• LUNI, 21 NOIEMBRIE 2016

    SPECIALIŞTII avertizează: "CARNEA DE ŞOBOLAN e mai bună decât cea de la abatoare!"

     Foto: hepta.ro

    Legume şi fructe modificate genetic, alimente făcute din plastic, cu pesticide şi chimicale cancerigene - toate acestea le găsim în frigiderele noastre. Tot mai mulţi specialişti susţin că suntem victimele unui experiment alimentar criminal, că numeroasele boli cu care ne confruntăm provin de la stilul de viaţă, de la ceea ce mâncăm.

    Este vorba despre globalizarea alimentației, inițiată din rațiuni economice. Pentru că, pentru a transporta un aliment la mare distanță e nevoie de săptămâni, uneori luni de zile. Pentru păstrarea unor calități ale alimentelor se introduc variate substanțe chimice în acestea. Goana după profit a conceput această globalizare”, a explicat Prof dr Constantin Ionescu Târgoviște


    Ce alte ipoteze pertinente și îngrijorătoare a emis profesorul, dar și de ce carnea de șobolan estre mai buă decât cea din abatoare aflați din videoclipul de mai sus.

    COMENTARII

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 11 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    20 de idei cum să îți ornezi salata de boeuf pentru masa de Crăciun

    acum 19 zile

    Ce ar fi masa de Craciun fara salata de boeuf?

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Antena 1

    a1.ro


    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »