Cautare: 695 rezultate dupa tagul "telefon"

După ce vijelia a muşcat din România, au început să curgă alertele. Meteorlogii au emis avertizări în cascadă

acum 1 zile

Niciuna însă de cod roşu. Specialiştii susţin că astfel de fenomene nu pot fi prevăzute din timp. Unii oficiali admit că, aşa cum au venit mesajele seara trrecută, nu au putut face nimic pentru a-şi pune la adăpost localnicii. Astăzi, premierul a anunţat că a găsit soluţia. Un...

Flavia, supărată pe colegul Dani: "Cum o fi să intru la tine în telefon și să văd cine îți scrie, ce-i asta?"

acum 2 zile

Flavia este foarte revoltată din cauza colegului său de platou Dani Oțil. Prezentatorul s-a uitat pe telefonul ei și i-a citit mesajele primite.

JO: ”Când m-am despărțit am plâns două ore în telefon cu mama. Mă bucur că am relația asta cu ea”

acum 3 zile

JO vorbește la ”Dincolo de aparențe” despre relația cu mama ei. ”Când m-am despărțit am plâns două ore în telefon cu mama. Mă bucur că am relația asta cu ea”, a declarat solista.

Râzi cu lacrimi! Prium selfie bio: cu vaca la păscut

acum 7 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News cum arata primul selfie bio.

Apple lansează ediția aniversară de 10 ani a iPhone

acum 7 zile

Cel mai aşteptat smartphone al anului va fi lansat oficial în câteva minute.După ce a pierdut teren în faţa principalilor rivali, Apple încearcă să revină pe primul loc în topul producătorilor de telefoane mobiile

Gigantul Apple va lansa unul dintre cele mai aşteptate modele de telefon ale companiei, Iphone X

acum 7 zile

Zi importantă şi pentru iubitorii de tehnologie! Gigantul Apple va lansa unul dintre cele mai aşteptate modele de telefon ale companiei, Iphone X. Aparatul marchează 10 ani de la lansarea primului model iPhone şi are nişte funcţii pe măsură.

Neatza te... deşteaptă! Somnoroasa zilei a fost Oana şi a dorit piesa "De ziua ta"

acum 8 zile

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesă cu care vrei să-ţi începi ziua / da-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi ! Serviciul "Neatza...te deşteaptă" va urează o zi excelenţă!

Spargere cu scandal la Mănăstirea Cernica! Un călugăr a refuzat să împrumute un telefon pentru un apel la 112

acum 8 zile

Scandal în parcarea Mănăstirii Cernica! Totul a început după ce o maşină a fost spartă, iar călugării au refuzat să-i ajute pe păgubiţi să sune la 112. Monahii au refuzat, de altfel, să se legitimeze în faţa poliţiştilor.

Epidemie de singurătate în România! Tinerii îşi petrec timpul cu telefonul în mână şi se izolează de restul lumii

acum 32 zile

Cu atâtea moduri de distracţie, în România este totuşi epidemie de singurătate. Din ce în ce mai mulţi tineri îşi petrec timpul cu telefonul în mână şi se izolează de restul lumii. Culmea, chiar şi atunci când ies la cafea ori în parc cu prietenii.

În 200 de metri, uite barza! A apărut primul GPS care monitorizează cuiburi de berze

acum 42 zile

Toamna se numără bobocii, iar vara, berzele albe. Recensământul care a durat o lună s-a încheiat cu un mare succes, spun reprezentanţi Societăţii Ornitologice, iniţiatorii acţiunii. Au descoperit astfel peste o mie de cuiburi noi. Cu ajutorul omului simplu, dar mai ales, graţie unei...

Rudele Ameliei, fetița de doi ani care ar fi fost înviată de niște savanți, au probe: "Eu am vorbit cu cea mică la telefon"

acum 55 zile

La fel ca Denisia, întreaga ei familie simte că trăiește într-un film de groază. În care personajul principal e Amelia. O fetiță blondă, frumoasă, pe care au dus-o la groapă acum șase luni

Dezvăluiri din trecutul părintelui Cristian Pomohaci! Un tânăr a avut o relaţie timp de 9 luni cu părintele Cristian Pomohaci!

acum 57 zile

Claudiu, un tânăr din Cluj vine cu mărturii ŞOC despre părintele Cristian Pomohaci! Bărbatul susţine că un prieten de-al său, homosexual, ar fi avut o relaţie timp de 9 luni cu părintele Cristian Pomohaci!

Dani Oțil are poze cu el gol în telefon! Flavia, pusă pe glume: ”Dar de ce ori cât aș da zoom, tot nu văd nimic!”

acum 70 zile

Dani Oțil face pe mentalistul, iar Flavia este pusă pe glume atunci când vizualizează o poză cu Dani dezbrăcat. ”Dar de ce ori cât aș da zoom, tot nu văd nimic!”, a declarat dansatoarea de la Neatza.

Adolescent a dispărut fără urmă. Mama: ”Dacă îl vedeți, să-i dați telefonul să mă sune. Vă rog!”

acum 70 zile

Un adolescent de 16 ani parcă a intrat în pământ! Băiatul a dispărut fără urmă, sâmbătă seara, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic despre el. Părinţii sunt disperaţi şi au început căutările, însă fără niciun rezultat. Mama băiatului se teme că fiul ei ar fi fost...

Furt în şapte secunde într-o librărie din Oneşti

acum 74 zile

Furt în şapte secunde într-o librărie din Oneşti! Hoţul a luat un telefon, iar totul a fost filmat de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum bărbatul de aproximativ 60 de ani intră hotărât în magazin şi se duce direct la tejgheaua pe care era un telefon mobil.

Un copil a fost desfigurat, într-o intersecţie din Iaşi, de un cablu de telefonie smuls de un autobuz

acum 84 zile

Scena şocantă a fost filmată. Atenţie, imaginile vă pot afecta emoţional. Băiatul se afla pe trotuar, când cablul de metal l-a biciuit peste faţă. S-a prăbuşit în faţa unei femei, care l-a ignorat şi a trecut mai departe. Puştiul a ajuns la spital cu răni grave şi ar putea...

Dani Oţil, o nouă cucerire, în direct! Larisa: "Accept invitaţia"

acum 91 zile

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a făcut o nouă cucerire.

Tarifele de roaming din interiorul Uniunii Europene au fost eliminate

acum 96 zile

De astăzi puteţi pleca în vacanţă fără grija cheltuielilor cu factura telefonică. Tarifele de roaming din interiorul Uniunii Europene au fost eliminate, iar acum veţi putea vorbi în străinătate cu aceleaşi costuri ca în ţară. Există însă şi câteva nuanţe ale normelor...

Iulian Şerban, bărbatul de 31 de ani, care i-ar fi sucit minţile Nicoletei: "Am făcut dragoste". Nicoleta:" Nu ne-am văzut faţă-n faţă"

acum 98 zile

De vină pentru plecarea fetei ar fi bărbatul cu 15 ani mai în vârstă decât ea. Un bărbat care pur și simplu i-ar fi luat mințile Nicoletei, atunci când fata era într-un moment mai delicat, la scurt timp după naștere. Culmea același om care ar fi și amenințat familia, susține...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV