• VINERI, 19 MAI 2017

  Ține TRANSPIRAȚIA la distanță! Metoda simplă care te scapă de această problemă

   hepta.ro

  Când te gândești la vară, probabil că îți vin în minte zilele petrecute la plajă și plimbările relaxante de la malul mării. Din nefericire, sezonul cald nu înseamnă doar vacanță. Pentru unele persoane, el vine la pachet cu una dintre cele mai neplăcute efecte: transpirația excesivă

  Dacă și tu ești una dintre persoanele care caută o soluție eficientă împotrivă transpirației, avem pentru tine un truc rapid, care va da rezultatele mult visate: aplică de seara deodorantul pe care îl folosești în mod obișnuit! 

  În acest fel, îi dai șansa produsului să pătrundă mai bine în piele și să dea randamenul promis. Acesta va acționa peste noapte și se va transforma într-un strat protectiv, iar a doua zi vei transpira mai puțin. 

  COMENTARII

  5 beneficii dovedite științific ale uleiului de cocos

  acum 26 zile

  Deși uleiul de cocos conține foarte multe grăsimi saturate, studiile au demonstrat faptul că aceste grăsimi nu sunt nocive, ci au beneficii importante pentru sănătatea noastră, după cum vom vedea în cele ce urmează.

  Top 3 măști pe bază de ulei de cocos pentru un păr ca la salon

  acum 27 zile

  Uleiul de cocos poate fi utillizat în mai multe moduri, datorită multiplelor beneficii pe care le are. Încă din timpurile străvechi, uleiul de cocos era folosit în bucătărie dar și în medicina tradițională, pentru că are grijă de sănătatea și de frumusețea...

  Uleiul de ricin și beneficiile sale

  acum 31 zile

  Dacă nu ați încercat niciodată uleiul de ricin, acum este momentul să aflați toate beneficiile acestuia, atât din punctul de vedere al frumuseții, cât și din punctul de vedere al sănătății.

  Voi fi nașă! Ce trebuie să știu?

  acum 39 zile

  Poți comanda acum rochii de nașă si te poți bucura de un produs unic, personalizat în funcție de preferințe, care te va ajuta să bifezi cel mai reușit eveniment. Să fii naș de cununie sau de botez presupune implicare și atentie față de eveniment, dar sunt și multe întrebări cărora nu le cunoști răspunsul. Iată care sunt câteva dintre ele!

  14 cele mai WOW ținute ale actrițelor la Gala Oscarurilor. Doamne, cum arată Halle Berry!

  acum 50 zile

  Iata cum s-au imbracat actritele la Gala Oscarurilor 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »