Cautare: 1088 rezultate dupa tagul "zodii"

Horoscopul zilei 19 Ianuarie 2018. Balanțele își vor schimba prioritățile

acum 20 ore

Berbec: Eliberați de presiunea unor rezultate imediate, va bucurați că gășiți timp pe care să îl petreceți în compania unor prieteni, colaboratori. S-ar putea reface niște calcule si să aflați că ați avea bani de recuperat sau că o datorie este mai mică decât cea la care va...

Horoscopul zilei 18 Ianuarie 2018. Gemenii duc dorul celor dragi

acum 1 zile

Berbec: Începeți să fiți mai apropiați de oameni pe care i-ați cunoscut recent într-un nou colectiv, poate luați parte la un team-building sau o fi aniversarea cuiva ori un eveniment de grup. Urmează o perioada bună în plan financiar, în care câștigurile vor depăși cheltuielile...

Horoscopul zilei 17 Ianuarie 2018. Gemenii încasează o sună de bani

acum 2 zile

Berbec: Întâlnire importantă și veți putea pune la punct și ultimele detalii înainte de a parafa o înțelegere, de a semna un contract. Ați putea primi un avans ori un stimulent pentru un proiect început de curând ce se dorește a fi terminat la cele mai înalte standarde.

Horoscopul zilei 16 Ianuarie 2018. Balanțele vor demara proiecte de suflet

acum 3 zile

Berbec: Sunteți tentați să forțați notă într-o negociere, să va autopropuneti ori autopromovati și este foarte posibil că această să fie ziua voastră norocoasă din acest punct de vedere. Mulți ochi sunt ațintiți asupra voastră, iar declarațiile voastre de azi vor rămâne în...

Horoscopul zilei 15 Ianuarie 2018. Racii se confruntă cu schimbări în relația de cuplu

acum 4 zile

Berbec: Un moment de vârf pentru voi în ceea ce privește activitatea profesională sau planurile voastre pentru viitor. Ar putea veni răspunsul mult-așteptat din partea unui angajator, a șefului ori a vreunei comisii ori poate chiar voi veți face un anunț-bombă.

Horoscopul zilei 14 Ianuarie 2018. Gemeni: Cereți sfatul familiei pentru o finanțare

acum 5 zile

Consiliu de familie sau doar un tete-a-tete cu partenerul de viață pe teme financiare mai ales, despre finantarea unei afaceri eventual.

Horoscopul zilei 13 ianuarie: Săgetătorii au parte de o surpriză

acum 6 zile

Lucruri bune vin spre nativii Săgetător. Sub forma unor telefoane, salutări și chiar propuneri de interes, a unui cadou eventual, un semn de apreciere din partea cuiva drag. Zile speciale pentru săgetători: se poate să facă acelemici plăceri pentru care nu au avut timp în ultima...

Ele sunt cele mai infidele zodii. Pur și simplu aceste native nu se pot abține!

acum 8 zile

 Astrologii spun că nu doar bărbații sunt predispuși la a-și înșela partenerele, ci există și femei care înșală fără niciun regret.  Așadar, iată care sunt aceste femei care înșală: Femeia născută în zodia BERBEC: Nativele...

Ele sunt cele 4 zodii atrase DOAR de BĂIEȚII RĂI

acum 9 zile

Iata care sunt zodiile atrase numai de baieti duri.

Horoscopul zilei de 7 Ianuarie 2018. Racii au parte de momente de tandrețe

acum 12 zile

Berbec: Va tachinează cineva, pune la încercare calități ale voastre sau chiar un angajament pe care vi l-ați luat recent. Chestiuni financiare ar putea fi arzătoare pentru voi acum și ar fi bine să va consultați cu partenerul asupra unei investiții sau accesării unui credit.

Horoscop 2018. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie: „Gemenii vor avea un an greu, iar racii nu stau bine cu dragostea”

acum 14 zile

Anul 2018 va fi un an încarcat cu surprize. În acest an, cele patru eclipse se vor petrece pe axa Leu-Varsator, astfel că cei care vor resimți efectul acestora vor fi chiar nativii acestor zodii.

Horoscopul zilei 5 Ianuarie 2018. Racii primesc o sumă de bani în avans

acum 14 zile

Berbec :Revine în viaţa voastră cu o ştire, informaţie, vorbe bune un prieten drag, ieşiţi poate la o cafea, o revedere plină de amintiri si de emoţii. Sunt lucruri de perspectiva la care vă gândiţi, legate de o afacere sau de carieră.

Horoscopul zilei 4 Ianuarie 2018. Gemenii fac schimbări importante în viața ta!

acum 15 zile

O zi interesantă. Este bine-venită influența lunii în semnul leului. Ne ajută să prelungim o atmosferă de sărbători și să trecem peste eventuale dificultăți, provocări ale zilei.

Horoscopul zilei 3 Ianuarie 2018. Racii primesc o sumă de bani importantă

acum 16 zile

Berbec: Sunt zile excelente sa va faceti noi cunostinte ori sa tineti calde legaturi pe care le-ati realizat de curand. Ati putea incepe cu dreptul un proiect la care v-ati tot gandit in ultimele luni; ati putea afla si despre o varianta de finantare convenabila daca aveti nevoie.

Ținuta care te ajută să pășești cu dreptul în noul an. Ce culoare să porți de Revelion, în funcție de zodie

acum 20 zile

Accesorii multe și colorate, de preferat aurii sau argintii, acestea sunt secretele care te ajută să treci cu bine în noul an. 

1
2
3
4
5
»