• JOI, 10 IANUARIE 2013

    Ganache de ciocolata - cea mai simpla crema de ciocolata!

    Ganache de ciocolata  

    Creama de ciocolata lucioasa si intinsa parca intr-un strat perfect pe care o vezi pe toate prajiturile din cofetarii o poti face in 10 minute la tine in bucatarie.

    Ai nevoie de frisca lichida, ciocolata - in cantitati egale si de o lingura cu unt pentru fiecare 500 de grame de ingrediente.

    Intr-o tigaie care nu lipeste pui frisca si chiar inainte de a incepe sa fiarba adaugi ciocolata maruntita. Le amensteci pana cand se topeste ciocolata si apoi  transferi compozitia intr-un recipient rece. Cand  temperatura scade si poti sa gusti crema fara sa te frigi, adaugi untul si amensteci pana la omogenizare.

    Cand inca este calda crema se pune pe tort sau prajitura incepand cu centrul platoului.

    COMENTARII

    Cum îți convingi copilul să mănânce tot din farfurie. Cele mai simpatice decorațiuni comestibile

    acum 15 zile

    Cel mic refuza sa manance fructe si legume? Pune in aplicare aceste trucuri, iar el nu va mai refuza niciodata ceea ce ii pui in farfurie.

    Cum poți tăia ceapa fără să-ți mai miroasă mâinile de la ea? Indiciu: ai nevoie de un... pieptăn

    acum 32 zile

    Cand tai ceapa, nu doar ca iti dau lacrimile, dar ti se impregneaza si mirosul acesteia pe degete.

    Cum se alege carnea de miel? Iată la ce anume trebuie să fii atent pentru a te asigura că aceasta este PROASPĂTĂ

    acum 42 zile

    Atunci cand cumparati carne de miel trebuie sa fiti atenti la cateva detalii.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro