• LUNI, 21 NOIEMBRIE 2016

    SPECIALIŞTII avertizează: "CARNEA DE ŞOBOLAN e mai bună decât cea de la abatoare!"

     Foto: hepta.ro

    Legume şi fructe modificate genetic, alimente făcute din plastic, cu pesticide şi chimicale cancerigene - toate acestea le găsim în frigiderele noastre. Tot mai mulţi specialişti susţin că suntem victimele unui experiment alimentar criminal, că numeroasele boli cu care ne confruntăm provin de la stilul de viaţă, de la ceea ce mâncăm.

    Este vorba despre globalizarea alimentației, inițiată din rațiuni economice. Pentru că, pentru a transporta un aliment la mare distanță e nevoie de săptămâni, uneori luni de zile. Pentru păstrarea unor calități ale alimentelor se introduc variate substanțe chimice în acestea. Goana după profit a conceput această globalizare”, a explicat Prof dr Constantin Ionescu Târgoviște


    Ce alte ipoteze pertinente și îngrijorătoare a emis profesorul, dar și de ce carnea de șobolan estre mai buă decât cea din abatoare aflați din videoclipul de mai sus.

    COMENTARII

    Sfaturi practice despre cum poți să prepari o cină italienească tradițională

    acum 27 zile

    Deși rețetele sunt de multe ori adaptate în funcție de ingredientele pe care obișnuim noi să le consumăm, o mâncare italienească autentică este simplă, iar ingredientele sunt atent porționate și proaspete.

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 167 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    20 de idei cum să îți ornezi salata de boeuf pentru masa de Crăciun

    acum 175 zile

    Ce ar fi masa de Craciun fara salata de boeuf?

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    PoveștiCOOL
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »