• Crema de broccoli

    acum 2676 zile

      Pentru inceput, puneti putina apa la fiert, in care dizolvati un cubulet de concentrate de legume. In alt vas puneti la fiert doua oua, timp de 8 minute. Curatati un cartof si taiati-l cubulete. Mai aveti nevoie de o ceapa pe care trebuie sa o taiati cubulete mici. Taiati...

    Pizza lacto-vegetariana

    acum 2676 zile

    Se unge blatul de pizza cu sos de rosii si se aseaza in forma in care urmeaza sa fie coapta. Se adauga mozarella rasa. Ca baza se folosesc legume precum ciuperci, dovlecei (zucchini) si vinete preparate la gratar inainte. Urmeaza ardeiul gras, porumb dulce si masline negre. Se stropeste pizza...

    Ciuperci umplute pane

    acum 2676 zile

      Astazi gatim ciuperci umplute pane. Ceapa, kaizerul si ciupercile trebuiesc curatate si taiate marunt, apoi calite intr-o tigaie cu putin ulei, impreuna cu sarea si piperul. Poti sa adaugi boia sau ardei iute, dupa gust.  Cu acest amestec se umplu ciupercile si se...

    Patratel unsuros sudic

    acum 2676 zile

    Biscutii se faramiteaza, impreuna cu laptele, apoi se amesteca impreuna cu un topit, dupa care se intinde intr-o tava compozitia. Deasupra se pun alune si ciocolata alba, dar si fulgi de nuca de cocos. In final, se pune lapte condensat deasupra. Se baga la cuptor pentru 50-55 de minute.

    Scoici si creveti in cochilie gratinate

    acum 2677 zile

     Mai intai se oparesc scoicile, se scot din cochilii, iar crevetii cruzi sunt  curatati de cap si coaja. Apoi, intr-o tigaie, se pun catei de usturoi maruntiti si presati impreuna cu ulei de masline, si se lasa la incins. Dupa ce s-au facut, se adauga patrunjel tocat, scoicile si...

    Pizza Palladium

    acum 2677 zile

     Mod de preparare: Ungeti tava cu putin ulei de masline, apoi asezati aluatul, peste care se presara mozzarella si gorgonzola. Deoarece acesta este un blat fara sos, se introduce la cuptor doar cu aceste ingrediente. Dupa coacere, pizza se taie si pe ea se adauga prosciutto crudo,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »