• MARTI, 20 DECEMBRIE 2016

    Savoare de Crăciun: Prepară cel mai gustos caltaboş, după o reţetă veche!

    Nu poate există Crăciun românesc, fără tradiţionalul caltaboş pe masă. Iar atunci când îl prepari după o reţetă veche, cu tradiţie, gustul este unul garantat.

    Ingrediente: 

    2,5 kilograme măruntaie de porc (ficat, rinichi, splină, inimă)
    250 grame carne grasă de porc
    700 grame ceapă albă
    1 cană mare de orez
    4 foi de dafin
    1 căpăţână de usturoi curăţată
    1 lingură rasă nucsoara măcinată
    1 lingură rasă boabe de ienibahar măcinat
    100 grame untură de porc
    maţe de porc bine spălate
    sare
    piper negru măcinat
    1 lingură piper boabe

    Citeşte modul de preparare pe vocea.biz.

    COMENTARII

    Rețetă de clătite delicioase de la Doinița Oancea. Învață de la actrița din iSerialul “Când mama nu-i acasă" să pregătești un desert de nota 10!

    acum 6 zile

    Pe Doinita Oancea o veti putea vedea, in curand, in cel de-al doilea sezon al iSerialului “Cand mama nu-i acasa", produs de Ruxandra Ion.

    Cum îți convingi copilul să mănânce tot din farfurie. Cele mai simpatice decorațiuni comestibile

    acum 45 zile

    Cel mic refuza sa manance fructe si legume? Pune in aplicare aceste trucuri, iar el nu va mai refuza niciodata ceea ce ii pui in farfurie.

    Cum poți tăia ceapa fără să-ți mai miroasă mâinile de la ea? Indiciu: ai nevoie de un... pieptăn

    acum 62 zile

    Cand tai ceapa, nu doar ca iti dau lacrimile, dar ti se impregneaza si mirosul acesteia pe degete.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    DivaHair

    divahair.ro


    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro