• MARTI, 20 DECEMBRIE 2016

    Savoare de Crăciun: Prepară cel mai gustos caltaboş, după o reţetă veche!

    Nu poate există Crăciun românesc, fără tradiţionalul caltaboş pe masă. Iar atunci când îl prepari după o reţetă veche, cu tradiţie, gustul este unul garantat.

    Ingrediente: 

    2,5 kilograme măruntaie de porc (ficat, rinichi, splină, inimă)
    250 grame carne grasă de porc
    700 grame ceapă albă
    1 cană mare de orez
    4 foi de dafin
    1 căpăţână de usturoi curăţată
    1 lingură rasă nucsoara măcinată
    1 lingură rasă boabe de ienibahar măcinat
    100 grame untură de porc
    maţe de porc bine spălate
    sare
    piper negru măcinat
    1 lingură piper boabe

    Citeşte modul de preparare pe vocea.biz.

    COMENTARII

    5 trucuri simple pentru a schimba repede aspectul bucătăriei. Toți musafirii vor fi impresionați

    acum 15 zile

    Pune in aplicare cateva trucuri si toti te vor intreba daca ai renovat casa.

    Da' de unde petrecere de fițe? Delia a pretrecut un Crăciun cu sarmale, piure și pâine de casă

    acum 27 zile

    Delia le-a aratat tututor cem bucate a avut pe masa de Craciun.

    O rețetă de-ți lasă gura apă: cârnați țărănești cu multă slănină

    acum 31 zile

    Nu exista masa traditionala de Craciun fara carnati.

    Rețete de sărbătoare: tobă de Ardeal a la Radu Anton Roman

    acum 32 zile

    Toba este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe mesele de Craciun ale romanilor.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Neatza cu Razvan si Dani


    WeAre1.ro

    weare1.ro


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro