• MARTI, 20 DECEMBRIE 2016

  Ce coafuri se poarta de Revelion. ASTEA sunt greșelile pe care nu trebuie să le faci!

  Fiecare femeie își dorește să arate impecabil în Noaptea dintre Ani, așa că ne-am gândit să-ți sărim în ajutor cu câteva idei ce țin de coafură. Ți-am pregătit un material cu sfaturi prețioase din partea specialistului. 

  Hairstylistul Adrian Perjovschi vine în ajutorul doamnelor și domnișoarelor și încearcă să prevină panica legată de coafurile potrivite pentru petrecerile din noaptea de Revelion cu recomandări clare și concrete. Coafurile trebuie să fie adecvate locatiei în care are loc petrecerea, temei propuse de organizatori, dar și restului ținutei adoptate de fiecare în parte.

  În cazul în care petrecerea de Revelion are loc la un restaurant, Adrian Perjovschi are anumite recomandări.

  Coafura se alege în funcție de ținută și putem opta pentru bucle lejere sau pentru părul prins într-un mod natural. Dacă aveți de gând să purtați o ținută smart casual, puteți alege o coafură cool, ușor mai îndrăzneață cu aspect mai ciufulit. Dacă aveți pregătită o ținută de cocktail, va pot spune că merg coafurile glam, mai definite.

  Dacă seară de Revelion va fi la o petrecere cu tematică într-o atmosferă eleganță, coafură cea mai potrivită ar fi cu părul prins.”, spune hairstylist-ul.

  Dacă petrecerea de Revelion va fi într-un club, variantele de look pot fi mult mai non-conformiste și de efect.

  Noi recomandăm părul desfăcut sub diferite variante: drept, ușor ondulat sau bucle la care se pot folosi accesorii. Coafurile se pot combină cu împletituri sau poney tail cu volum. Se pot face coafuri afro, punk, foarte dezordonate care să dea voie doamnelor să fie energice și „wild” pe ringul de dans în noaptea dintre ani.”.

  Indiferent de trend-uri, teme sau locații, doamnele și domnișoarele trebuie să țină cont, după părerea hairstylist-ului Adrian Perjovschi, și de ceea ce li se potrivește, că să se poată simți natural: „Coafura se alege și în funcție de tipologia și lungimea părului, dar și de personalitatea fiecărui om.”

  Pe lângă recomandări, Adrian Perjovschi dă și un avertisment. „Nu se poartă buclele făcute din placă, cele foarte spiralate și foarte fixe!”

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »