• MIERCURI, 21 IUNIE 2017

  Rețeta unui PĂR FĂRĂ CUSUR! Cel mai eficient SPRAY de descurcat părul încâlcit

   pexels.com

  Te-ai întrebat vreodată cum reușesc vedetele să aibă întotdeauna coafuri excepționale, cu toate că ele sunt cele care apelează cel mai des la produse cosmetice și aparate de coafat? Ei, bine, secretul lor este unul cât se poate de banal.

  Cea mai ieftină soluție pentru descurcat părul

  Două ingrediente pe care sigur le ai în casă te vor ajuta să îți păstrezi podoaba capilară în cea mai bună stare. Iată de ce ai nevoie:

  • o parte balsam de păr 
  • patru părți apă călduță

  Specialiștii recomandă ca, ori de câte ori vrei să-ți coafezi părul și ai de gând să folosești diverse produse și aparate de coafat, să aplici în prealabil o soluție compusă din patru părți apă și o parte balsam de păr. Pentru a te asigura că toate firele de păr beneficiază de acest tratament, amestecă ingredientele într-un recipient prevăzut cu pulverizator.

  Pe lângă faptul că vei oferi o protecție sporită firului de păr, podoaba ta capilară se va descurca mai rapid și mai bine, fără prea multe dificultăți.

  Este un truc ieftin și la îndemâna oricui, care te va transforma și pe tine într-o apariție de invidiat. Soluția obținută din cele două ingrediente poate fi aplicată indiferent de tipul părului și de lungimea acestuia, fiind la fel de eficientă în toate cazurile. 

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »