Cautare: 206 rezultate dupa tagul "trup"

Un câine maidanez a salvat viaţa unui ciclist amator. Bărbatul s-a accidentat în Munţii Semenic, şi până să vină salvatorii, i-a ţinut companie şi chiar l-a încălzit cu propriul trup

acum 3 zile

Un câine maidanez a salvat un bărbat care s-a rănit în Munţii Semenic după ce a căzut cu bicicleta. Victima a reuşit să sune la 112, dar până la sosirea salvatorilor, cel care l-a ajutat a fost un căţel fără stăpân. Animalul s-a aşezat lângă el, l-a protejat cu propriul corp...

Trupul parapantistului american recuperat din Munţii Bucegi va fi repatriat

acum 43 zile

S-a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul parapantistului american, recuperat mort, ieri seară, din Bucegi. Magistraţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti anchetează modul în care a sfârşit bărbatul de 40 de ani.

O femeie și-a ucis mama, după care a dat foc trupului! Cumnata fiicei: "Alerga lumea cu toporul"

acum 87 zile

O crimă terifiantă a șocat medicii legiști și a scandalizat o întreagă comunitate. O femeie și-a ucis cu sânge rece propria mamă, după care a dat foc trupului. Măcelul ar fi putut fi evitat, cel puțin în opinia vecinilor.

Rămas bun, Ionela Prodan! România își plânge marea artistă

acum 92 zile

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan este scos din capelă. Artista este condusă pe ultimul drum de zeci de mii de oameni.

Ce se întâmplă la capela unde este depus trupul Ionelei Prodan

acum 93 zile

Ce se întâmplă la capela unde este depus trupul Ionelei Prodan. Apropiații au venit să-și ia rămas bun de la marea artistă.

Un cadavru a fost găsit într-o pădure din Râmnicu-Vâlcea. Trupul neînsufleţit era îngropat în pământ

acum 93 zile

Caz înfiorător în Râmnicu Vâlcea. Trupul unei tinere de 19 ani a fost găsit îngropat într-o pădure din zona Goranu. Principalul suspect este chiar iubitul ei.În urmă cu aproximativ o lună, pe fondul unei crize de gelozie, individul ar fi omorât-o. Nimeni nu a anunţat însă...

Descoperire macabră în Prahova

acum 113 zile

Trupul fără viaţă şi dezbrăcat al unei femei a fost găsit la marginea terenului de fotbal din Ologeni de copiii ieşiţi la joacă. Puştii au alertat imediat autorităţile. Iar poliţiştii au stabilit rapid că victima este o localnică dispărută de câteva zile de acasă. Acum,...

Familia şi cei mai apropiaţi prieteni şi-au luat rămas-bun de la Andrei Gheorghe. Trupul jurnalistului a fost incinerat

acum 118 zile

Naţiunea şi-a luat astăzi rămas-bun de la Andrei Gheorghe.Trupul jurnalistul a fost incinerat la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Capitală, în faţa familiei şi a apropiaţilor din lumea radioului şi a televiziunii. Un preot exclus din Biserica Ortodoxă Română a oficial o slujbă de...

Trupul lui Andrei Gheorghe a fost depus în secret într-o capelă!

acum 119 zile

Institutul de Medicină Legală Mina Minovici a eliberat certificatul de deces al lui Andrei Gheorghe iar în aceste momente, familia îşi ia adio de la jurnalist.

Ce se întâmplă cu trupul Israelei Vodovoz

acum 128 zile

Sunt şase zile de când Israela a fost găsită fără suflare în apartamentul ei. Ce se întâmplă cu trupul ei neînsufleţit

Cum arată Jennifer Lopez și Mihaela Rădulescu la 48 de ani

acum 134 zile

Cele două vedeta au imagini cu trupurile lor la vârsta de 48 de ani. Acestea arată mai bine ca niciodată.

Exercițiile care te ajută să slăbești

acum 155 zile

Faci puțină mișcare, renunți la mâncare și ai un trup de milioane! Iată care sunt exercițiile care te ajută să slăbești.

Mariana Cojocaru: „Noi suntem spirit plus suflet venit în trup”

acum 180 zile

Mariana Cojocaru, invitată în emisiunea Dincolo de aparențe, vorbește despre ființa umană. Astrologul spune că noi suntem spirit plus suflet venit în trup.

Trupul Majestăţii Sale, Regele Mihai I, depus la Lausanne

acum 221 zile

Trupul Majestăţii Sale, Regele Mihai I, a ajuns la Biserica Ortdoxă din Lausanne! La această oră preoţii oficiază o slujbă de comemorare pentru ultimul monarh al României.

Trupul Regelui Mihai, adus în România

acum 226 zile

Vor fi zile de doliu naţional, în onoarea Regelui MIhai. Miercurea viitoare, corpul neînsufleţit va ajunge pe aeroportul Henri Coandă apoi şi va fi dus la Castelul Peleş, unde va fi depus.

Regele, pentru ultima dată la Castelul Peleș

acum 227 zile

Trupul Regelui va fi adus, conform protocolului, la Sinaia, unde va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleş.

Trupul Regelui va fi depus la Castelul Peleș

acum 227 zile

La Palatele Elisabeta şi Peleş, drapelul a fost coborât în bernă. Mâine se deschid cărţile de condoleanţe. "Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalităţi ale României şi a scris cu litere mari istoria României", a transmis şeful statului.

Cristina Stamate, ultimul drum la teatru. Trupul actriței va fi depus în foaierul Teatrului Constantin Tănase

acum 234 zile

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Cristinei Stamate va fi depus în scurt timp în foaierul Teatrului Constantin Tănase. Actori colegi dar şi admiratori vor merge să-şi ia bun rămas de la actriţă.

Trupul neînsuflețit al Stelei Popescu va fi depus pentru un ultim omagiu la Teatrul „Constantin Tănase”

acum 238 zile

Teatrul „Stela Popescu” i-a adus un omagiu „inegalabilei” artiste al cărui nume îl poartă.

Cum reușește Jennifer Lopez să arate ca la 20 de ani

acum 250 zile

Jennifer Lopez nu mai are nevoie de nicio prezentare! Vedeta afişează un trup de invidiat care i-a făcut pe mulţi să se întrebe de-a lungul timpului, şi pe bună dreptate, care este secretul siluetei sale fără cusur.

1
2
3
4
5
»