• MIERCURI, 26 DECEMBRIE 2018

  Alina Pușcaș, despre supersitițiile din noaptea de Revelion

  61 de întrebări despre Crăciun, Revelion, sărbătorile de iarnă. Toate acestea la emisiunea ”CulTOUR”, pentru Alina Pușcaș, alias Silvia, din serialul ”Fructul Oprit” și, totodată, colega de prezentare a lui Cosmin Seleși la super show-ul ”Te cunosc de undeva”. 

  Cum Revelionul bate la ușă, reporterul Happy Channel a vrut să afle ce superstiții are frumoasa Alina Pușcaș pentru noaptea dintre ani. 

  ”Să știi că nu sunt superstițioasă... DAAAAR... mă folosesc de aceste superstiții ca să îmi iau o ținută nouă, să am bani la mine... am înțeles că e mai bine să ai la tine bani internaționali... euro sau orice valută, că sunt mai puternici... Deci, de Anul Nou mă folosesc de aceste superstiții”, a mărturisit Alina la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare,d e la ora 23.00).

  Care e semnificația superstiției conform căreia, în noaptea de Anul Nou se mănâncă pește și 12 boabe de struguri, aflați din clipul alăturat. 

  COMENTARII

  Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

  acum 18 ore

   Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

  Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

  ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

  Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

  acum 8 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »