• MARTI, 16 AUGUST 2011

    Reteta zilei: salau cu struguri

    Daca gatim salaul intreg, va arata mult mai substantial pe farfurie. Puteti folosi salau mic, cunoscut si sub denumirea de salau “de nisip".

     

    Ingrediente:

     

    - 50g unt;

     

    - 2 salai intregi, pielea indepartata;

     

    - 2 maini de struguri albi;

     

    - 1 pahar de vin alb.

     

    1. Se incalzeste cuptorul la 210ºC. Se foloseste jumatate din cantitatea de unt pentru a unge o tava, apoi se asaza pestii, se adauga strugurii si se stropesc cu vin. Se coace pestele timp de 15-20 de minute, pana cand carnea se desprinde de pe oase.

     

    2. Folosind o spatula, se ridica cu grija pestele din tava, se pune pe farfurii, iar tava se pune pe foc. Se toarna vinul ramas si se da in clocot timp de 4-5 minute, pana scade si devine lipicios. Se adauga restul de unt, se asezoneaza si se toarna peste peste. Se serveste cu spanac fiert si cartofi noi.

     

    Citeste si Good Food Romania!

    COMENTARII

    Cum îți convingi copilul să mănânce tot din farfurie. Cele mai simpatice decorațiuni comestibile

    acum 17 zile

    Cel mic refuza sa manance fructe si legume? Pune in aplicare aceste trucuri, iar el nu va mai refuza niciodata ceea ce ii pui in farfurie.

    Cum poți tăia ceapa fără să-ți mai miroasă mâinile de la ea? Indiciu: ai nevoie de un... pieptăn

    acum 34 zile

    Cand tai ceapa, nu doar ca iti dau lacrimile, dar ti se impregneaza si mirosul acesteia pe degete.

    Cum se alege carnea de miel? Iată la ce anume trebuie să fii atent pentru a te asigura că aceasta este PROASPĂTĂ

    acum 44 zile

    Atunci cand cumparati carne de miel trebuie sa fiti atenti la cateva detalii.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro