Cautare: 17 rezultate dupa tagul "televiziuni"

La două luni şi jumătate de la tentativa de asasinat la adresa ei, Iulia Skripal rupe tăcerea

acum 29 zile

Rusoaica a dat o scurtă declaraţie de presă unei televiziuni britanice. Tânăra vorbeşte despre recuperarea dureroasă, dar şi despre dorinţa de a reveni în Rusia.

Miercuri(8 noiembrie), pe nișa televiziunilor pentru femei, Happy Channel a fost lider de audiență în Whole Day, Prime Time și Late Fringe

acum 225 zile

Postul de televiziune Happy Channel a fost ieri (8 noiembrie) lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei, target femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban, în Whole Day, Prime Time și Late Fringe. Miercuri (8 noiembrie), în...

În trei ani, Antena Stars a ajuns în topul celor mai bune televiziuni din țară

acum 553 zile

În trei ani, Antena Stars a ajuns în topul celor mai bune televiziuni din țară

Antena 3 reușeste, din nou, să se claseze în elita televiziunilor din lume

acum 597 zile

O nouă anchetă, marca "În Premieră", este nominalizată la secţiunea "investigaţii", în cadrul Galei AIB, care va avea loc la Londra. Producţia echipei lui Carmen Avram tratează una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă sistemul medical românesc: infecţiile nosocomiale.

Zeci de oameni înşelaţi în numele televiziunilor

acum 622 zile

Zeci de oameni se simt înşelaţi de o firmă de publicitate, deşi afacerea e perfect legală. Angajaţii opresc trecători pe stradă şi-i ademenesc cu câştiguri uşoare, obţinute prin participări la emisiuni TV sau reclame.

La mulți ani, Antena Stars! A împlinit 2 ani

acum 919 zile

E sărbătoare în familia Antenelor. Mezina Antena Stars împlineşte azi doi ani. Doi ani în care a crescut în audienţe şi s-a impus în topul televiziunilor din România. E pe locul 9 în clasamentul TV.

Update / Angajat al unei televiziuni, înjunghiat

acum 1144 zile

Un jurnalist de la o televiziune din Bucureşti a fost înjunghiat, în plină stradă, chiar în faţa clădirii în care lucrează. Alin Floroiu, producător la Departamentul de Sport, a fost atacat cu un cuţit de un necunoscut. Chiar pe trecerea de pietoni.

Peste 9,5 milioane de romani au urmarit luni televiziunile Intact Media Group

acum 1403 zile

Posturile Intact Media Group au inregistrat luni, 18 august, audiente in crestere. “Antenele” au fost lider de audienta atat pe publicul comercial si pe All Urban, cat si pe National, pe cea mai mare parte din intervalele orare.

Antena 3, în elita televiziunilor din lume

acum 1593 zile

Antena 3 concutează cu cele mai bune televiziuni din lume, pentru al doilea an consecutiv. Postul de televiziune a fost nominalizat la 10 categorii în finala premiilor, unde se va acorda celor mai bune programe filme şi programae tv. La New York Festivals, Antena 3 este singura televiziune din...

Trustul Intact, lider al pieţei Tv

acum 1599 zile

Televiziunile Intact sunt lidere pe intervalul day time şi pe publicul comercial.

Antena Stars, în topul celor mai bune televiziuni din România

acum 1618 zile

Vă mulţumim că ne sunteţi alături, în număr tot mai mare! Ieri, aţi fost mai mulţi ca niciodată.V-am arătat la Star Magazin imagini incendiare şi în exclusivitate, de la nunta Oanei Roman. V-am captat atenţia, iar asta s-a văzut în audienţe. Antena Stars a fost pe podium.

Sinteza Zilei: Cele mai tari gafe din televiziuni

acum 1640 zile

Anul 2013 este pe cale să se închieie, așa că Mihai Gâdea și Mircea Badea v-au pregătit un top al celor mai amuzante sau penibile, după caz, momente ale anului.

GSP TV, lider de audienta, in topul televiziunilor de sport, cu meciul Astrei, de la Nicosia

acum 1792 zile

GSP TV e la putere! A fost lider de audienta, in topul televiziunilor de sport, cu meciul Astrei, de la Nicosia. GSP TV si-a surclasat concurenta, si a urcat pana pe locul opt, si in clasamentul televiziunilor generaliste

Adriana Bahmuteanu, sechestrata in sediul televiziunii la care este actionar

acum 1920 zile

Adriana Bahmuteanu a chemat politia dupa ce bodyguarzii postului de televiziune nu au vrut s-o mai lase sa iasa din cladire.

Badea: B1, Răitaru, România Liberă, Evenimentul Zilei, plus o tonă de blogărași, plus președintele țării, plus o sumă de politicieni, nu au altă treabă de făcut, de dimineața până seara decât să comenteze emisia Antenei 3

acum 1921 zile

Mircea Badea a vorbit în cadrul emisiunii pe care o moderează despre televiziunile, ziarele, politicienii, blogării care trăiesc de pe urma comentariilor cu privire la emisia Antenei 3. "Io mă îndreb așa. Dacă vine un extraterestru pă pământ, vine de pe Marte. Și se uită el așa la...

Confidenta Loredanei Pastrama a vorbit la Acces Direct

acum 2221 zile

Elena, cea care a sfatuit-o pe Loredana Pastrama sa se duca la televiziuni a vorbit la Acces Direct.

Cele mai sexy prezentatoare de la mondial

acum 2899 zile

Sara Carbonero nu s fost singura jurnalista sexy din Africa de Sud. Iubita portarului nationalei Spaniei a avut multe rivale pentru ca toate posturile TV si-au trimis la mondial cele mai sexy prezentatoare.