Cautare: 770 rezultate dupa tagul "test"

Nea NIță a fost supus testului poligraf! Coana Păuna află adevărul despre relațiile extraconjugale ale soțului ei

acum 9 zile

56 de ani de căsnicie, presăraţi cu infidelitaţi şi bătăi! Coana Păuna spune că a îndurat o viața întreagă umilințele soțului, cu gândul că vor veni anii bătrâneţii cu linişte, pace şi mai ales respect din partea bărbatului ei!

Gianluca, testul adevărului: „Mama suferă de o boală cumplită”

acum 9 zile

Tot ceea ce ştiam până acum se schimbă la 180 de grade. Cine e cu adevarat Gianluca? După ani în care a făcut furori în întreaga planetă, abia acum s-a aflat adevărul despre Gianluca. A fost căsătorit, tatăl lui a murit, nu are o relație bună cu mama lui, suferă de o boală...

Deschide o ușă și vezi ce te așteaptă în 2018

acum 16 zile

Găsește cheia potrivită pentru ușa ta!

Test fulge pentru Paula Chirilă și fiica sa, Carla

acum 18 zile

Paula Chirilă și fiica sa, Carla, sunt invitate în cadrul emisiunii Cool Sunday Nights. Cele două au acceptat provocarea și vor lua parte la un test fulger.

Test fulger pentru Radu Sîrbu. Artistul răspunde sincer la cele mai picante întrebări: „Am vrut să renunț definitiv la muzică”

acum 21 zile

Matinalii i-au pregătit lui Radu Sîrbu un test fulger surpriză. Artistul răspunde la cele mai picante întrebări și face dezvăluiri despre cariera lui.

Testul lui Einstein! Cine iese la tablă? Ați găsit soluția corectă?

acum 22 zile

Care este rationamentul aacestui tip de calcul?

Naty face testul de sarcină în direct!

acum 23 zile

Natalia Mateuț dă semne că ar fi însărcinată.Prezentatoare spune că simte anumite schimbări în organismul ei, iar instinctul matern i s-a dezvoltat foarte mult.

Este sau nu Natalia însărcinată? „Simt că instinctul matern mi s-a dezvoltat!

acum 23 zile

Natalia Mateuț dă semne că ar fi însărcinată.Prezentatoare spune că simte anumite schimbări în organismul ei, iar instinctul matern i s-a dezvoltat foarte mult.

Ai ochi de aviator? Fă TESTUL și descoperă dacă vederea ta este ageră!

acum 27 zile

Ne dorim puterea unui leu, ochi de vultur și minte de elefant, dar Mama Natură nu ne binecuvântează pe toți cu astfel de daruri

Mihai Morar, test pentru proaspeții căsătoriți

acum 31 zile

Mihai Morar i-a testat pe cei doi miri, Oana și Laurențiu, în noaptea nunții lor. Cei doi au trecut testul cu bine și au raspuns pozitiv la toate întrebările.

Test fulger pentru vedete!

acum 36 zile

Colegul nostru Vlad Mogoş a supus câteva vedete la un test fulger. Au fost întrebate dacă sforăie, dacă au minţit, au înşelat, sau dacă au furat. Aflaţi ce au răspuns şi cine a trecut testul!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV