• SAMBATA, 28 IANUARIE 2017

    8 trucuri care îți vor face munca mai ușoară în bucătărie

     Foto: hepta.ro

    Te-ai întrebat vreodată cum poți păstra clătitele proaspete mai mult de o zi? Știai că nu în dulap se păstrează cafeaua cel mai bine? Ei bine, iată 8 ponturi care te vor ajuta.

    1.  Supa va avea o culoare plăcută dacă adăugaţi puţin morcov dat pe răzătoarea mică şi călit în ulei.
    2.  Nu ați apucat să luați spuma, iar supa arată neplăcut? Adăugaţi un albuş de ou nebătut. El va ”aduna” resturile de spumă şi va limpezi supa.
    3.  Dacă vreți ca stafidele și fructele să nu se mai lase în aluatul părjiturilor, atunci încălziți-le la cuptor înainte.
    4.  Când preparați o prăjitură cu unt, congelați-l mai întâi. Așa, rece, dați-l pe răzătoare pentru a-l încorpora mai uşor în aluat.
    5.  Foile de clătite se pot păstra mai multe zile pufoase dacă le împăturiţi şi le bagaţi la frigider în pungi de plastic.
    6.  Dacă aţi adăugat prea multă sare în ciorbă nu e cazul să o aruncați. Se poate desăra adăugând 3-4 cartofi cruzi tăiaţi. Daţi ciorba în clocot, iar cartofii vor trage toată sarea.
    7.  Nu sărați carnea înainte de a o pune la grătar. Va absorbi tot sucul şi carnea nu se va rumeni. Sarea se poate pune abia după ce a făcut o crustă.
    8.  Cafeaua se păstrează cel mai bine nu în dulap, ci… la frigider. Fie că e boabe, fie că e măcinată.

    Ce alte trucuri știți?

    COMENTARII

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »