• LUNI, 12 DECEMBRIE 2016

    EXCLUSIV! Trucuri de la chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu pentru masa de Crăciun

     Foto: hepta.ro

     Numărătoarea inversă până la Crăciun deja a început. Gospodinele își fac liste cu preparatele pe care vor sa le pună pe masă. Pentru acestea, chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au câteva sugestii în ceea ce privește piftia, salata de boeuf și cozonacii.

    La piftie, puneți muuuuuult usturoi, iar la salata de boeuf mai puțină maioneză și mai multă zeamă de lămâie”, spune Cătălin Scărlătescu.

    Cât despre cozonac, Florin Dumitrescu este de părere că mai importantă decât ingredientele este starea de spirit a celei care îl prepară:

    Ca orice aluat, cozonacul trebuie să îl gătiți atunci când aveți o stare de liniște și pace. Starea de spirit influențează foarte mult un aluat, iar asta se întâmplă pentru că nu de fiecare dată avem chef sau răbdare să facem asta”.

    Iată și propunerea lui Vlăduț pentru un cozonac moldovenesc.

    COMENTARII

    5 trucuri ingenioase pentru a găti mâncăruri delicioase mai repede

    acum 17 zile

    Bucătarii profesioniști au dezvăluit câteva secrete cu ajutorul cărora fac față numărului mare de comenzi din restaurante:

    Rețetă de clătite delicioase de la Doinița Oancea. Învață de la actrița din iSerialul “Când mama nu-i acasă" să pregătești un desert de nota 10!

    acum 157 zile

    Pe Doinita Oancea o veti putea vedea, in curand, in cel de-al doilea sezon al iSerialului “Cand mama nu-i acasa", produs de Ruxandra Ion.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »