• VINERI, 05 APRILIE 2013

    Ciorba de berbecut

    Ingrediente
    1kg carne de berbec, cu os
    o ceapa mare
    2 ardei colorati
    2 morcovi
    o telina
    200 g mazare
    3 cartofi
    1 l bors
    sare
    leustean
    smantana

    Mod de preparare

     Carnea se spala si se pune la fiert cu sare.

    Cand este fiarta pe jumatate se adauga toate legumele maruntite.
     
    Cand sunt fierte si legumele si carnea, se sareaza dupa gust si se adauga borsul fiert si strecurat. Dupa ce se opreste focul se adauga leusteanul tocat.
     
    Se serveste cu smantana.
     
    foto: www.moldovenii.md

    COMENTARII

    Toffe de portocale

    acum 414 zile

    Se taie capetele celor două portocale astfel încât acestea să se poată sprijini pe ele. Portocalele se taie în două părţi egale şi se scobesc (să obţinem 4 „pahare”)

    Nu există ceva mai bun! Cum să faci savarină de casă

    acum 416 zile

    Savarina reprezintă pentru multă lume prăjitura copilăriei! Nu există persoană care să nu fi gustat cel puțin o dată din acest desert

    Carne mai bună n-ai gustat! Friptură de fazan la cuptor

    acum 419 zile

    Fazanul proaspăt împușcat se lasă în pene și se pune într-un loc răcoros timp de două-trei zile, pentru a deveni fraged. Abia apoi se curăță de pene și de intestine și se trece la prepararea lui propriu-zisă

    Cum numai timișorenii știu să facă: Prăjitură cu nuci și cacao

    acum 426 zile

    O prăjitură delicioasă și destul de economică putem face rapid, în casă, folosind aceeași cană ca măsură!

    Observator.TV


    Neatza cu Razvan si Dani

    neatza.a1.ro


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro