• VINERI, 05 FEBRUARIE 2016

    Nu mai arunca zeama de la murături! 4 moduri INEDITE și UTILE în care o poți folosi!

     a1.ro

     De cele mai multe ori, zeama rămasă de la borcanul cu murături este aruncată după consumarea legumelor. Te-ai gândit însă, vreodată, că o poţi folosi? Are efecte extraordinare asupra sănătății tale, mai ales dacă ai consumat alcool.

    Iată patru idei inedite pentru a folosi zeama de la murături:

    1. Sos pentru salate - dressingul pentru salata poate fi "dres" nu doar cu lămâie, ci şi cu zeama de la murături. Va fi foarte gustos.

    2. Marinează carnea - adaugă în marinata pentru carne şi câteva linguri de zeamă de la murături. Aceasta ajută la frăgezirea cărnii şi îi dă o savoare aparte.

    Citește continuarea AICI

    COMENTARII

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 10 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    20 de idei cum să îți ornezi salata de boeuf pentru masa de Crăciun

    acum 18 zile

    Ce ar fi masa de Craciun fara salata de boeuf?

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »