• MARTI, 13 FEBRUARIE 2018

  Alina Chivulescu, mărturisire emoționantă pentru cea care, de 10 ani încoace, este fetița ei

  După ”O grămadă de Caramele”, serialul filmat cu telefonul mobil și difuzat pe Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Alina Chivulescu se reîntâlnesc pe platoul de filmare. Și tot în aceeași familie. Asta pentru că Alina este cea care are grijă de copila Cristina. Sau, mai bine zis, Helene, personajul jucat de Alina, are grijă de Ana, copila pe care Cristina Ciobănașu o interpretează în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat miercurea, de la 20.00, la Antena 1.

  Cele două sunt din nou față în față, de data aceasta în calitate de reporter și intervievat. Special pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 15.30, la Happy Channel, Criss i-a luat Alinei un interviu. Cele două au vobit despre ”Fructul Oprit”, iar discuția lor a început cu o declarație ce a emoționat-o profund pe Criss:

  Nu o să spun lucrul ăsta acum, doar pentru că tu ții microfonul, dar e minunat faptul că joc din nou împreună cu tine, că sunt 10 ani de când erai fetița mea într-un alt poriect...”, a mărturisit Alina Chivulescu la emisinea ”PoveștiCOOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 15.30, la Happy Channel

  Cât despre atmosfera pe platou, actrița a spus că se simte absolut minunat că lucrează cu oameni de care a mai lucrat în alte proiecte, oameni cu care a legat prietenii frumoase și durabile:

  Sunt oameni cu care s-au creat niște legături, oameni cu care îți face plăcere să lucrezi. Știi, întâlnirea cu oamenii face lucrurile să fie bune. E un proiect ambițios, și sunt oamenii alături de care mi-e tare drag să fiu. Așa de mult contează să vii cu drag la lucru! Lucrurile făcute din plăcere și dedicare totală au șanse să funcționeze. Proba de casting am dat-o cu domnul Adrian Titieni, iar asta este un vis devenit realitate pentru mine. Nu știam că voi da proba cu el, a fost o surpriză”.

  Ce spune Alina Chivulescu despre personajul ei? Numai lucruri frumoase, emoționante:

  Helene este un om dedicat unei familii care, practic, a adoptat-o, deși emoțional nu este împăcată cu ceea ce se întâmplă, dar ea rămâne în ciuda disconfortului, doar pentru că a făcut o promisiune. Cine, în ziua de azi, mai ține o promisiune? Serialul ăsta te face să te întorci la tine, la lucrurile importante: ideea de familie, de copii, de dedicare. Ce mi s-a părut interesant e că a reușit să spargă bariera unei guvernate, să nu aibă rigiditatea aia. Mi se pare că cel mai important este că atunci când vorbește despre copii să funcționezi după un șablon”.


  Emisiunea ”PoveștiCOOL” se difuzează la postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții).


  Ce ar vrea Alina Chivulescu să aibă și nu poate, care este fructul oprit din viața ei aflați din clipul de mai jos.

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

  Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu vor putea fi urmăriți în “Fructul oprit”.

  Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare.

  COMENTARII

  Mihai "Bubu" Cernea: ”Aș vrea să învăț să pilotez avioane”

  acum 9 ore

  Mihai "Bubu" Cernea, fostul coleg din LaLa Band cu Criss și Vlad, pe care l-ați putut urmări și la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, realizat de Ruxandra Ion, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  Mihai "Bubu" Cernea spune, la ”CulTOUR”, cum reacționează atunci când primește critici

  acum 10 ore

  Mihai ”Bubu” Cernea este invitatul lui Criss și Vlad la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După ce ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursuri de pilotat avionul, Bubu ne face multe alte mărturisiri.

  Anca Androne a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să filmeze în junglă: ”Au găsit, într-un obiect de recuzită, un păianjen ucigaș”

  acum 1 zile

  Anca Androne, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, a povestit despre cel mai recent proiect al său cinematografic. Este vorba despre un film, realizat în luna mai, pentru care a mers să filmeze tocmai în... junglă. ” Un regizor neamț a...

  Ana Baniciu: ”Îmi doream să ajung acasă să plâng”

  acum 1 zile

   Seria celor 61 de întrebări pentru Ana Baniciu continuă. După ce ne-a spus care este cel mai prețios sfat primit de la tatăl ei, cântărețul Mircea Baniciu, Ana răspunde în continuare întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de...

  Bubu Cernea, la “CulTOUR”: “Nu aș putea trăi fără muzică”. AZI, 13 noiembrie, la Happy Channel

  acum 1 zile

  A pus pentru prima dată mâna pe tobe la vârsta de DOI ANI , iar de atunci continuă să se perfecționeze pe zi ce trece, în domeniul muzical, și să-și dezvolte aptitudinile artistice. Mihai Bubu Cernea este invitatul emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »