• VINERI, 02 IUNIE 2017

  Cum să faci PANTOFII să-ți vină perfect de la prima purtare. Ce să faci cu încălțămintea nouă care nu e comodă

   pexels.com

  Când vine vorba despre evenimentele speciale, o regulă nescrisă pentru femei este aceea că trebuie să-și cumpere pantofii potriviți cu câteva săptămâni înainte. Asta pentru că încălțările noi sunt destul de dificil de purtat. Materialul din care sunt confecționați pantofii eleganți este unul destul de solid, el devenind confortabil pentru picior abia după câteva purtări. 

  Persoane destul de indecise atunci când vine vorba despre haine, femeile întâmpină probleme în asemenea situații. Astfel că le este destul de dificil să decidă care vor fi pantofii perfecți pentru rochia aleasă. Din acest motiv, ele aleg încălțările în ultimul moment și au e suferit după, deoarece pantofii noi le lasă o mulțime de dureri.

  Cum trebuie procedat în astfel de situații? Un truc vechi și simplu de pus în aplicare te va scuti de zeci de dureri de picioare.

  Ai nevoie de:

  • o pereche de șoșete groase
  • pantofii în cauză
  • un uscător de păr

  Nimic mai simplu! Încalță șoșetele, apoi pantofii pe care vrei să-i lărgești. Setează uscătorul de păr la cea mai mică viteză, apoi plimbă-l pe deasupra încălțărilor, la o distanță de aproximativ 30 de centimetri, pentru 4-5 minute. Aerul cald va permite pantofilor să se lărgească și se așeze mai bine pe picior.

  De astăzi poți spune adio durerilor provocate de încălțările noi!

  COMENTARII

  5 greșeli frecvente pe care femeile le fac cu parfumul

  acum 18 zile

  Așa cum un studiu realizat de Monell Chemical Senses Center arată, atunci când alegi un parfum de calitate, persoanele din jurul tău te consideră mai atractivă.

  5 beneficii dovedite științific ale uleiului de cocos

  acum 52 zile

  Deși uleiul de cocos conține foarte multe grăsimi saturate, studiile au demonstrat faptul că aceste grăsimi nu sunt nocive, ci au beneficii importante pentru sănătatea noastră, după cum vom vedea în cele ce urmează.

  Top 3 măști pe bază de ulei de cocos pentru un păr ca la salon

  acum 53 zile

  Uleiul de cocos poate fi utillizat în mai multe moduri, datorită multiplelor beneficii pe care le are. Încă din timpurile străvechi, uleiul de cocos era folosit în bucătărie dar și în medicina tradițională, pentru că are grijă de sănătatea și de frumusețea...

  Uleiul de ricin și beneficiile sale

  acum 57 zile

  Dacă nu ați încercat niciodată uleiul de ricin, acum este momentul să aflați toate beneficiile acestuia, atât din punctul de vedere al frumuseții, cât și din punctul de vedere al sănătății.

  Voi fi nașă! Ce trebuie să știu?

  acum 65 zile

  Poți comanda acum rochii de nașă si te poți bucura de un produs unic, personalizat în funcție de preferințe, care te va ajuta să bifezi cel mai reușit eveniment. Să fii naș de cununie sau de botez presupune implicare și atentie față de eveniment, dar sunt și multe întrebări cărora nu le cunoști răspunsul. Iată care sunt câteva dintre ele!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »