• VINERI, 05 FEBRUARIE 2016

    Nu mai arunca zeama de la murături! 4 moduri INEDITE și UTILE în care o poți folosi!

     a1.ro

     De cele mai multe ori, zeama rămasă de la borcanul cu murături este aruncată după consumarea legumelor. Te-ai gândit însă, vreodată, că o poţi folosi? Are efecte extraordinare asupra sănătății tale, mai ales dacă ai consumat alcool.

    Iată patru idei inedite pentru a folosi zeama de la murături:

    1. Sos pentru salate - dressingul pentru salata poate fi "dres" nu doar cu lămâie, ci şi cu zeama de la murături. Va fi foarte gustos.

    2. Marinează carnea - adaugă în marinata pentru carne şi câteva linguri de zeamă de la murături. Aceasta ajută la frăgezirea cărnii şi îi dă o savoare aparte.

    Citește continuarea AICI

    COMENTARII

    Sfaturi practice despre cum poți să prepari o cină italienească tradițională

    acum 30 zile

    Deși rețetele sunt de multe ori adaptate în funcție de ingredientele pe care obișnuim noi să le consumăm, o mâncare italienească autentică este simplă, iar ingredientele sunt atent porționate și proaspete.

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 170 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    20 de idei cum să îți ornezi salata de boeuf pentru masa de Crăciun

    acum 178 zile

    Ce ar fi masa de Craciun fara salata de boeuf?

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    PoveștiCOOL
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »