Cautare: 39 rezultate dupa tagul "venituri"

Bugetul României e ba pe plus, ba pe minus! Veniturile din taxe ale statului sunt mai mici cu 1,3 miliarde de lei

acum 11 zile

Statul nu are destui bani, cifrele o spun. Oficial însă guvernanţii insistă că ne merge bine. Datele anunţate aseară de ministerul Finanţelor dezvăluie un tablou economic sumbru pentru a doua parte acestui an.

Actorul de comedie Jerry Seinfeld, venituri de zeci de milioane de dolari din spectacole de stand-up comedy

acum 62 zile

Actorul de comedie Jerry Seinfeld se numără printre vedete TV cel mai bine plătite din Statele Unite. Chiar dacă serialul care îi poartă numele s-a încheiat în 1998, Jerry Seinfeld a avut în ultimul an câştiguri de 69 de milioane de dolari. Veniturile sale au fost date publicităţii...

Politicienii au câştigat bani frumoşi de pe urma nunţilor şi botezurilor

acum 249 zile

Nunţile şi botezurile le-au adus bani frumoşi, politicienilor! Obligaţi de lege, parlamentarii şi-au declarat averile, iar unii dintre ei au recunoscut că petrecerile cu dar au fost chiar profitabile.

Prinşi în "cursa" taximetriştilor! Ce metode folosesc pentru a nu plăti mai mult la stat

acum 249 zile

Trei sferturi din veniturile taximetriştilor nu sunt declarate! Chiar patronii le sugerează colaboratorilor să aibă grijă cât încasează oficial, ca să nu plătească prea mult la stat.

România are un singur miliardar. Veniturile omului de afaceri provin din vânzarea automobilelor, asigurări, afaceri imobiliare și comerciale

acum 314 zile

Este cel mai bogat român și asta nu e de mirare căci averea lui Ion Țiriac depășește 1,65 miliarde de euro, mai mult față de anul trecut, când averea sa era estimată la 1,5 miliarde. Veniturile omului de afaceri, singurul din România care are o asemenea avere, provin din vânzarea...

Persoanele cu venituri mici pot solicita ajutorul pentru încălzirea locuinţei

acum 342 zile

Persoanele singure şi familiile cu venituri mici care poate acoperi integral sau parţial costurile.

Horoscopul zilei 29/07/2016. Leii fac bilantul veniturilor si cheltuielior

acum 353 zile

Leii sunt astazi contabilii familei, asta pentru ca aduna facturi si fac bilantul veniturilor si cheltuielior. Care este concluzia ? Sa fie putin mai atenti, pentru ca altfel vor avea foarte multe datorii.

De anul viitor pensionarii ar putea avea venituri mai mari

acum 379 zile

De anul viitor pensionarii ar putea avea venituri mai mari. Senatorii au votat azi o propunere legislativă de modificare a Codului Fiscal care elimină impozitul de 16% din pensii. În plus, acelaşi proiect de lege mai prevede că pensionarii nu vor mai plăti nici contribuţii la asigurările...

Scarlett Johansson, desemnată actriţa care a generat cele mai mari venituri din istoria cinematografiei americane

acum 446 zile

O actriţă de la Hollywood se poate mândri cu un record greu de egalat. Senzuala Scarlett Johansson, în vârstă de 31 de ani, a fost desemnată actriţa care a generat cele mai mari venituri din istoria cinematografiei americane, prin filmele în care a jucat.

Veşti bune pentru pensionari şi bugetari!

acum 655 zile

Biserica a pierdut la buget, sănătatea şi educaţia câştigă. Banii din puşculiţa preoţilor au fost mutaţi la alte instituţii.

Special! Zodia influențează veniturile

acum 663 zile

Berbecii pot fi imprudenți când vine vorba de bani, dar compensează cu idei foarte bune. Nu au neapărat un spirit antreprenorial puternic. Berbecii preferă să abordeze cariere dinamice, care implică riscuri și care le pot aduce beneficii directe.

Persoanele fără venituri declarate trebuie să devină asigurate

acum 743 zile

Noul Cod Fiscal le aduce surprize neplăcute românilor, în special celor fără venituri declarate. Pentru aceştia, plata asigurărilor sociale devine obligatorie de anul viitor

La Ordinea Zilei: Venituri la ASF în noiembrie şi decembrie 2013

acum 1310 zile

Dana Grecu a prezentat în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", veniturile de la ASF în noiembrie şi decembrie 2013.

Ajutor pentru datornicii la bănci

acum 1325 zile

Aproape un milion de romani care au restanţe la bănci ar putea primi ajutor de la stat. Prin acordul cu FMI, toţi cei cu venituri sub 1.600 de lei vor plăti doar jumătate din rată, 2 ani. Firmele care creează cel puţin 20 de locuri de muncă vor împărţi cheltuielile salariale cu statul.

1
2

Observator.TV