Cautare: 7 rezultate dupa tagul "triumf"

Peste 3 500 de militari români dar şi soldaţi englezi, greci, canadieni ori americani vor defila pe sub Arcul de Triumf de ziua naţională a României

acum 155 zile

Astăzi, militarii dar şi pompierii, poliţiştii, jandarmii şi ceilalţi participanţi s au încălzit la primele repetiţii pentru marea paradă. Corina Matlinschi a fost la poligonul unde s-au ţinut antrenamentele şi ne poate spune dacă toată lumea e pregătită pentru defilare.

Accesul la Arcul de Triumf s-ar putea face pe o pasarelă

acum 774 zile

Avem un Arc de Triumf, dar nu putem să ajungem la el. E marea problemă şi dilemă a autorităţilor cu puţin timp înainte ca unul dintre simbolurile Bucureştilor să poată fi revăzut în toată splendoarea lui.

S-a născut fără mâini şi picioare, dar se bucură de viaţă mai mult decât restul omenirii

acum 1484 zile

Nick Vujicic s-a născut fără mâini şi picioare din cauza ueni boli rare - sindromul tetra-amelia.

Colectia Chanel, triumf la Paris

acum 1877 zile

O calatorie in jurul lumii. Una in materie de moda evident! Pentru ca in centrul atentiei la Paris a fost designerul Karl Lagerfeld. In jurul unuui urias glob ce infatisa pamantul el a dezvaluit lumii ultima colectie Chanel.

Triumf romanesc in Italia! Andreea Olariu

acum 2692 zile

Triumf romanesc in Italia, la celebrul concurs Io Canto. La doar 14 ani, Andreea Olariu, o adolescenta din Constanta cu voce exceptionala a castigat premiul special al juriului.

Observator.TV