmpine dificultăţi serioase în toate activităţile care necesită simţul practic! Ar fi bine să se limiteze la chestiuni de rutină!

Horoscopul săptămânii! Află ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie!

acum 61 zile

Horoscopul săptămânii! Află ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie!

Horoscopul zilei 18 Mai 2018. Fericire în viața sentimentala! Cine sunt norocoșii

acum 64 zile

Este momentul ca nativii taur să insiste, să își reafirme disponibilitatea. să iși susțină o activitate pentru a se bucura de rezultatele muncii

Fenomen astrologic rar! Lună nouă în semnul taur! Astăzi ai șansa să câștigi o sumă mare de bani

acum 67 zile

Daniela Simulescu vorbește despre un fenomen astrologic rar. Acest fenomen poate să vă ajute să câștigați o sumă mare de bani.

Horoscopul Zilei, 14 Mai 2018. Succes pe toate planurile pentru nativii Taur

acum 68 zile

Un excelent început de săptămână pentru voi: limpezime în gânduri, claritate în acțiuni. La fel de important este faptul că încep să se materializeze acele proiecte ale voastre care până acum au stat în așteptarea ofertei potrivite sau a momentului oportun.

Horoscopul zilei12/05/2018. Tauri pun mult suflet în tot ceea fac

acum 70 zile

Toată admiraţia pentru Tauri care pun mult suflet în ceea fac! Însă.atunci cand intra într-o relatie, au tendinta să-şi divinizeze partenerul. Ar fi bine să îşi controleze putin sentimentele

Horoscopul Zilei, 25 aprilie 2018. Gemenii riscă să sufere o deziluzie pe plan sentimental

acum 86 zile

Astăzi se recomandă prudenţă şi atenţie! Gemenii riscă să sufere o deziluzie pe plan sentimental, dar sunt capabili să o depăşească destul de uşor! Sunt activi în societate şi simt că prietenii le sunt aproape!

Horoscopul zilei 20 Aprilie. Zodia care face o mutare majoră! Cea mai afectată zodie a zilei

acum 92 zile

Nativii taur depășesc o perioadă în care s-au simțit ca într-un con de umbră, ca și cum nimeni nu a observat strădaniile lor. Vor aprecia un sfat primit sau o ofertă

Horoscopul Zilei, 18 aprilie 2018. Astrologii anunță schimbări pe plan sentimental

acum 94 zile

Nativii Taur nu sunt în cea mai bună formă. Aceștia trebuie să se exprime cât mai clar ca să nu fie înțelesi greșit și să-și tempereze orgoliul.

Horoscopul zilei 25/03/2018. Taurii descoperă cel mai bun de a se relaxa alături de partenerul de viaţă

acum 118 zile

Taurii vor descoperi cel mai bun mod de a se relaxa alături de partenerul de viaţă şi de prieteni. Sunt şanse mari să iesă din oraş.

Horoscopul zilei 24 Martie. Rac: Vreți să luați taurul de coarne în relație

acum 119 zile

Nativii Rac vor să ia taurul de coarne și să regleze raporturile într-o relație. Acestia s-ar putea să fie surprinși de argumentele partenerului.

Horoscopul Zilei, 22 martie 2018. Deciziile importante trebuie amânate

acum 121 zile

Talentul creativ al nativilor Taur este apreciat în societate. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să profite de acest context favorabil pentru rezolvarea problemelor profesionale și în afaceri.

1
2
3
4
5
»