• MIERCURI, 10 MAI 2017

  Cele mai COOL coafuri ale sezonului cald! Vara asta se poartă împletiturile și florile naturale

   Unsplash.com

  În sezonul cald al acestui an, buclele mari, pline de volum, fac din nou furori în rândul femeilor pasionate de hairstyling. Pe lista celor mai cool coafuri ale lui 2017 se numără și împletiturile inedite, puse în evidență cu ajutorul decorațiunilor metalice. Tendințele ne propun look-uri cât mai fresh, astfel că florile naturale nu lipsesc nici ele din rândul accesoriilor pentru păr.

  Avantajul acestui gen de coafuri este acela că sunt extrem de simplu de realizat. Ai nevoie de puțină îndemânare, un ondulator, câteva agrafe și niște flori proaspăt culese din grădină. Rezultatul va fi, cu siguranță, unul pe măsura așteptărilor!

  În cazul în care ai nevoie de puțină inspirație, îți lăsăm mai jos un videoclip cu câteva dintre cele mai interesante coafuri pe care să le încerci vara asta:

   

  COMENTARII

  5 beneficii dovedite științific ale uleiului de cocos

  acum 26 zile

  Deși uleiul de cocos conține foarte multe grăsimi saturate, studiile au demonstrat faptul că aceste grăsimi nu sunt nocive, ci au beneficii importante pentru sănătatea noastră, după cum vom vedea în cele ce urmează.

  Top 3 măști pe bază de ulei de cocos pentru un păr ca la salon

  acum 27 zile

  Uleiul de cocos poate fi utillizat în mai multe moduri, datorită multiplelor beneficii pe care le are. Încă din timpurile străvechi, uleiul de cocos era folosit în bucătărie dar și în medicina tradițională, pentru că are grijă de sănătatea și de frumusețea...

  Uleiul de ricin și beneficiile sale

  acum 31 zile

  Dacă nu ați încercat niciodată uleiul de ricin, acum este momentul să aflați toate beneficiile acestuia, atât din punctul de vedere al frumuseții, cât și din punctul de vedere al sănătății.

  Voi fi nașă! Ce trebuie să știu?

  acum 38 zile

  Poți comanda acum rochii de nașă si te poți bucura de un produs unic, personalizat în funcție de preferințe, care te va ajuta să bifezi cel mai reușit eveniment. Să fii naș de cununie sau de botez presupune implicare și atentie față de eveniment, dar sunt și multe întrebări cărora nu le cunoști răspunsul. Iată care sunt câteva dintre ele!

  14 cele mai WOW ținute ale actrițelor la Gala Oscarurilor. Doamne, cum arată Halle Berry!

  acum 49 zile

  Iata cum s-au imbracat actritele la Gala Oscarurilor 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »