• MARTI, 20 DECEMBRIE 2016

    Savoare de Crăciun: Prepară cel mai gustos caltaboş, după o reţetă veche!

    Nu poate există Crăciun românesc, fără tradiţionalul caltaboş pe masă. Iar atunci când îl prepari după o reţetă veche, cu tradiţie, gustul este unul garantat.

    Ingrediente: 

    2,5 kilograme măruntaie de porc (ficat, rinichi, splină, inimă)
    250 grame carne grasă de porc
    700 grame ceapă albă
    1 cană mare de orez
    4 foi de dafin
    1 căpăţână de usturoi curăţată
    1 lingură rasă nucsoara măcinată
    1 lingură rasă boabe de ienibahar măcinat
    100 grame untură de porc
    maţe de porc bine spălate
    sare
    piper negru măcinat
    1 lingură piper boabe

    Citeşte modul de preparare pe vocea.biz.

    COMENTARII

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 9 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    20 de idei cum să îți ornezi salata de boeuf pentru masa de Crăciun

    acum 17 zile

    Ce ar fi masa de Craciun fara salata de boeuf?

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »