• MARTI, 20 DECEMBRIE 2016

    Savoare de Crăciun: Prepară cel mai gustos caltaboş, după o reţetă veche!

    Nu poate există Crăciun românesc, fără tradiţionalul caltaboş pe masă. Iar atunci când îl prepari după o reţetă veche, cu tradiţie, gustul este unul garantat.

    Ingrediente: 

    2,5 kilograme măruntaie de porc (ficat, rinichi, splină, inimă)
    250 grame carne grasă de porc
    700 grame ceapă albă
    1 cană mare de orez
    4 foi de dafin
    1 căpăţână de usturoi curăţată
    1 lingură rasă nucsoara măcinată
    1 lingură rasă boabe de ienibahar măcinat
    100 grame untură de porc
    maţe de porc bine spălate
    sare
    piper negru măcinat
    1 lingură piper boabe

    Citeşte modul de preparare pe vocea.biz.

    COMENTARII

    Cum poți tăia ceapa fără să-ți mai miroasă mâinile de la ea? Indiciu: ai nevoie de un... pieptăn

    acum 4 zile

    Cand tai ceapa, nu doar ca iti dau lacrimile, dar ti se impregneaza si mirosul acesteia pe degete.

    Cum se alege carnea de miel? Iată la ce anume trebuie să fii atent pentru a te asigura că aceasta este PROASPĂTĂ

    acum 14 zile

    Atunci cand cumparati carne de miel trebuie sa fiti atenti la cateva detalii.

    Cea mai inedită metodă prin care pot fi vopsite ouăle de Paşte. Ai nevoie de un dres, legume și... timp

    acum 14 zile

    Ouale pot fi vopsite si altfel decat folosind vopseaua din comert.

    8 ponturi pentru un cozonac pufos. Urmează-le și îți vei impresiona musafirii

    acum 15 zile

    Daca vrei sa ai un cozonac pufos, iata cateva ponturi utile.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro