• MIERCURI, 29 MARTIE 2017

    Cel mai tare TRUC de bucătărie! Cum să menţii prospeţimea şi savoarea mâncării în farfurie, cât mai mult timp!

    Nu trebuie să fii un Chef ca să cunoşti secrete ale bucătăriei ce îţi pot transforma mâncarea într-o adevărată experienţă.  

    Începător, pasionat sau specialist, acest truc de bucătărie îţi va fi util, mai ales dacă te-ai confruntat şi tu cu situaţia în care ai pregătit o cină delicioasă, dar mesenii întârzie să apară...

    Cum faci ca, odată pusă în farfurii, mâncarea să îşi păstreze savoarea şi temperatura?!

    Nimic mai simplu: dacă serveşti o mâncare fierbinte, încălzeşte mai întâi farfuria, apoi pune mâncarea în ea. 

    Dacă serveşti un platou rece, atunci ai grijă ca recipientul să fie pus la răcoare, în prealabil. 

    Ţinând cont de acest mic truc, savoarea, prospeţimea, temperatura şi textura mâncării vor fi perfecte.

    COMENTARII

    Cum să faci magie în bucătărie. Top 5 aparate practice care nu ar trebui să lipsească dintr-o bucătărie modernă

    acum 5 zile

    Ca să găsești aparatele potrivite pe care le poți folosi zilnic, ți-am pregătit mai jos o listă pentru inspirație. Uite care sunt recomandările noastre.

    Sfaturi practice despre cum poți să prepari o cină italienească tradițională

    acum 56 zile

    Deși rețetele sunt de multe ori adaptate în funcție de ingredientele pe care obișnuim noi să le consumăm, o mâncare italienească autentică este simplă, iar ingredientele sunt atent porționate și proaspete.

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 196 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    PoveștiCOOL
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »