Cautare: 1141 rezultate dupa tagul "zodii"

Horoscopul zilei 4 Decembrie 2018. Leii traversează o perioadă mai delicată

acum 5 zile

Berbec: Cheltuieli de tot felul: scăpați de angarale, facturi, restante. Pe de altă parte, va gândiți poate la o formă de investiții sau de economisire. Posibil să aibă partenerul de cuplu o perioada bănoasă și se vor rezolva multe.

Horoscopul zilei 3 Decembrie 2018. Racii trec printr-o perioada foarte încărcată

acum 6 zile

Berbec: Întâlniri și discuții în care chestiunile financiare joacă un rol important: renegociati poate înțelegeri anterioare legate de termene de plata, prețuri, rate, dobânzi. Continuă să se încălzească o relație care a trecut recent printr-o criză.

Horoscopul Zilei, 30 noiembrie 2018. Astrele ne pun în fața unor provocări uriașe

acum 9 zile

Săgetător: Posibil să aflați zvonuri, informații neoficiale despre schimbări din plan profesional sau poate că apare acel ceva ce vă face să luați o hotărâre importantă. Veți ține cont de sfatul părinților sau al cuiva apropiat, însă mai importante sunt visurile și ambițiile...

Horoscopul zilei 30 Noiembrie 2018. Fecioarele vor fi dezamăgite la locul de muncă

acum 9 zile

Horoscopul zilei 30 Noiembrie 2018. Amalia ne spune ce ne-au rezervat astrele pentru ziua de astăzi. Fecioarele vor fi dezamăgite la locul de muncă.

Horoscopul Zilei, 29 noiembrie 2018. Emisiunile Antenei 1 preferate de cele 12 zodii

acum 10 zile

În această zi de sărbătoare, Amalia, prezentatoarea horoscopului, prezintă emisiunile de la Antena 1 preferate de cele 12 zodii.

Horoscopul Zilei, 28 noiembrie 2018. Zodiile care dau lovitura pe plan profesional

acum 11 zile

Leii primesc un cadou, o atenție, o invitație la o cafea, se bucură de simpatia și aprecierea cuiva. Momente plăcute într-o relație pe cale de a se înfiripa: vorbesc despre ei, despre preferințe și ambiții, dar și despre cum își imaginează în viitor.

Horoscopul Zilei, 28 noiembrie 2018. O zi bună pentru a învăța lucruri practice

acum 11 zile

Pentru berbeci este o zi bună pentru a încheia contracte sau pentru a semna documente oficiale. Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune.

Horoscopul Zilei, 27 noiembrie 2018. O zi de marți cu trei ceasuri bune! Zodiile favorite ale zilei

acum 12 zile

Berbecii nu sunt în cea mai bună formă fizică, însă debordează de entuziasm, optimism, idei și de simțul umorului. Vor urmări din umbră efectul unei surprize pe care au făcut-o ființei iubite sau copilului lor sau ecourile unei realizări din planul profesional.

Horoscopul zilei 20 noiembrie 2018. Nativii Săgetător îți întâlnesc marea iubire

acum 19 zile

Berbec: Se deblochează un dialog sau o negociere, aduceți argumente sau soluții ce merită să fie luate în considerare. Ore minunate petrecute în compania ființei iubite: uitați de greutăți sau de vremea de afară, va aduceți aminte de întâmplări sau situații care v-au adus alături.

Horoscopul zilei 19 noiembrie 2018. Scorpionii se află într-o stare bună fizică și emoțională

acum 20 zile

Berbec: Elan, speranțe și ambiție compensează în bună măsură o stare fizică mai fragilă în acesta perioada. Posibil să aflați că v-a intrat în cont acea suma ce a făcut obiectul unor demersuri ale voastre sau poate că ați obținut-o în urmă unui proces, a unei decizii oficiale.

Horoscopul Zilei, 18 noiembrie 2018. Taurii acordă atenție unor lucruri care li se păreau banale

acum 21 zile

Nativii Taur acordă atenție unor lucruri care li se păreau, în trecut, extrem de banale.

Horoscopul Zilei, 16 noiembrie 2018. Câștiguri suplimentare pentru nativii Vărsător

acum 23 zile

Apare șansa unor consistente câștiguri suplimentare în perioada următoare; pentru voi se pare că ar fi de importanță secundară faptul că veți avea mai puțin timp pentru voi și pentru ai voștri. Urmează săptămâni și luni excelente pentru o afacere lansată în ultimul an.

Horoscopul Zilei, 15 noiembrie 2018. Zodiile care se confruntă cu probleme în dragoste

acum 24 zile

Salutări și chiar vești bune, informații utile pentru voi de la cineva cu care nu v-ați văzut de multă vreme. Fapte sau vorbe ale voastre din trecut pot fi acum un avantaj pentru voi: se pare că au contat pentru cel care are să vă faca acum o propunere, o ofertă.

Horoscopul Zilei, 14 noiembrie 2018. Zodiile care vor avea reușite în plan profesional

acum 25 zile

Berbec. Este de preferat să nu luați decizii importante în activitatea profesională sau în afaceri.

Horoscopul Zilei, 14 noiembrie 2018. Berbecii primesc o mărire de salariu

acum 25 zile

O zi propice socializării pentru nativii berbec. Aceștia țin calde niște legături și, din vorbă în vorbă, este posibil să afle informații de interes pentru ei. Pot sosi niște bani: o sumă asupra căreia au convenit la începutul unui proiect drept primă sau bonus de performantă.

HOROSCOPUL ZILEI: 9 NOIEMBRIE - Fecioarele au parte de o revedere emoționantă

acum 30 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 9 noiembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 9 noiembrie.

Horoscopul zilei 6 noiembrie 2018. Scorpionii fac o alegere importantă

acum 33 zile

Berbec: Poate deschideti voi poarta unei negocieri sau faceti primul pas spre o impacare; ati fi uimiti de raspunsul primit. Posibil sa gasiti acum finantare pentru studii, pentru documentare, pentru o carte pe care ati vrea sa o vedeti publicata ori pentru cine stie ce alte nevoi.

Horoscopul zilei 5 noiembrie 2018. Berbecii primesc o ofertă de muncă

acum 34 zile

Berbec: Posibilă oferta de muncă: de fapt, rolul vostru ar fi mai degrabă de instructor, de îndrumător, de antrenor, de formator. Telefon neașteptat din partea cuiva care ar vrea să va întâlniți față în față că să lămuriți o neînțelegere și poate să reluați relația.

Horoscopul zilei 2 noiembrie 2018. Taurii au noroc pe plan sentimental

acum 37 zile

Berbec: O zi fără urgențe majore, însă veți găsi cu siguranță destule de rostuit, de aranjat, de întreținut , de pus la punct. Ajungeți poate la concluzia că pentru activitatea voastră ar fi nevoie să învățați ori să va perfecționați cunoștințele dintr-o limba străină.

Horoscopul Zilei, 1 Noiembrie 2018. Ziua în care mai multe zodii redescoperă iubirea

acum 38 zile

Taur: Emoții și temeri pentru o întâlnire cu un client nu tocmai maleabil sau cu o persoană cu atribuții de control ori de coordonare. O examinare sau niște analize medicale ar putea diagnostica corect o afecțiune și ar veni la pachet cu indicațiile potrivite vouă.

1
2
3
4
5
»