Cautare: 33 rezultate dupa tagul "ton"

Beneficiile consumului de ton sunt...

acum 14 zile

Iată ce beneficii are asupra organismului nostru consumul de ton.

Una din două conserve de ton din magazinele româneşti este contaminată cu elemente radioactive

acum 85 zile

Tonul capturat în Oceanul Pacific a declanşat alerta şi la noi. Pentru prima oară, specialiştii recomandă chiar evitarea consumului. O cercetare a arătat că tonul din zona cunoscută pentru radioactivitate conţine cesiu 137, care poate cauza cancer. Asociaţia Pro Consumatori susţine...

"Trio Tartar" cu trei feluri de peşte

acum 259 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă cu trei tipuri de peşte - ton, somon şi butter fish - "Trio Tartar"

Dansul şi gătitul se împletesc perfect în această farfurie! Din bucătăria franceză, la "Chefi la cuţite"

acum 272 zile

A lucrat ca bucătar în Franţa, însă marea dorinţă este să reuşească şi în România! Pentru a-şi dovedi că poate face asta, concurenţa a venit la "Chefi la cuţite"

Salată de ton plină de culoare

acum 496 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă perfectă pentru anotimpul fierbinte - o salată de ton plină de culoare cu mai multe tipuri de ardei.

Aviz FASHIONISTELOR! Au apărut balerinii în funcție de tonul pielii!

acum 599 zile

Pentru amatoarele de pantofi de lux avem o veste bună!

Rețeta dimineții: Toast cu ton, ou și salată

acum 672 zile

Bucătarul de la Neatza, Vlădutz, vă propune în această ediție o rețetă delicioasă: ”Toast energizant”.

Ce ascund conservele de ton în realitate? Ceea ce mănânci nu e nici pe departe pește!

acum 873 zile

Dacă tonul este unul dintre alimentele tale preferate, ar fi timpul să te răzgândești

O rețetă DELICIOASĂ! Tartar de ton, FĂRĂ FOC!

acum 979 zile

Se curăță o jumătate de avocado și se lasă în zeamă de lămâie. Se presară câteva semințe de chia și câțiva stropi de ulei de susan, ulei de măsline. Se amestecă totul. Peste bucățile de ton se toarnă puțin ulei de susan, ulei de măsline, sare, piper...

A înțepat o conservă de ton iar motivul este INEDIT! Rezultatul final este WOW!

acum 980 zile

Atunci când vine vorba despre supraviețuire, să cunoști câteva trucuri este necesar. Acesta este unul dintre cele mai simple posibile, mai ales dacă ești genul care merge să facă drumeții sau iese cu cortul

Roșii umplute cu ton și brânză

acum 1296 zile

Tonul se scurge de suc. Roșiile se spală și li se taie căpăcelele. Cu ajutorul unei lingurițe, se scoate miezul. Brânza se amestecă cu bulionul, ceapa tocată, pătrunjelul, sarea, piperul. Tonul se mărunțește și se pune în roșii. Apoi roșiile se umpluu cu...

Delicatesă din somon și ton

acum 1337 zile

Somonul se taie sub formă de cubulețe și se trage la tigaie în ulei de măsline și lamâie. Cașcavalul se dă prin răzătoare fină și se pregătește o pastă din restul de ingrediente. Se servește cu baghetă și salată verde! Vezi aici video-ul preparatului!

Delicatesă din somon și ton

acum 1337 zile

Vlăduț gătește: ”Delicatesă din somon și ton”.

Spaghete cu ton

acum 1357 zile

Se prepară un sos de roșii din pasta de roșii și ardei, ardei iute, ulei de măsline, busuioc, rozmarin și măsline verzi. Spaghetele se fierb, după care se pun peste sos. Apoi se adaugă rucola și tonul, preparat cu ceapă verde și măsline. Vezi aici video-ul preparatului.

Spaghete cu ton

acum 1357 zile

Vlăduţ găteşte: "Spaghete cu ton".

Risotto cu ton

acum 1358 zile

Orezul se fierbe și se clătește în apă rece, se scurge. Ceapa se toacă și se presară cu sare. Se amestecă toate ingredientele, tonul se pune cu tot cu ulei. Se servește rece.

Sushi cu ton

acum 1376 zile

Orezul se fierbe şi se lasă în apa în care a fiert. Se strecoară şi se adaugă zahărul, sarea, oţetul şl se amestecă. Morcovii se călesc, apoi se taie fâşii subţiri. Se taie şi ceapa. Peştele se taie bucăţi subţiti, cât un deget. Se spală algele,...

Placinta cu ton

acum 1509 zile

Ingrediente: 200 g de ton 300 g branza telemea 150 g masline 1 ceapa mare 8 linguri faina 1 cana lapte 8 oua verdeata 2-3 linguri ulei Mod de preparare: Tonul maruntit se caleste impreuna cu...

Chef Joseph Hadad gateste la Neatza

acum 1666 zile

Chef Joseph Hadad a venit la “Neatza” sa gateasca o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Extravaganta Neatza".

Paste cu ton si mazare

acum 1743 zile

Se fierb pastele se scurg si se racesc. Usturoiul se toaca si se caleste in uleiul de masline, se stinge cu smantana si apoi se adauga mazarea, sarea si piperul. Se tine pe foc cateva minute, pana da in clocot si se adauga tonul. Se mai fierbe pentru inca 10 minute. La final se...

1
2

Observator.TV