Cautare: 11 rezultate dupa tagul "victor rebengiuc"

La ”CineCOOL”, Victor Rebengiuc vorbește despre iubire: ”Amorul e un lung prilej de durere”

acum 9 zile

Invitatul acestei ediții de ”CineCOOL”, realizată de Irina Margareta Nistor, este Victor Rebengiuc, marele actor ce a interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme.

La ”CineCOOL”, Victor Rebengiuc vorbește despre cum și-a întâlnit femeia iubită: “Ciudat este faptul că noi locuiam în același bloc”

acum 12 zile

A interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme. Un actor român legendar, în platoul ”CineCOOL”. Invitatul acestei ediții a emisiunii realizate de Irina Margareta Nistor este Victor Rebengiuc.

Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc la Happy Channel

acum 16 zile

Îndrăgitul critic de film Irina Margareta Nistor trăiește, la Happy Channel, una dintre cele mai fericite întâlniri din viața sa. Duminică(10 iunie), de la ora 15.30, Irina Nistor îl are invitat, la “CineCOOL”, pe unul dintre cei mai mari actori...

Andreea Marin i-a purtat noroc lui Tuncay. Terapeutul a ajuns să trateze milionarii României

acum 61 zile

Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, pacienții lui Tuncay Ozturk. Cei doi actori s-au tratat de dureri reumatice la fostul sot al Andreei Marin.

Marți(10 octombrie), de la ora 22.30, la Happy Channel: “Happy Night”, ediție specială despre “Octav”

acum 257 zile

In aceasta seara, de la ora 22.30, telespectatorii pot urmari Happy Night la postul de televiziune Happy Channel! Fii cu ochii pe Happy!

Piesa "Umbre" a dramaturgului spaniol Marilia Samper reuneşte trei generaţii de actori geniali!

acum 387 zile

Pastila de COOLtură vă aduce în prim-plan un spectacol care reuneşte nume sonore din spaţiul artistic românesc şi nu numai: Umbre. Piesa, care-i aparţine  Mariliei Samper, dramaturg și regizor spaniol, se bucură de o distribuţie inedită: nu ma puţin de...

Mihai Bendeac: "Eu pe Victor Rebengiuc îl consider cel mai mare actor român"

acum 494 zile

Mihai Bendeac consideră că Victor Rebengiuc este cel mai mare actor român din toate timpurile.

Victor Rebengiuc, actor într-un clip provaccinare al Ministerului Sănătății

acum 592 zile

Ministerul Sănătăţii l-a luat aliat pe Victor Rebengiuc. Actorul este personajul principal al unui clip prin care autorităţile speră să-i convingă pe părinţi că vaccinurile salvează vieţi.

Tim Robbins şi Victor Rebengiuc au fost omagiaţi în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu

acum 735 zile

Tim Robbins si Victor Rebengiuc au primit o stea pe Aleea Celebritatilor din Sibiu, inspirată din Walk of Fame de la Hollywood. Distincţiile au fost acordate in cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, eveniment care atrage anual artişti renumiţi din toate colţurile lumii.

La mulți ani, Victor Rebengiuc! Celebrul actor este trezit de echipa de la Neatza

acum 865 zile

Celebrul actor român Victor Rebengiuc împlinește astăzi venerabila vârstă de 83 de ani, iar matinalii de la Neatza i-au pregătit o surpriză.

V. Rebengiuc si Ion Lucian, despre "Medalia de onoare"

acum 2783 zile

Ion, un pensionar din Romania anilor '90, primeste din intamplare Medalia de Onoare pentru fapte „eroice" din Cel de-al Doilea Razboi Mondial. Distinctia il face pe Ion sa isi rememoreze intreaga viata si sa se gandeasca la faptul ca poate nu a fost un invins. Din pacate, Ion este un om...

Observator.TV