• MIERCURI, 29 MARTIE 2017

    Cel mai tare TRUC de bucătărie! Cum să menţii prospeţimea şi savoarea mâncării în farfurie, cât mai mult timp!

    Nu trebuie să fii un Chef ca să cunoşti secrete ale bucătăriei ce îţi pot transforma mâncarea într-o adevărată experienţă.  

    Începător, pasionat sau specialist, acest truc de bucătărie îţi va fi util, mai ales dacă te-ai confruntat şi tu cu situaţia în care ai pregătit o cină delicioasă, dar mesenii întârzie să apară...

    Cum faci ca, odată pusă în farfurii, mâncarea să îşi păstreze savoarea şi temperatura?!

    Nimic mai simplu: dacă serveşti o mâncare fierbinte, încălzeşte mai întâi farfuria, apoi pune mâncarea în ea. 

    Dacă serveşti un platou rece, atunci ai grijă ca recipientul să fie pus la răcoare, în prealabil. 

    Ţinând cont de acest mic truc, savoarea, prospeţimea, temperatura şi textura mâncării vor fi perfecte.

    COMENTARII

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 48 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    20 de idei cum să îți ornezi salata de boeuf pentru masa de Crăciun

    acum 56 zile

    Ce ar fi masa de Craciun fara salata de boeuf?

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »