Cautare: 56 rezultate dupa tagul "venituri"

Românii au câştigat mai mulţi bani în 2017

acum 12 zile

Românii au avut în 2017 venituri mai mari cu sute de lei. Asta arata cele mai recente date publicate de Institutul Naţional de Statistică. Peste jumătate din banii noştri se duc pe mâncare şi întreţinere.

Măririle salariale ale medicilor ar putea să fie doar pe hârtie

acum 103 zile

Măririle salariale ale medicilor ar putea să fie doar pe hârtie. Sindicaliştii din Sănătate ameninţă cu proteste, după ce calculele lor demonstrează că majorările promise de guvernanţi sunt, d efapt, de câteva zeci de lei.

Psihologii din spitale, venituri mai mici

acum 108 zile

Revoluţia fiscală îi nedreptăţeşte pe psihologii care lucrează, alături de medici, în cele mai complicate secţii din spitalele din România! Noua lege a creşterii veniturilor din Sănătate creează o situaţie de-a dreptul absurdă.

Locații de vis pentru cei cu venituri peste medie

acum 142 zile

Hotelurile din imaginile următoare sfidează şi cele mai îndrăzneţe visuri. Sunt ascunse sub apă sau, dimpotrivă, sculptate într-un versant de munte.Sunt destinate, e drept, mai mult aventurierilor şi, în unele cazuri, celor cu venituri peste medie

Cum vor arăta veniturile românilor în 2018

acum 169 zile

Anul 2018 este plin de noutăţi când vorbim de veniturile tuturor românilor. De la trecerea contribuțiilor de la angajator la salariat, până la o serie de creşteri salariale mici în zona administraţiei publice, schimbările nu vor ocoli pe nimeni.

Haos înainte de "Revoluția Fiscală". Șase milioane de angajaţi nu ştiu ce venituri vor avea în 2018

acum 202 zile

Patronii sunt îngropaţi în calcule, iar şase milioane de angajaţi nu ştiu ce venituri vor avea peste doar câteva săptămâni. Cei mai mulţi oameni de afaceri încă nu au început negocierile cu salariaţii.

Milioane de români nu ştiu pe ce venituri se vor baza în 2018

acum 221 zile

A trecut "Miercurea neagră" a economiei româneşti, începe haosul. Se recalculează toate bugetele. Unii patroni au spus deja că nu vor avea bani pentru a mări salariile brute, astfel încât salariaţii să rămână cu aceiaşi bani.

Safe Income. Cum să ne gestionăm mai bine veniturile

acum 241 zile

Ţara noastră se află pe primul loc în Uniunea Europeană la creşterea economică. 5,9 % în primul trimestru, iar în al doilea 6,1. Şi Fondul Monetar Internaţional a revizuit în creştere estimările privind evoluţia economiei româneşti pentru acest an, de la 4,2% la 5,5%

Venituri de zeci şi chiar sute de mii de dolari obţinute stând în faţa calculatorului

acum 244 zile

Sună tentant, nu-i aşa? Ei bine, un nou tip de afacere i-a cucerit pe români. Şi sunt tot mai mulţi cei curioşi să afle cum pot face un astfel de business.

Bacşişul ar putea fi în din nou impozitat

acum 248 zile

Bacşişul ar putea fi în curând impozitat! Asta îşi doresc cei din organizaţiile de hoteluri şi restaurante, dar nu şi ospătarii, care se plâng că au venituri mult prea mici. 16% ar urma să fie taxa aplicată pentru bacşişuri.

Bugetul României e ba pe plus, ba pe minus! Veniturile din taxe ale statului sunt mai mici cu 1,3 miliarde de lei

acum 282 zile

Statul nu are destui bani, cifrele o spun. Oficial însă guvernanţii insistă că ne merge bine. Datele anunţate aseară de ministerul Finanţelor dezvăluie un tablou economic sumbru pentru a doua parte acestui an.

Actorul de comedie Jerry Seinfeld, venituri de zeci de milioane de dolari din spectacole de stand-up comedy

acum 333 zile

Actorul de comedie Jerry Seinfeld se numără printre vedete TV cel mai bine plătite din Statele Unite. Chiar dacă serialul care îi poartă numele s-a încheiat în 1998, Jerry Seinfeld a avut în ultimul an câştiguri de 69 de milioane de dolari. Veniturile sale au fost date publicităţii...

Politicienii au câştigat bani frumoşi de pe urma nunţilor şi botezurilor

acum 520 zile

Nunţile şi botezurile le-au adus bani frumoşi, politicienilor! Obligaţi de lege, parlamentarii şi-au declarat averile, iar unii dintre ei au recunoscut că petrecerile cu dar au fost chiar profitabile.

Prinşi în "cursa" taximetriştilor! Ce metode folosesc pentru a nu plăti mai mult la stat

acum 520 zile

Trei sferturi din veniturile taximetriştilor nu sunt declarate! Chiar patronii le sugerează colaboratorilor să aibă grijă cât încasează oficial, ca să nu plătească prea mult la stat.

1
2
3

Observator.TV