Cautare: 1109 rezultate dupa tagul "zodii"

Horoscopul Zilei, 17 Octombrie 2018. Urgență familiară pentru nativii Scorpion

acum 19 ore

Ar putea apărea o urgență familială sau poate că nu mai are răbdare vreunul dintre ai vostri și îi veți face pe plac, vă țineți de o promisiune pe care i-ați făcut-o. Posibil sa aveți parte de o revedere neașteptată ce vă face sa retrăiți niște amintiri plăcute.

Horoscopul zilei 17 octombrie 2018. Berbecii au parte de o zi agitată cu multe probleme de rezolvat

acum 19 ore

Horoscopul zilei 17 octombrie 2018. Amalia ne spune ce ne-au pregătit zodiile astăzi: Berbecii au parte de o zi agitată cu multe probleme de rezolvat.

Horoscopul zilei 16 octombrie 2018. Taurii simt nevoia de a face o schimbare importantă în viață

acum 1 zile

Horoscopul zilei 16 octombrie 2018. Amalia ne spune ce ne-au pregătit astrele pentru astăzi: Taurii simt nevoia de aface o schimbare importantă în viață.

Horoscopul Săptămânii 15 - 21 octombrie 2018. Peștii sunt susținuți de destin în tot ceea ce vor să facă

acum 2 zile

Mariana Cojocaru, astrolog, a venit la Prietenii de la 11 și a prezentat horoscopul săptămânii 15 - 21 octombrie 2018.

Horoscopul zilei 11 Octombrie 2018. Berbecii s-ar putea să netezească niște asperități în relația de cuplu

acum 6 zile

Berbec: S-ar putea netezi niște asperități în relația de cuplu dacă v-ați face timp să stați de vorba. Iar pe de altă parte ați redescoperi în partener un prieten, un sfătuitor de nădejde sau chiar un consilier pentru afacerile voastre ori pentru viață profesională.

Horoscopul zilei 10 Octombrie 2018. Leii fac planuri pentru căsătorie

acum 7 zile

Berbec: Negocieri importante: posibil să vi se acorde încredere și o dată cu ea și fondurile necesare unui proiect în care sunteți implicați pe de-a-ntregul. Veți observă poate în urmă unei discuții asemănări cu o situație dificilă prin care ați trecut și voi cândva.

Horoscopul Zilei, 04 Octombrie 2018. Tonus bun și bună dispoziție pentru toate semnele zodiacale

acum 13 zile

Scorpion: se poate să treceți în revistă obiectivele pe care vi le-ați propus pentru acest an, să apreciați în ce măsură vi le-ați atins și ce ar mai fi de făcut. Ar putea să vă ia prin surprindere un răspuns oficial, o propunere de afaceri sau o invitație la interviul pentru o...

Horoscopul Zilei, 04 Octombrie 2018. Relațiile sociale și cele sentimentale trebuie să fie pe primul plan

acum 13 zile

Racii sunt neliniștiți din cauza unei probleme financiare minore. Nu trebuie să-și facă probleme, doar să aibă răbdare și își asculte intuiția.

Horoscopul Zilei, 03 Octombrie 2018. Specialiștii recomandă amânarea oricăror discuții cu miză importantă

acum 14 zile

Leii se simt plini de energie și vor avea idei ingenioase. Acesti nativi au șanse să se afirme în plan social.

Horoscopul Zilei, 01 Octombrie 2018. Specialiștii recomandă evitarea reacțiiilor impulsive și a deciziilor luate în grabă

acum 16 zile

În prima parte a zilei, berbecii vor fi exagerat de sensibili și este posibil să nu reușească să se concentreze. Nu este exclus ca relațiile cu cei din jur să se tensioneze din cauza unor neînțețegeri.

HOROSCOPUL ZILEI: 28 SEPTEMBRIE - Săgetătorii se lovesc de momente dificile la locul de muncă

acum 19 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 28 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 28 septembrie.

HOROSCOPUL ZILEI: 27 SEPTEMBRIE - Nativii Taur au o zi plină de emoţii

acum 20 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 27 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 27 septembrie.

HOROSCOPUL ZILEI: 26 SEPTEMBRIE - Veşti bune pentru nativii Fecioară în plan financiar

acum 21 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 26 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 26 septembrie.

HOROSCOPUL ZILEI - 24 SEPTEMBRIE: Vărsătorii primesc o sumă mare de bani

acum 23 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 24 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 24 septembrie.

Horoscopul zilei 23 septembrie 2018. Scorpionii își măresc familia, iar Vărsătorii rup relația cu partenerul de viață

acum 24 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 23 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Scorpionii își măresc familia, iar Vărsătorii rup relația cu partenerul de viață.

Horoscopul zilei 22 septembrie 2018. Berbecii sunt interesați de viitorul copiilor

acum 25 zile

Horoscopul zilei 22 septembrie 2018. Berbecii sunt interesați de viitorul copiilor.

Horoscopul Zilei, 20 Septembrie 2018. Situația financiară, marea problemă a nativilor Rac

acum 27 zile

Chestiuni financiare și parteneriale sunt de primă importanță acum și vă veți îndrepta toată atenția asupra unor calcule, documente sau propuneri de afaceri ce implică o investiție serioasă din partea voastră, le veți raporta poate la discuția inițială.

Horoscopul Zilei, 19 Septembrie 2018. Moment de vârf la job pentru nativii Berbec

acum 28 zile

Alergătură destulă, un moment de vârf al activității voastre din ultima perioadă. Se poate să fiți evaluați și veți afla destul de curând rezultatul, care poate veni sub forma unui contract, a unei promovări, a depășirii unui stadiu de începător sau ucenic.

Horoscopul Zilei 18 Septembrie 2018. Taur: Dorință mare de a realiza un proiect

acum 29 zile

Taur: Ambiție, dorință de realizare și de progres, însă lucrurile par să nu depindă doar de voi. Un răspuns oficial sau din partea unui specialist vă ajută să vă faceți o idee clară asupra unei situații ce vă preocupă de ceva vreme.

Horoscopul zilei 14 septembrie 2018. Leii primesc în vizită prieteni dragi

acum 33 zile

Berbec: Accentul pare să cadă pe sănătate și pe silueta: sunteți convinși că trebuie să fiți în formă o lungă perioada, cam cât durata planurilor voastre celor mai ambițioase. Și tocmai de aceea sunteți atenți la experiențe ale altora, la recomandări ale medicului, la regimul...

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv