• VINERI, 02 IUNIE 2017

  Cum să faci PANTOFII să-ți vină perfect de la prima purtare. Ce să faci cu încălțămintea nouă care nu e comodă

   pexels.com

  Când vine vorba despre evenimentele speciale, o regulă nescrisă pentru femei este aceea că trebuie să-și cumpere pantofii potriviți cu câteva săptămâni înainte. Asta pentru că încălțările noi sunt destul de dificil de purtat. Materialul din care sunt confecționați pantofii eleganți este unul destul de solid, el devenind confortabil pentru picior abia după câteva purtări. 

  Persoane destul de indecise atunci când vine vorba despre haine, femeile întâmpină probleme în asemenea situații. Astfel că le este destul de dificil să decidă care vor fi pantofii perfecți pentru rochia aleasă. Din acest motiv, ele aleg încălțările în ultimul moment și au e suferit după, deoarece pantofii noi le lasă o mulțime de dureri.

  Cum trebuie procedat în astfel de situații? Un truc vechi și simplu de pus în aplicare te va scuti de zeci de dureri de picioare.

  Ai nevoie de:

  • o pereche de șoșete groase
  • pantofii în cauză
  • un uscător de păr

  Nimic mai simplu! Încalță șoșetele, apoi pantofii pe care vrei să-i lărgești. Setează uscătorul de păr la cea mai mică viteză, apoi plimbă-l pe deasupra încălțărilor, la o distanță de aproximativ 30 de centimetri, pentru 4-5 minute. Aerul cald va permite pantofilor să se lărgească și se așeze mai bine pe picior.

  De astăzi poți spune adio durerilor provocate de încălțările noi!

  COMENTARII

  Pe podium din primul an de viață! Cum arată cele mai populare mini-fotomodele din lume

  acum 5 zile

  La vârsta la care unii copii pășesc pentru întâia oară pe porțile școlii, ele deja defilează pe cele mai renumite podiumuri de modă , iar fotografiile lor sunt cap de afiș în toate revistele de profil. Este vorba despre cele mai mici vedete  din industria...

  Efectele incredibile ale GELATINEI asupra tenului

  acum 6 zile

  Gelatina, pe langa atributele sale din bucatarie, este benefica in regenerarea si intinerirea pielii

  Rețeta unui PĂR FĂRĂ CUSUR! Cel mai eficient SPRAY de descurcat părul încâlcit

  acum 7 zile

  Te-ai saturat de aceeasi coafura, dar nu poti incerca alte variante deoarece parul tau are tendinta de a se incurca rapid? Specialistii recomanda un spray special pentru parul de acest gen.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro