• VINERI, 14 DECEMBRIE 2018

  Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

   Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, face mărturisiri emoționante, într-un interviu acordat emisiunii “CulTOUR”, despre cadoul care i-a schimbat viața, dar și despre cele mai frumoase momente petrecute în perioada Crăciunului. O ediție specială de sărbătoare cu îndrăgitul artist, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, d e la 23.00), la Happy Channel.

  Crăciunul copilăriei nu-l poți compara cu nimic. Dar, uite, cea mai nostalgică amintire cred că e sania, pe care nu o mai văd astăzi așa des”,spune Alin Gheorghișan.

  Invitat la “CulTOUR”, ediție care se va difuza astăzi de la ora 17.30, acesta a vorbit și despre cadoul de la Moș Crăciun, primit în copilărie, care i-a schimbat viața. “Familia pe care am primit-o, când eram mic, este cel mai frumos cadou”, mărturisește artistul.

  Pot să spun că anul acesta am primit de la Moș Crăciun multe daruri frumoase. Profesional, fericirea mea este să pot să trăiesc din ceea ce îmi place cel mai mult. Sunt unul dintre norocoșii care fac ce iubesc cel mai mult”, a completat el la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

  Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Alin Gheorghișan, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), la Happy Channel.

  COMENTARII

  Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

  acum 18 ore

   Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

  Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

  ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

  Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

  acum 8 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »