• LUNI, 12 DECEMBRIE 2016

    EXCLUSIV! Trucuri de la chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu pentru masa de Crăciun

     Foto: hepta.ro

     Numărătoarea inversă până la Crăciun deja a început. Gospodinele își fac liste cu preparatele pe care vor sa le pună pe masă. Pentru acestea, chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au câteva sugestii în ceea ce privește piftia, salata de boeuf și cozonacii.

    La piftie, puneți muuuuuult usturoi, iar la salata de boeuf mai puțină maioneză și mai multă zeamă de lămâie”, spune Cătălin Scărlătescu.

    Cât despre cozonac, Florin Dumitrescu este de părere că mai importantă decât ingredientele este starea de spirit a celei care îl prepară:

    Ca orice aluat, cozonacul trebuie să îl gătiți atunci când aveți o stare de liniște și pace. Starea de spirit influențează foarte mult un aluat, iar asta se întâmplă pentru că nu de fiecare dată avem chef sau răbdare să facem asta”.

    Iată și propunerea lui Vlăduț pentru un cozonac moldovenesc.

    COMENTARII

    Cum îți convingi copilul să mănânce tot din farfurie. Cele mai simpatice decorațiuni comestibile

    acum 19 zile

    Cel mic refuza sa manance fructe si legume? Pune in aplicare aceste trucuri, iar el nu va mai refuza niciodata ceea ce ii pui in farfurie.

    Cum poți tăia ceapa fără să-ți mai miroasă mâinile de la ea? Indiciu: ai nevoie de un... pieptăn

    acum 36 zile

    Cand tai ceapa, nu doar ca iti dau lacrimile, dar ti se impregneaza si mirosul acesteia pe degete.

    Cum se alege carnea de miel? Iată la ce anume trebuie să fii atent pentru a te asigura că aceasta este PROASPĂTĂ

    acum 46 zile

    Atunci cand cumparati carne de miel trebuie sa fiti atenti la cateva detalii.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro