• MIERCURI, 01 SEPTEMBRIE 2010

  Piept de pui cu grapefruit

  Piept de pui cu grapefruit   

  Ingrediente
  piept de pui
  miere
  grapefruit
  sare
  piper

  Mod de preparare

  Mihai, bucatar-sef la restaurantul Rossetya din Bucuresti, a venit la Euforia Cuisine pentru a pregati o reteta a localului, piept de pui cu grapefruit.

  Preparare: bucata de piept de pui se spala bine, se usuca apoi se taie in doua parti mari, fiecare parte apoi urmand a avea cate doua incizii, pentru feliile de grapefruit. Separat, intr-o tava metalica ce urmeaza sa intre la cuptor, se pun la baza doua felii mari de grapefruit, cu tot cu coaja. Bucatile de piept de pui se ung cu miere apoi se asaza peste feliile mare de grapefruit din tava.

  Apoi, in inciziile facute de-a latul pieptului de pui se introduc felii decojite de grapefruit. Se stoarce o jumatate de grapefrit peste preparatul asezat in tava, se asezoneaza cu sare si cu piper, apoi se da la cuptor.

  COMENTARII

  Toffe de portocale

  acum 770 zile

  Se taie capetele celor două portocale astfel încât acestea să se poată sprijini pe ele. Portocalele se taie în două părţi egale şi se scobesc (să obţinem 4 „pahare”)

  Nu există ceva mai bun! Cum să faci savarină de casă

  acum 773 zile

  Savarina reprezintă pentru multă lume prăjitura copilăriei! Nu există persoană care să nu fi gustat cel puțin o dată din acest desert

  Carne mai bună n-ai gustat! Friptură de fazan la cuptor

  acum 775 zile

  Fazanul proaspăt împușcat se lasă în pene și se pune într-un loc răcoros timp de două-trei zile, pentru a deveni fraged. Abia apoi se curăță de pene și de intestine și se trece la prepararea lui propriu-zisă

  Cum numai timișorenii știu să facă: Prăjitură cu nuci și cacao

  acum 782 zile

  O prăjitură delicioasă și destul de economică putem face rapid, în casă, folosind aceeași cană ca măsură!

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro