• MARTI, 16 AUGUST 2011

    Reteta zilei: salau cu struguri

    Daca gatim salaul intreg, va arata mult mai substantial pe farfurie. Puteti folosi salau mic, cunoscut si sub denumirea de salau “de nisip".

     

    Ingrediente:

     

    - 50g unt;

     

    - 2 salai intregi, pielea indepartata;

     

    - 2 maini de struguri albi;

     

    - 1 pahar de vin alb.

     

    1. Se incalzeste cuptorul la 210ºC. Se foloseste jumatate din cantitatea de unt pentru a unge o tava, apoi se asaza pestii, se adauga strugurii si se stropesc cu vin. Se coace pestele timp de 15-20 de minute, pana cand carnea se desprinde de pe oase.

     

    2. Folosind o spatula, se ridica cu grija pestele din tava, se pune pe farfurii, iar tava se pune pe foc. Se toarna vinul ramas si se da in clocot timp de 4-5 minute, pana scade si devine lipicios. Se adauga restul de unt, se asezoneaza si se toarna peste peste. Se serveste cu spanac fiert si cartofi noi.

     

    Citeste si Good Food Romania!

    COMENTARII

    Cum arată micul dejun în alte țări? Ai avea CURAJ să le încerci?

    acum 1 zile

    Firecare tara cu obiceiul ei culinar. Ceea ce, pentru noi, ar parea bizar, pentru altii e normal sa manance la prima ora.

    REȚETA LUI VLĂDUȚ: ”Pâinea plimbărețului”

    acum 1 zile

    Ca tot este weekend, va propunem o reteta inedita, marca retetaluivladut.ro: ”Painea plimbaretului”. Spor la gatit!

    REȚETĂ: Simplu, ieftin și DELICIOS! Cum poți să prepari bezele cu mai puțin de 4 lei

    acum 20 zile

    Dacă ai poftă de ceva dulce și nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie, atunci îți recomandăm o rețetă, care cu singuranță va fi pe placul tău. Materialul,de mai jos, te va învăța cum să-ți prepari bezele cu un buget extrem de mic.

    Rețeta lui Vlăduț: Învață să prepari cea mai gustoasă rețetă de fasole bătută, asezonată în stil oriental și nu o vei mai prepara altfel!

    acum 23 zile

    Vlădutz, bucătarul de la Neatza, ne propune să preparăm o delicioasă fasole bătută în stil oriental, pentru care are și niște tipsuri demne de reținut.

    Rețeta lui Vlăduț: Chifteluțe de pui cu multe verdețuri, asezonate cu legume și brânzeturi

    acum 23 zile

    Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne învață cum putem transforma niște chifteluțe aparent banale, în niște sandwich-uri la cuptor cu legume și brânzeturi.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Neatza cu Razvan si Dani

    neatza.a1.ro


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro