• LUNI, 12 DECEMBRIE 2016

    EXCLUSIV! Trucuri de la chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu pentru masa de Crăciun

     Foto: hepta.ro

     Numărătoarea inversă până la Crăciun deja a început. Gospodinele își fac liste cu preparatele pe care vor sa le pună pe masă. Pentru acestea, chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au câteva sugestii în ceea ce privește piftia, salata de boeuf și cozonacii.

    La piftie, puneți muuuuuult usturoi, iar la salata de boeuf mai puțină maioneză și mai multă zeamă de lămâie”, spune Cătălin Scărlătescu.

    Cât despre cozonac, Florin Dumitrescu este de părere că mai importantă decât ingredientele este starea de spirit a celei care îl prepară:

    Ca orice aluat, cozonacul trebuie să îl gătiți atunci când aveți o stare de liniște și pace. Starea de spirit influențează foarte mult un aluat, iar asta se întâmplă pentru că nu de fiecare dată avem chef sau răbdare să facem asta”.

    Iată și propunerea lui Vlăduț pentru un cozonac moldovenesc.

    COMENTARII

    Cum să faci magie în bucătărie. Top 5 aparate practice care nu ar trebui să lipsească dintr-o bucătărie modernă

    acum 11 zile

    Ca să găsești aparatele potrivite pe care le poți folosi zilnic, ți-am pregătit mai jos o listă pentru inspirație. Uite care sunt recomandările noastre.

    Sfaturi practice despre cum poți să prepari o cină italienească tradițională

    acum 62 zile

    Deși rețetele sunt de multe ori adaptate în funcție de ingredientele pe care obișnuim noi să le consumăm, o mâncare italienească autentică este simplă, iar ingredientele sunt atent porționate și proaspete.

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 202 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    PoveștiCOOL
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »