• VINERI, 23 IUNIE 2017

  Pe podium din primul an de viață! Cum arată cele mai populare mini-fotomodele din lume

  Glikeriya Pimenova   hepta.ro

  La vârsta la care unii copii pășesc pentru întâia oară pe porțile școlii, ele deja defilează pe cele mai renumite podiumuri de modă, iar fotografiile lor sunt cap de afiș în toate revistele de profil. Este vorba despre cele mai mici vedete din industria modei, fetițele care ajung să-și sacrifice copilăria și se dedică complet jobului de model.

  Glikeriya Pimenova este doar un exemplu, ea fiind în prezent supra-numită cea mai frumoasă fetiță din lume. Copila este originară din Rusia și defilează pe podiumuri încă de când avea 8 ani, dar cariera de mini-model a început-o la vârsta de 3 ani.

  Colegă de breaslă îi este și Thylane Lena-Rose Blondeau, o puștoaică de doar 15 ani, care a reușit performanța de a poza pentru celebra revistă Vogue în 2011, cu mult înainte de a împlini 10 ani de viață.

  Lor li se mai adaugă Aleksandra Vasic și Lottie Moss, alte două fete care au ajuns în lumina reflectoarelor înainte de a trece de primul an de școală.

  Sprijinul și implicarea părinților au contat enorm în toate aceste cazuri, ei fiind cei care au decis, într-un fel sau altul, destinul fetelor lor. Și mama natură a contribuit deciziv, înzestrându-le pe fete cu niște calități fizice demne de invidiat.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »