• Piept de gasca cu portocale

    acum 2431 zile

    Preparare:  Pieptul de gasca se cresteaza, se da cu sare, piper. Se pune uleiul de masline in tigaie si pune la prajit pieptul de gasca. Se adauga scortisoara si cognac, dupa care se caramelizeaza portocalele. Se aseaza rucola pe farfurie, se adauga feliile de portocale peste rucola...

    Pui pitit in lipie

    acum 2431 zile

    Preparare:  Se calesc legumele in ulei, ardeiul, dar si baconul. Se adauga ciupercile, apoi puiul. Se lasa aproximativ 10 minute. In acest moment se pune smantana. Toata compozitia se pune apoi in lipe, se adauga sfecla rosie.

    Steak John

    acum 2431 zile

    Friptura se face intai pe grill, se da cu sare si cu piper. Soteul se face din unt, ciuperci, ceapa, broccoli, usturoi, putina supa de pui. Cu putin mustar se unge friptura apoi.

    Calamari umpluti cu ansoa

    acum 2431 zile

    Pentru a decongela calamarii, puneti-i intr-o sita pe care sa o scufundati in apa clocotita. Clatiti apoi fructele de mare si curatati-le de grasime, pielite si resturi de la coloana vertebrala. Intr-o tigaie puneti putin ulei de masline, peste care sa adaugati usturoiul, ceapa si adreiul...

    Ospatul vanatorului

    acum 2431 zile

      Feliati carnea de cerb. Deoarece este mai tare, aceasta trebuie lasata mai mult timp sa se inabuse si sa fiarba: timp de 2 ore. Taiati marunt ardeiul, ceapa si ciupercile. Carnea se va “cali” impreuna cu ceapa si ardeiul, in untura de porc. In untura de porc topita,...

    Crema de broccoli

    acum 2431 zile

      Pentru inceput, puneti putina apa la fiert, in care dizolvati un cubulet de concentrate de legume. In alt vas puneti la fiert doua oua, timp de 8 minute. Curatati un cartof si taiati-l cubulete. Mai aveti nevoie de o ceapa pe care trebuie sa o taiati cubulete mici. Taiati...

    Pizza lacto-vegetariana

    acum 2431 zile

    Se unge blatul de pizza cu sos de rosii si se aseaza in forma in care urmeaza sa fie coapta. Se adauga mozarella rasa. Ca baza se folosesc legume precum ciuperci, dovlecei (zucchini) si vinete preparate la gratar inainte. Urmeaza ardeiul gras, porumb dulce si masline negre. Se stropeste pizza...

    Ciuperci umplute pane

    acum 2431 zile

      Astazi gatim ciuperci umplute pane. Ceapa, kaizerul si ciupercile trebuiesc curatate si taiate marunt, apoi calite intr-o tigaie cu putin ulei, impreuna cu sarea si piperul. Poti sa adaugi boia sau ardei iute, dupa gust.  Cu acest amestec se umplu ciupercile si se...

    Patratel unsuros sudic

    acum 2431 zile

    Biscutii se faramiteaza, impreuna cu laptele, apoi se amesteca impreuna cu un topit, dupa care se intinde intr-o tava compozitia. Deasupra se pun alune si ciocolata alba, dar si fulgi de nuca de cocos. In final, se pune lapte condensat deasupra. Se baga la cuptor pentru 50-55 de minute.

    Scoici si creveti in cochilie gratinate

    acum 2432 zile

     Mai intai se oparesc scoicile, se scot din cochilii, iar crevetii cruzi sunt  curatati de cap si coaja. Apoi, intr-o tigaie, se pun catei de usturoi maruntiti si presati impreuna cu ulei de masline, si se lasa la incins. Dupa ce s-au facut, se adauga patrunjel tocat, scoicile si...

    Pizza Palladium

    acum 2432 zile

     Mod de preparare: Ungeti tava cu putin ulei de masline, apoi asezati aluatul, peste care se presara mozzarella si gorgonzola. Deoarece acesta este un blat fara sos, se introduce la cuptor doar cu aceste ingrediente. Dupa coacere, pizza se taie si pe ea se adauga prosciutto crudo,...

    «
    111
    112
    113
    114
    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro