• JOI, 13 APRILIE 2017

    Cum se alege carnea de miel? Iată la ce anume trebuie să fii atent pentru a te asigura că aceasta este PROASPĂTĂ

    Carnea de miel proaspătă trebuie să aibă culoarea roşiatică spre roz și, totodată, trebuie să fie elastică. Adică, atunci când o apeşi cu degetul, ea trebuie să revină la forma iniţială.

    Dacă vi se vinde o carne de vineţie, care miroase şi prezintă mucilagii, agtunci trebuie să știți că aceasta NU trebuie cumpărată , deoarece este VECHE.

    Cu cât mielul sacrificat a avut o greutate mai mare, cu atât carnea sa va fi mai gustoasă, spun veterinarii.
    De asemenea, trebuie să știți că organele de miel se alterează foarte repede! De aceea se recomandă să fie gătite în ziua în care au fost cumpărate.

    Pentru a avea garanția că veți cumpăra o carne ce nu prezintă riscuri de îmbolnăvire, urmăriți dacă aceasta are ștampila rotundă a Direcţiei Sanitar-Veterinară), cu tuş alimentar persistent de culoare violet și cu menţiunea “bun de consum”.

    Medicii veterinari spun că un miel bun de consum este cel care a trecut de greutatea minimă de 4 kilograme în carcasă. Sub această greutate, carnea va fi mai greu de digerat.

    COMENTARII

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 48 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    20 de idei cum să îți ornezi salata de boeuf pentru masa de Crăciun

    acum 56 zile

    Ce ar fi masa de Craciun fara salata de boeuf?

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »