• JOI, 27 DECEMBRIE 2018

  Alina Chivulescu, la ”CulTOUR”: „I-am cerut lui Moș Crăciun o maimuțică sub pernă”

  Alina Chivulescu, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul Oprit” în rolul lui Helene, a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  - Ce preparat de Crăciun nu lipsește de pe masa ta?

  - Cozonacul... cu lapte.

  - Care a fost cel mai ciudat lucru pe care i l-ai cerut vreodată lui Moș Crăciun?

  - Nu știu dacă e ciudat, neapărat... Săraca mama, ce nervi a avut să facă chestia asta... Mulțumesc, mama! Am cerut o maimuțică, dar, a fost cu o condiție: să mă trezesc cu ea sub pernă. Și am primit o maimuțică. Am avut-o mulți mulți ani.

  - Când începi să decorezi de Crăciun?

  - Foarte devreme începeam. Băiatul meu e născut la sfârșit de noiembrie și legam povestea asta. Îi făcea lui plăcere să legăm poestea asta.

  - Ce ai pe lista de anul acesta, pentru Moș Crăciun?

  - Material, nu vreau absolut nimic, Mi-ar plăcea să dau eu mai departe. În momentul ăsta să spun că mi-aș dori ceva material... nu. Nu am ce. Uite, o vacanță, dar se va împlini, voi pleca în Peru, la cald.

  Actrița a mărturisit că una dintre cele mai mari dorințe ale sale a fost ca artistul ei preferat, Bon Jovi, să cânte de ziua ei de naștere. Și, iată, în 2019 dorința i se va îndeplini, căci concertul susținut de Bon Jovi la București va avea loc chiar de ziua Alinei.


  Unde își petrecea vacanțele de Crăciun în copilărie, despre perioadele triste de Crăciun, cel mai frumos Revelion, cu Bon Jovi, ce superstiții are de Revelion... dar și alte povești frumoase, în clipul alăturat.

  COMENTARII

  Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

  acum 19 ore

   Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

  Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

  ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

  Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

  acum 8 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »