Cautare: 1221 rezultate dupa tagul "zodii"

Horoscopul Zilei, 20 aprilie 2018. Apar oportunități noi pentru toți nativii

acum 5 ore

Leii vor face cheltuieli care le depășesc bugetul, dar prietenii le vor sări în ajutor. Nativii vor primi o veste bună de la apropiați și își vor schimba complet programul.

Horoscopul Zilei, 19 aprilie 2018. Zi excelentă pentru rezolvarea problemelor amânate până acum

acum 1 zile

Gemenii vor participa la o întrunire cu un grup de persoane cu care aveți preocupări comune. Nativii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu cei apropiați sau cu colegii de serviciu.

Horoscopul Zilei, 17 aprilie 2018. Cresc șansele de reușită ale planurilor de viitor

acum 3 zile

Intuiția și simțul practic îi ajută pe nativii berbec să ia decizii inspirate în activitatea profesională. Dacă li se propune asocierea într-o afacere, ar fi bine să nu refuze.

Lună Nouă în Berbec între 15 și 16 aprilie! Este una dintre cele mai bune perioade din an

acum 5 zile

Lună Nouă în Berbec între 15 și 16 aprilie! Este una dintre cele mai bune perioade din an.

Horoscopul zilei 15 Aprilie 2018. Gemenii au noroc în bani!

acum 5 zile

Lună Nouă în Berbec! Urmează schimbări puternice şi dramatice pentru multe zodii! Astrologul, Remus Ionescu, ne explică tot ce se întâmplă, dar şi de ce trebuie să ne ferim!

Horoscopul zilei 14 Aprilie 2018. Emoţii și schimbări mari pentru nativii Taur

acum 6 zile

Horoscopul zilei de 14 aprilie vine cu vești bune și noutăți pentru toate zodiile. Unii nativi au probleme cu banii, iar alte zodii au parte de surprize din partea celor dragi.

Horoscopul zilei 13 Aprilie 2018. Taurii vor avea o zi norocoasă

acum 7 zile

Berbec: O zi mai liniștită în care îndepliniți formalități de protocol, îndepliniți angajamente pe care vi le-ați luat anterior. Veți găsi acum înțelesuri pentru experiențe ale trecutului, trageți concluzii de care va veți folosi cât de curând.

Horoscopul zilei 12 Aprilie 2018. Taurii primesc un telefon neașteptat

acum 8 zile

Berbec: Zile mai liniștite pentru voi: priviți cu relaxare evenimentele din jurul vostru, va mulțumiți acum să faceți observații și să trageți concluzii. Se poate să primiți o oferta de muncă sau de afaceri, însă pare să nu fie suficient de convingătoare pentru voi.

Horoscopul zilei 11 Aprilie 2018. Taurii au parte de discuții importante cu partenerul

acum 9 zile

Berbec: O perioada dinamică în plan profesional sau al afacerilor. Va gândiți poate să repuneti în discuție câștigurile voastre , că să țînă pasul cu complexitatea proiectului in care sunteți angajați ori cu rezultatele pe care le-ați obținut.

Horoscopul zilei 10 Aprilie 2018. Berbecii au parte de întâlniri interesante

acum 10 zile

Berbec: O zi plăcută, norocoasă chiar, cu întâlniri și discuții interesante ale căror rezultate se vor vedea în timp. Traversați o bună perioada în plan financiar, se poate să reeechilibrati o balanță, să refaceți niște rezerve chiar în zilele sau săptămânile care urmează.

Horoscopul zilei 9 Aprilie 2018. Berbecii fac afaceri cu partenerul

acum 11 zile

Berbec: O atmosfera plăcută, glumeață: va tachinați cu persoană iubita, faceți declarații de dragoste. Ajungeți poat și la subiecte mai practice, legate de viitorul profesional al vreunuia dintre voi, despre o posibilă afacere pe care să o conduceți împreună.

Horoscopul zilei 5 Aprilie 2018. Trei zodii sunt pregătite să facă marele pas!

acum 15 zile

Nativii Taur au parte de o posibilă surpriză din partea partenerului de viata: o sumă de bani la care nici aceștia nu se asșteptau. Taurii vor aștepta sărbătorile liniștiți.

Horoscopul zilei 4 Aprilie 2018. Planuri importante pentru patru zodii

acum 16 zile

Nativii Săgetător sunt plini de viață, spirituali și cu o vorbă bună pentru fiecare. Cineva îi invită la o cafea sau restaurant. Este o zi speciala pentru ei, cu gânduri mari și planuri ambițioase.

Horoscopul zilei 3 Aprilie 2018. Zodia care are noroc mare în bani. Leu: Trebuie să munciți mai mult la job

acum 17 zile

Nativii Leu fac senzație prin felul în care trec peste provocări, dificultăți sau întârzieri. Urmează o perioadă în care nu vor avea parte de recunoaștere sau apreciere din partea sefului sau a unui client important.

Horoscopul zilei 1 Aprilie 2018. Leii vor primi o cerere în căsătorie

acum 19 zile

Horoscopul lunii aprilie 2018 vine cu noutăţi pentru toți nativii. Se anunță o lună a schimbărilor pe toate planurile, cu multe activități și proiecte de rezolvat. Pentru unii nativi se anunță vești importante în dragoste, iar pentru alții în plan profesional.

Horoscopul zilei 31 Martie 2018. Racii se confruntă cu momentul adevărului în relație

acum 20 zile

Horoscopul zilei de 31 martie vine cu veşti şi noutăţi pentru toate zodiile. Pentru unii nativi se anunţă veşti importante în dragoste, pentru alţii în carieră, iar altora li se dau sfaturi pentru sănătate.

Horoscopul zilei 29 Martie 2018. Gemenii sunt preocupați de lucrurile legate de locuință

acum 22 zile

Berbec: Eforturi suplimentare, un plus de prudență și de analiză va ajută acum să țineți drumul drept, să faceți o alegere justificată cu efecte importante pe termen mai lung. Faptele vorbesc pentru voi astăzi, nu sunteți dispuși să intrați în dispute pe teme mărunte.

Horoscopul zilei 28 Martie 2018. Racii au parte de negocieri cu potențial

acum 23 zile

Berbec : Telefon neașteptat sau o revedere întâmplătoare și e posibil să schimbați programul, să faceți o pauză că să va spuneți pe îndelete tot ce a rămas nerezolvat. Inspirație, o idee salutară și veți lua în calcul o posibilitate pe care ați subestimat-o până acum.

Horoscopul zilei 27 Martie 2018. Taurii își vor pune ordine în gânduri

acum 24 zile

Berbec: Un plus de farmec, de lejeritate în exprimare; idei la minut, dar și tentația de a blufa sau de a va asumă riscuri pe care mai târziu să le apreciați că fiind exagerate. Tăcerea cuiva poate fi un răspuns, iar inima voastră va ști să îl interpreteze corect.

Horoscopul zilei 26 Martie 2018. Leii primesc răspunsul mult așteptat

acum 25 zile

Berbec: Se poate să va răzgândiți ori să mai adăugați ceva important la un plan al vostru că să valorificați lucruri aflate recent. Revedere cu cineva drag cu care nu v-ați văzut de mult și aranjați să beți o cafea împreună că să povestiți despre tot ce s-a schimbat între timp.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV