• JOI, 22 DECEMBRIE 2016

    Rețetă - COZONAC cu ciocolată. Cum poți să pregătești cel mai bun DESERT pentru masa de Crăciun

    Gospodinele fac ultimele pregătiri pentru masa de Crăciun și, bineînțeles, ele nu uită nici de desertul vedetă al acestei perioade. Tocmai de aceea ne-am gândit să-ți sărim în ajutor și să-ți oferim o rețetă, care te va ajuta să-ți încânți invitații cu un delicios cozonac cu ciocolată.

    Rețeta a fost prezentată de Raluca, în cadrul matinalului de la Antena Stars.

    Pentru a prepara acest cozonac cu cicolată, trebuie să te asiguri că ai în bucătărie tot ce-ți trebuie.

    • Ingrediente:
    • 2 cești cu apă călduță
    • 2 lingurițe cu esență de rom
    • 1 ceașcă cu smântână
    • 3 ouă mari
    • 1 linguriță coajă de lămâie
    • 6 lingurițe de zahăr
    • 6 lingurițe de margarină
    • 3-4 lingurițe de sare
    • 3 câni de făină
    • 3 linguriță drojdie

    Pentru umplutură:

    • 150 grame de stafide
    • 100 de grame de ciocolată topită cu lapte

    Află mai multe din materialul video de mai sus!

    COMENTARII

    Sfaturi practice despre cum poți să prepari o cină italienească tradițională

    acum 1 zile

    Deși rețetele sunt de multe ori adaptate în funcție de ingredientele pe care obișnuim noi să le consumăm, o mâncare italienească autentică este simplă, iar ingredientele sunt atent porționate și proaspete.

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 141 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    20 de idei cum să îți ornezi salata de boeuf pentru masa de Crăciun

    acum 149 zile

    Ce ar fi masa de Craciun fara salata de boeuf?

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    PoveștiCOOL
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »