• JOI, 27 DECEMBRIE 2018

  Alina Chivulescu a spus, la ”CulTOUR”, de ce nu mai face brad de Sărbători

   Alina Chivulescu vorbește, la Happy Channel, despre magia Sărbătorilor de iarnă. Actrița din serialul ”Fructul oprit” a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emsiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată zilnic, de la 17.30 (în reluare, de la 23.00), la Happy Channel.

  - Descrie Crăciunul în trei cuvine.

  - Magie, copilărie, frumos.

  - Care e cea mai frumoasă amintire de Crăciun din copilăria ta?

  - Eu cu familia mea, de atunci, și când am primit o bicicletă. Mi s-a părut... Doamne, Dumnezeule mare! O văd și acum: o bicicletă portocalie.

  - Brad natural sau artificial?

  - În ultima vreme nu am mai făcut, de când a crescut copilul meu. Dar cred cp un brad natural e mai bine, mai ales că acum există variante cu ghiveci. Acum 18 ani am găsit crenguțe de brad înfășurate cu multă multă grijă cu sârmă, puse pe un suport de lemn, o tijă, practic, și forma un brad. Nu era mare, nu era impresionant ca dimensiune. Dar era frumos, grăsuț... și faptul că ștai că nu a tăiat cineva un pom ci a recuperat niște crenguțe era tare minunat.

  - Unde ți-ai dori să petreci Crăciunul?

  - Să știi că mi-am dorit foarte tare să petrec Crăciunul la cald. Mi s-a întâmplat destul de târziu. Primul Crăciun la cald a fost în Vietnam. La semafoare, erau câte 5 oameni înghesuiți pe un scuter și toți aveau căciulițe de Moș Crăciun. Super simpatic a fost. Se bucurau de un moment care nu era al lor, ci importat.

  De ce îi place Alinei Chivulescu să fie cald de Crăciun, ce culoare aveau, de fapt, hainele lui Moș Crăciun, dar și alte povești frumoase, aflați din clipul alăturat.

  COMENTARII

  Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

  acum 19 ore

   Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

  Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

  ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

  Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

  acum 8 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »