Cautare: 44 rezultate dupa tagul "venituri"

Milioane de români nu ştiu pe ce venituri se vor baza în 2018

acum 13 zile

A trecut "Miercurea neagră" a economiei româneşti, începe haosul. Se recalculează toate bugetele. Unii patroni au spus deja că nu vor avea bani pentru a mări salariile brute, astfel încât salariaţii să rămână cu aceiaşi bani.

Safe Income. Cum să ne gestionăm mai bine veniturile

acum 32 zile

Ţara noastră se află pe primul loc în Uniunea Europeană la creşterea economică. 5,9 % în primul trimestru, iar în al doilea 6,1. Şi Fondul Monetar Internaţional a revizuit în creştere estimările privind evoluţia economiei româneşti pentru acest an, de la 4,2% la 5,5%

Venituri de zeci şi chiar sute de mii de dolari obţinute stând în faţa calculatorului

acum 35 zile

Sună tentant, nu-i aşa? Ei bine, un nou tip de afacere i-a cucerit pe români. Şi sunt tot mai mulţi cei curioşi să afle cum pot face un astfel de business.

Bacşişul ar putea fi în din nou impozitat

acum 40 zile

Bacşişul ar putea fi în curând impozitat! Asta îşi doresc cei din organizaţiile de hoteluri şi restaurante, dar nu şi ospătarii, care se plâng că au venituri mult prea mici. 16% ar urma să fie taxa aplicată pentru bacşişuri.

Bugetul României e ba pe plus, ba pe minus! Veniturile din taxe ale statului sunt mai mici cu 1,3 miliarde de lei

acum 74 zile

Statul nu are destui bani, cifrele o spun. Oficial însă guvernanţii insistă că ne merge bine. Datele anunţate aseară de ministerul Finanţelor dezvăluie un tablou economic sumbru pentru a doua parte acestui an.

Actorul de comedie Jerry Seinfeld, venituri de zeci de milioane de dolari din spectacole de stand-up comedy

acum 125 zile

Actorul de comedie Jerry Seinfeld se numără printre vedete TV cel mai bine plătite din Statele Unite. Chiar dacă serialul care îi poartă numele s-a încheiat în 1998, Jerry Seinfeld a avut în ultimul an câştiguri de 69 de milioane de dolari. Veniturile sale au fost date publicităţii...

Politicienii au câştigat bani frumoşi de pe urma nunţilor şi botezurilor

acum 312 zile

Nunţile şi botezurile le-au adus bani frumoşi, politicienilor! Obligaţi de lege, parlamentarii şi-au declarat averile, iar unii dintre ei au recunoscut că petrecerile cu dar au fost chiar profitabile.

Prinşi în "cursa" taximetriştilor! Ce metode folosesc pentru a nu plăti mai mult la stat

acum 312 zile

Trei sferturi din veniturile taximetriştilor nu sunt declarate! Chiar patronii le sugerează colaboratorilor să aibă grijă cât încasează oficial, ca să nu plătească prea mult la stat.

România are un singur miliardar. Veniturile omului de afaceri provin din vânzarea automobilelor, asigurări, afaceri imobiliare și comerciale

acum 377 zile

Este cel mai bogat român și asta nu e de mirare căci averea lui Ion Țiriac depășește 1,65 miliarde de euro, mai mult față de anul trecut, când averea sa era estimată la 1,5 miliarde. Veniturile omului de afaceri, singurul din România care are o asemenea avere, provin din vânzarea...

Persoanele cu venituri mici pot solicita ajutorul pentru încălzirea locuinţei

acum 404 zile

Persoanele singure şi familiile cu venituri mici care poate acoperi integral sau parţial costurile.

Horoscopul zilei 29/07/2016. Leii fac bilantul veniturilor si cheltuielior

acum 416 zile

Leii sunt astazi contabilii familei, asta pentru ca aduna facturi si fac bilantul veniturilor si cheltuielior. Care este concluzia ? Sa fie putin mai atenti, pentru ca altfel vor avea foarte multe datorii.

De anul viitor pensionarii ar putea avea venituri mai mari

acum 442 zile

De anul viitor pensionarii ar putea avea venituri mai mari. Senatorii au votat azi o propunere legislativă de modificare a Codului Fiscal care elimină impozitul de 16% din pensii. În plus, acelaşi proiect de lege mai prevede că pensionarii nu vor mai plăti nici contribuţii la asigurările...

Scarlett Johansson, desemnată actriţa care a generat cele mai mari venituri din istoria cinematografiei americane

acum 509 zile

O actriţă de la Hollywood se poate mândri cu un record greu de egalat. Senzuala Scarlett Johansson, în vârstă de 31 de ani, a fost desemnată actriţa care a generat cele mai mari venituri din istoria cinematografiei americane, prin filmele în care a jucat.

1
2
3

Observator.TV