• VINERI, 07 APRILIE 2017

    Stufat de miel cu o coroniță din ceapă și usturoi verde. O rețetă ce te va face să te îndrăgostești de carnea de miel!

     Ingrediente:

    • 1 kg carne de miel
    • o ceapă uscată
    • o lingură cu făină
    • 2 legături mărar
    • un pahar ulei
    • 3-5 legături de ceapă verde
    • 3-5 legături de usturoi verde
    • o legătură groasă de pătrunjel
    • sare, piper, boia

    Mod de preparare:

    Ceapa și usturoiul se impletesc precum o coroniță de flori, apoi se pun la călit, în ulei. După ce s-a rumenit coronița, se dă deoprate. În același ulei, se prăjește ceapa uscată și tocată mărunt în prealabil. Se adaugă carnea și boiaua. Când s-au rumenit, se adaugă apă, cât să le acopere și se lasă acoperit, la foc mic, cam o jumătate de oră, ca să se pătrundă carnea. Într-o cană se amestecă făina cu apă, apoi se toarnă în tigaie, peste carnea și ceapa lăsate la foc mic. După ce a dat din nou în clocot, se adaugă coronița de ceapă și usturoi verde, se acoperă și se mai lasă 15 minute. Ls final, se adaugă sare, piper, pătrunjelul tocat.

    COMENTARII

    Sfaturi practice despre cum poți să prepari o cină italienească tradițională

    acum 23 ore

    Deși rețetele sunt de multe ori adaptate în funcție de ingredientele pe care obișnuim noi să le consumăm, o mâncare italienească autentică este simplă, iar ingredientele sunt atent porționate și proaspete.

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 141 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    20 de idei cum să îți ornezi salata de boeuf pentru masa de Crăciun

    acum 149 zile

    Ce ar fi masa de Craciun fara salata de boeuf?

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    PoveștiCOOL
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »